Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
En del av Bilyaa Group -
www.bilyaa.se
Välkommen till din Bilyaa Kista AB!
Vi hjälper dig med allt som har med din bil att göra, för att du ska kunna köra, och åka, säkert. Här kan du reparera ett stenskott eller byta hela glaspartier på din bil. Vi hjälper dig gärna med dina hjul, byter däck och kan förvara dem åt dig när du inte använder dem.
Hos Bilyaa Kista AB får du alltid 3 års garanti på både arbete och reservdelar, som är av samma, eller bättre, kvalitet som originalet. Du behåller nybilsgarantin, får stämpel i serviceboken och dessutom ingår 1 års vägassistans när du servar bilen hos oss.
Vi är även en Mekonomen Fleetverkstad, vilket innebär fast timpris, en kontakt för dig och alla fördelar som kommer av att ha tillgång till över 250 verkstäder runtom i landet.
Utmärkelser
Läs vad 1042 kunder tycker om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB 2
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Trevligt bemötande snabbt svar på exakt pris och det fick jag snabb service
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Jag inte så glad att så här mycket kostade för bilendelar och för att laga. Jag inte nöjd och bety sätta är F(_).
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Would like to know the offer of my break as we discussed by sms
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Det var okej service. Jag tycker inte bemötandet var bra, den kunde ha vart mycket bättre. Hanteringen av registreringen var slarvigt skött, jag fick ringa själv för att påminna om att försäkringsbolaget ska vara med, bemötandet då var inte bra och nästan lite nonchalant. Jag fick en tid för att bilen ska bli klart, sedan fick jag samtal om att det skulle ta lite längre tid kanske. Därför känner jag att servicen var okej men inte bra i andra punkter.
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Trevligt mottagande. Tydlig kommunikation om felet på bilen.
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Schysst service, snabba och hjälpsamma!
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Snabb hjälp med problem. Bilen inlämnad akut och färdig samma dag. Lätt att ha kontakt och kommunicera med verkstaden.
Bromsreparation i Kista. Snabbt och effektivt. Sympatiskt bemötande
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Jag fick ett bra bemötande de tog sig tid med min bil o fixade felet snabbt. Kommer att nyttja Meconomen i Kista flera gånger. Tack för bra bemötande.
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Hade pyspunka på däck (semester i Stockholm) , åkte dit en eftermiddag och hörde om de kunde hjälpa mig. Sa att de kunde ta en titt 9 dagen efter, återkom 9. 30 min senare var bilen fixad. Riktigt flexibla och kundorienterade.
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Snabb o bra felsökning samt bra pris.
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Quick and easy communication also the fix of the problem economical as well. . Nice staff.
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Mycket bra service och trevligt bemötande!
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Great job thank you very much
Bra och snabb service.
Vad som ingick i priset stämde inte med vad som angavs i första prisangivelsen per telefon, men blev korrigerat vid inlämning av bilen. -
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Allt fungerade perfekt, trevligt bemötande och bra service.
Super 👍 kanon trevlig personal
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Bra bemötande och servis. Duktiga mekaniker
Bra
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Så bra kundservice och en effektiv samt snabb lösning på mitt problem med min bil. Rekommenderar alla att lämna bilen på Mekonomen i Kista.
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Superbra bemötande på alla sätt. Professionellt och också mycket trevligt.
Mekonomen bry sig.
Att man fick ta reda på status på reparationen tycker jag var bäst. -
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Kunde inte vara bättre. Jättebra, kanon.
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Leende och fick bra information om när bilen kunde vara klar.
Oljebyte med uppgift om kostnad känns alltid bra.
Trevligt bemötande även då jag hämtade bilen. -
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Bra bemötande, snabb service, schysst priser :)
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Trevligt bemötande, snabb service och tydligt hanterat.
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Jätte bra bemötande och trevlig personal!!
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Jag tycker det är bra med verkstäder som har integritet och är ärliga om när de tycker en reparation blir för dyr i förhållande till bilens värde
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Proaktivt påtalade att jag hade rabatt att erhålla. Bra respons vid första kontakt.
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Bra bemötande både i verkstad och telefon. Fick snabbt en tid när jag behövde hjälp
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Bra bemötande av personalen på plats. Svårt att komma i kontakt med verkstaden via telefon.
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Bra bemötande, bra utförande och trevlig personal
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Snabbt smidigt trevligt enkelt och bra kvalitet på jobbet
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Varning! Totalt inkompetent verkstad. Lämnade in min Saab efter att den lagt av och bärgats till denna verkstaden. Dom felsöker och kommer fram till att det är batteriet som är defekt?!? 4000kr för det bytet. Åker hemåt och kommer 10min innan bilen dör igen. Ny bärgning till annan verkstad. Den här verkstan kommer fem till att turbon har gått. Ryker och droppar olja ur avgasröret. Ringer och klagar på utfört arbete, men får ingen ersättning för felaktig diagnos. Lämna aldrig aldrig in bilen här!
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Otroligt bra service. Förstående. Hade höga förväntningar men slog ut mina förväntningar helt och hållet
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Bra upplevelse l möte med personalen.
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Proffsiga och ett väldigt snabbt utfört jobb
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Jag är så glad med allt jobb det mycket bar
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Allt bra. Proffsigt bemötande i kundtjänst. Tyvärr tog de lite lång tid pga av att det saknades några saker.
Byte av kylare -
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Bra service och trevligt bemötande.
snabbt, smidigt, vänligt ! 👍🏻
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Allt var bra.10 poäng! Service o lånebil, mykke bra, återkommer.
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Tjejen i receptionen är otroligt trevlig
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Felet inte avhjälpt . Körde med bilen i tre dagar när felet uppstod igen.
Trevlig personal. Snabb hjälp
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxfxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Service minded och hjälpsamma. Gick fort att få tid.
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Upplever att ni är väldigt service minded och är proaktiva så det passar in med tider
Proffsigt och glatt bemötande
skrev om Mekonomen Bilverksstad Kista/Bilyaa Kista AB
Grymt bra bilservice med oslagbara priser. Kom till Kista, här får du bra service!