Kiropraktorkedjan Matton Jernberg

Matton Jernberg är Sveriges största Kiropraktorkedja med flera kliniker runt om i Stockholm, i Uppsala, Västerås och Örebro. Hos oss hittar du några av Sveriges duktigaste kiropraktorer. Alla har en gedigen femårig högskoleutbildning. Vi vidareutbildar oss kontinuerligt och följer alltid den senaste forskningen.
Kiropraktisk behandling syftar till att återställa optimal funktion i din kropp och framförallt i nervsystemet. Med ett nervsystem som fungerar kan din kropp röra sig på ett effektivt sätt och sliter mindre på känsliga delar. Då kan kroppens naturliga läkningsprocesser komma igång.
Vi behandlar akuta eller kroniska tillstånd med eller utan smärta. Vi hjälper både dig som jobbar på kontor och dig som har ett tyngre kroppsarbete. Vi hjälper golfare som vill ha de där extra meterna med drivern, eller sprintern som behöver full funktion i nervsystemet för att kapa de sista hundradelarna på 100 meter.
Vanliga sökorsaker är bland annat huvudvärk, nacksmärta, axelproblem, ländryggsbesvär, knä- och fotsmärta samt bäckenproblematik som exempelvis bäckenuppluckring hos gravida.
  • Sveriges största Kiropraktorkedja
  • Akut behandling för att återställa kroppens funktion
  • Förebyggande behandling för att förhindra framtida besvär
Kiropraktorkedjan Matton Jernberg

Boka tid hos oss

Klicka här
"Väldigt kunnig, intresserad och proffsig kiropraktor. Fick hjälp med nackspärr och diverse andra justeringar i kroppen, och förklaringar varför ett kortare ben kan ställa till det i ryggen osv. Kände..."
Ayla G anlitade Kiropraktorkedjan Matton Jernberg Kungsgatan
"Finns inga klagomål, en utmärkt Kiropraktiker kedja i toppklass. Med vänlig hälsning, Karin Holmberg"
Karin H anlitade Kiropraktorkedjan Matton Jernberg Sveavägen
"Jag är återkommande kund eftersom de alltid levererar bra och proffsig service med goda resultat, oavsett vilken av kiropraktorerna du går till."
Charlotta L anlitade Kiropraktorkedjan Matton Jernberg Barkarby
"Man känner sig alltid väl omhändertagen och man märker hur de brinner för sitt jobb. Jag rekommenderar starkt Matton Jernberg!"
Linn H anlitade Kiropraktorkedjan Matton Jernberg Sveavägen

Detta är reco.se

Vi har samlat allt du behöver på ett enda ställe. Så oavsett om du vill hitta en snickare till köket, få rabatt på nya naglar eller boka en restaurang till på fredagskväll kan du göra det hos oss. Läs andra kunders rekommendationer och välj det företaget som passar dig bäst.
Registrera företag

Här finner du fler av våra vanligaste sökningar