Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

En del av Bilyaa Group www.bilyaa.se
  • BadgeSevenYears
1 238
4.5

Välkommen till din Bilyaa Kista AB! Vi hjälper dig med allt som har med din bil att göra, för att du ska kunna köra, och åka, säkert. Här kan du reparera ett stenskott eller byta hela glaspartier på din bil. Vi hjälper dig gärna med dina hjul, byter däck och kan förvara dem åt dig när du inte använder dem. Hos Bilyaa Kista...

1238 omdömen om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Sedan starten hos Reco 2017

Maria I
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

De är alltid snabba och supertrevliga.

Ahlsell A
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Allting var positiv, utom att jag inte fått vindrutetorkare bytt.

Ingrid H
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Trevlig personal som gjorde det dom skulle.

Anna L
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Snabba, bra service och trevligt bemötande

Peter N
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Mycket bra upplevelse. Glada tekniker och kundmottagare.

Christina G
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Snabb service och Väldigt trevlig personal och lätt att boka på Mekonomen.se

Hans O
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Snabbt och proffsigt, hjälp inom en vecka att åtgärda 2:a i besiktningen.

Eva R
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Trevligt bemött, smidig process, bilen klar i tid, kostnad för service enligt förhandsbesked.

Kennet B
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Ingen hörde av sig att bilen var klar efter service och de svarade inte på telefon. Fick rusa från jobbet för att hämta bilen innan dom stängde kl16.

Samuel Z
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Värdens bästa bemötande och trevliga personal. Är ett ställe man vill åka till vid varje service tillfälle!

Artur L
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Dålig bemötande, Höga priser Bilen var jätte länge på verkstan innanhav kunde få en uppdatering. Skulle inte välja de igen Har hört dåligt om mekonomen innan tråkigt.

Mats A
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Trevligt bemötande! Och som det verkar efter några timmar väl utfört arbete.

Anders S
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Trevlig personal B ilen går igen som en klocka

Anders S
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Trevlig personal, bra pris och bra service

Necmeddin Y
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Hade en bokad tid, trots det tog det 45 min att byta däck, när de sa att det skulle ta 10 min att byt däck. Man kan lika gärna köra drop in om det ska ta sån tid.

Thomas E
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Hjulbyte. Fungerade som förväntat. Enkel bokning via webben. Smidig inlämning och utlämning precis som vanligt. 🙂

Karl-Göran N
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Snabba o vänliga Bra pris Efterkontroll o godkänd bilprovning Bara tuta o köra TACK

Jesper C
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Summering: Genomgående förvirrande kommunikation och förseningar sänker kundupplevelsen till "frustrerande". Bokade tid via nätet med besked att verkstaden ringer upp med offert - "Du blir kontaktad inom 4 timmar.". Då jag inget hört på ett par dagar och bokat datum närmar sig ringer jag själv och får tiden bekräftad - dock ingen offert och tämligen förvirrad dialog. Lämnar bilen dag ett med löfte om att bli uppringd under dagen. Så sker ej och när jag äntrar butiken 10 min innan stängning visar det sig att inget jobb...

Arne J
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

En trevlig och bra verkstad med riktigt bra personal

Hans P

Trevligt bemötande Snyggt att de satte plast på stolen Snabba

Inger L
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Mycket trevligt vänligt och trevligt bemötande.

John G
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Bra kund bemötande och bra service

Peter M
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Min uppfattning är att då man lämnar bilen tas den in direkt för service eller vad det när gäller. Man ska få en tid då den är klar, så man kan välja mellan att åka hem, göra ärenden eller vad som. Det ska inte va så att bilen står nästa 2,5 timmar innan den tas in i verkstaden....för mig är det inte service. Annars ett bra bemötande.

Birgitta V
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Bra bemött och nöjd med jobbet.

Soren R
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Snabb och smidigt. Bytta hjul. Trevligt bemötande :)

Fredrik R
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Gick snabbt smidigt byta lampa fram.

Tommy B
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Mycket bra bemötande hela vägen Enda negativa var att serviceboken inte var ifylld men det ordnade sig.

Sonja W
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Jag har bara positiva erfarenheter och brukar rekommendera Mekonomen till mina vänner.

