Mekonomen Bilverkstad Nybro
Välkommen till Mekonomen Bilverkstad Nybro!
På Fågelvägen 2 i Nybro hittar Du Fleet-anslutna Mekonomen Bilverkstad Nybro. Vi reparerar och servar alla bilmärken, nya som gamla. Med upparbetad kunskap och lång erfarenhet inom branschen ser vi till att Din bil blir som ny eller upprustad enligt Dina önskemål.
Vi erbjuder förutom service och reparation även däckhotell, efterkontroll, hjulinställning och mycket mer.
Vi följer alla de krav som krävs för att kalla sig Godkänd bilverkstad. Detta gör att du som kund kan vara trygg när du lämnar din bil hos oss.
Utmärkelser
313 omdömen om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Sedan starten hos Reco 2021
1234567890abcdefghijklmnopqrstuvwxyzåäö
Man måste ange minst 30 för att ge ett omdömme. Skit sida. Mekkonomen gjorde det jag ville. -
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
De var vänligt och klart och tydligt förklarar vilken var problemet med bilen samt priset och tid
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Trevligt bemötande. Bra service!
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Oljebyte och service byte av bromsbackar.
Kunnig personal och trevligt bemötande. -
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Alltid lätt att boka tid.
Reparation eller service utförs av proffs.👍👍 -
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Toppen 👍Bra bemötande och hjälp.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Väldigt trevlig och kunnig personal både i telefon och på plats. Dom löste problemet som flera andra inte kunde lösa. Jag rekommenderar denna verkstad varmt.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Kanon trevlig och service medveten personal
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Toppenbemötande! Flexibla och lösningsorienterade! Kan varmt rekommendera denna verkstad! // Johan
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Bra bemött. Förklarade noga och trevligt vad som hade gjorts och vad som skulle behöva göras.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Allt med repartion var okej. Vänlig personal.
Mycket trevligt bemötande
Men! Svarar sällan på telefon/mejl.
Väldigt nöjd med utfört arbete men samtidigt missnöjd med kommunikation. -
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Trevligt och lösningsfokuserat kundbemötande, lyssnar in vad jag som kund vill och förväntar mig.
Jag fick tid tämligen omgående för hjulskifte. Någon dag innan bokad tid gick vänster hel- och halvljuslampa sönder, även detta ombesörjdes och fixades till. -
Bra och snabb service!
Tillmötesgående personal på Mekonomen Nybro.
Karl-Johan Persson
Kalmar -
Bra trevlig personal!
Bra service
Material kostnader rimliga. -
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Blev proffsigt och vänligt bemött… lampbyte direkt på stående fot
Mycket bra,mycket nöjd.
Jag var osäker på bilen,eftersom jag nyligen köpt den,och vilka fel som skulle finnas på bilen...bilen går bra efter rep Mekonomen,och jag ska använda Mekonomen vid andra tillfällen..
Stefan -
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Bästa tänkbara bemötande och service:)
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Trevligt bemötande, kunniga och tar sig alltid tid till att hjälpa.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Allt var bra har varit kund i flera år och alltid fått den service och bemötande som man kan begära
Hej
Bra service och kundbemötande. Priset som alltid lite för högt men viktig parameter. -
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Blev utmärkt bemött . Fick ett lågt pris . En glömd ventilhatt som föranledde återbesök var enda smolket i glädjebägaren!!
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Blev bra bemött och dom gjorde det dom skulle
Bra
Bra
Hjulskifte på bil från sommar till vinterdäck. -
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Allt till belåtenhet. Bra service trevligt bemötande snabbt utfört!
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Bra service. Snabbt och smidigt.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Mycket snabb och bra service. Utmärkt
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Bra att tänka på för oss privatkunder är att ge priserna inklusive. Moms.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Alltid trevligt bemött vid kontakt.
Nöjd med service
Gjorde service på bilen samt däckbyte -
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Trevligt bemötande. Fick snabbt tid. Snabb service.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Blev bra bemött,fick hjälp snabbt.Är mycket nöjd.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Snabbt o bra!! Trevlig personal!
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Bilen var inte klar när vi skulle hämta den. Fick åka dit dagen efter igen, och då var den inte heller klar (förvisso var det ingen tid sagd annat än "imorgon bitti")..
Känndes som att det sköttes lite nonchalant..
Egentligen skulle vi ha kört iväg för läkarbesök på annan ort med vår son idag, "turligt nog" var han sjuk så det vart inställt. Annars hade ju detta förstört vår möjlighet att passa den tiden.Tråkigt att du känner dig nonchalant behandlad. Ibland uppstår komplikationer i vår bransch men då försöker vi lösa det så smidigt som möjligt för den drabbade kunden. I ditt fall gratis lånebil och vi löste resterande arbeten på din bil direkt på morgonen efter. Kunde vi gjort mer är du välkommen att höra av dig.
Mekonomen Bilverkstad Nybro -
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Jag köpte en service på min bil o blev exceptionellt bemött och en trevlig kundservice samt kunnig verstadspersonal o kommer absolut lämna bilen där igen😁
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Mycket bra.Detv var snabb service.
Mycket bra
Första gången jag var där. Service inför bilbesiktning
Nöjd med allt👏 -
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Mycket bra bemötande, väldigt proffsigt
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Bra bemötande. Service på personbil. Mina förväntningar hölls.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Jag fick svar på mina frågor och det gick snabbt.
Allt var toppen
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx -
Allting funkade perfekt
Byte av framhjullager på min V70 -
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Kompetent och trevligt. Årlig service.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Bra bemötande, bromstrummor och belägg fram
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Väldigt bra, fick all hjälp jag sökte
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Förbrukningsmaterial 50:- för ett batteribyte?
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Jag var bemött väldigt väl personalen jätte snälla jag är nöjd med mekonomen
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Service utmärkt men lite för lång kö till serciedag.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
En verkstad som jag har gott förtroende för
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Service och byte av bromsskivor. Mycket bra bemötande och snabb service. Extra telefonsamtal för att vara säker på att jag hann hämta bilen innan de stängde för helgen.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Nybro
Kundmottagaren gav oss ett väldigt fint bemötande. Kupefläkten hade slutat att fungera. Vi fick en snar tid för byte av den. Tyvärr blev reparatören sjuk men så snart det gick fick vi en ny tid. Nu fungerar fläkten. Vi är mycket nöjda.