Hans W
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Ett fantastiskt mottagande vid första kontakten samt genom hela processen från ax till limpa. Underbara människor som bryr sig om mig som kund, att lösa problem, att både lyssna och kommunicera för att sätta alla förväntningar rätt åt bägge hållen. Allt som allt skapar detta en stor tillit och genererar kvalitet ur alla aspekter! Stort varmt tack! Jag återkommer definitivt! :)

Jon E
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Nja, inget testprotokoll lämnades över och en lampa var trasig när bilen hämtades. Frågan är vad som ingår i en service?

Maj-Britt L
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Bra kontakt. De vill hjälpa att lösa felet på bästa sätt, då flera alternativ fanns.

Jonas G
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

................................................................................

Mirjana K
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Satte orimligt pris på reparation. Hörde inte av sig på flera veckor och när jag hörde av mig för att få någon form av uppdatering blev det extremt stressigt med beslut. Blev tvingad att flytta bilen som ej går att köra på en helg med got om höga böter om bilen står kvar på måndag.

Nils D
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Fick snabb och bra hjälp som vanligt.

Åsa K
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Smidigt, enkelt och bra! Prisvärt jämfört med andra verkstäder.

Olga G

Trevligt bemötande, bra information

ANN MARIE B
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Jag vill verkligen rekommendera Mekonomen i Kista. Har fått jätte bra hjälp, vill verkligen rekommendera dem, om du behöver hjälp och personlig service...jag kommer att återkomma till dem, om jag får problem med bilen...Tack för att du la ned så mycket jobb, med att hitta en lampa (positionsljus) till mig...

Sonya D
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Mycket trevligt bemötande. Kommer att rekommendera till andra.

Mats L
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Trevligt bemötande utan köer vid inlämning. Bilen klar med nya bromskivor fram enligt min förväntan.

Eva-Lotta S
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Mkt bra service och tydliga besked om åtgärder och tillkommande jobb

Erik B
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Bra och vänlig bokning, fick offert / pris direkt. Trevligt bemötande på plats och ärendet klarades av på några timmar. Snabbt och priset stämde bra.

Kirsty F
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Everyone I spoke to was extremely helpful & polite - taking time to explain things & were fast to respond. Thank you!

Göran H
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Funkade bra. Jag kommer att anlita Mekonomen i Kista igen.

Jesus M
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Wonderful guys and service............................................................ . .............. . .... .........

Jan-Ola B
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Trevligt bemötande 👍 Bra återkoppling om hur reparationsarbetet fortlöpt.

Edgar G
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Det tog mycket längre tid än förväntad. Jag skulle nog säga att mycket längere än nödvändigt. Nästan en månad. Viss tid var för att ni inte hunnit. Personal brist, sjukdom, etc..Jag fick dessutom inte upptaderingar om status som jag hade förväntat mig. Vid flera tillfällen sa ni att bilen skulle vara klar en viss dag, men så blev inte fallet. Kändes som att ärendet inte kunde hanteras på ett bra sätt. När jag fått bilen tillbaka så har den repor som inte funnits innan. Samtidigt är jag inte riktigt nöjd med resultatet av...

Simon M
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Bra personal och service! Jag gjorde åtgärder efter besiktningen och verkstaden kunde släcka anmärkningen så ingen extra besiktning behövdes, smidigt och enkelt :-)

Gustav F
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Gjorde beställning "släcka 2:a". Får offert och godkänner offert. Reparation görs men ingen efterkontroll och "2:a" släckt. Känner mig lurad och måste nu lägga tid och pengar på efterkontroll.

Said I
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

The work was ok, not bad or especially good but communication can be significantly improved (see below). I dropped my car for troubleshooting in the morning. Until near closing time (1700) I didn’t get a message or a call whether the job is done or the car needs to stay overnight. It was not possible to reach the garage by phone because I could not get through Mekonomen’s voice message. Luckily the garage is close to the office, so I rescheduled my meeting in order to walk over and check. Turns out the car needed to stay...

Molly H
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Kista/Bilyaa Kista AB

Jättetrevligt bemötande och superbra service!