Mgruppen

Birger Jarlsgatan 64A, 114 29 Stockholm — Visa karta

4.6 i betyg av 409 rekommendationer
Mgruppen har 85 års erfarenhet av ledarskap och management - med den erfarenheten kan vi säga att vi är specialister på ledarskap. Vårt erbjudande innehåller utbildningar och kurser för både nya och erfarna chefer och ledare, samt att vi tillhandahåller Nordens största Executive MBA.

I takt med att behoven både individuellt och i näringslivet, har förändrats genom åren, har också vi utvecklats. Grundkonceptet håller än idag; Mgruppen ska leverera gedigna ledarskapsutbildningar med fokus på personlig utveckling och personligt ledarskap.

Vi erbjuder idag en unik bredd i våra ledarskapsutbildningar som sträcker sig över tre dimensioner: leda mig själv, leda andra och leda verksamhet.

Detta gör att vi kan hjälpa ledare och chefer på alla nivåer i en verksamhet. Oavsett om du vill lära dig mer om hur du agerar som informell ledare, i en nyfunnen eller mångårig chefsposition, som projektledare eller annan ledarroll, finns det en utbildning anpassad efter just dina behov.

Utveckla ditt personliga ledarskap med oss på Mgruppen!
 

Läs vad 409 kunder tycker om Mgruppen

 • Klas D
  Mycket professionellt bemötande, från första förfrågan och genom hela programmet. Allt som allt var det ett mycket väl sammansatt och genomfört program. Det finns givetvis förbättringspotential. Om man korrigerar efter den feedback deltagarna givit efter modulerna så kan man säkra att ligga på topp, men om programmet bara rullar vidare utan korrigeringar så kommer det, trots ett bra koncept, vattnas ur efterhand.
  2017-07-04 Mgruppen svarar Klas D
  Hej Klas!

  Tack för din feedback gällande Master of Leadership and Management. De utvärderingar vi får in från er deltagare är oerhört värdefulla för oss. Dels den återkoppling ni ger respektive föreläsare, som vi använder för att förbättra just det speciella passet, dels andra synpunkter på aktualitet, helhetsintryck m.m. Normalt byter vi ut några föreläsare varje år och nästa år planerar vi att åka till Peking under en modul för att fördjupa oss i kinesisk utveckling och affärsliv.

  Andra exempel på hur vi använder återkoppling är att vi under nästa år att lansera ett mer praktiskt och handfast program med inriktning på att ge stöd för verksamhetsutveckling och innovation samt att vi förlänger Master of Finance med en modul för att kunna fördjupa oss ännu mer.

  Än en gång, tack för din återkoppling och hoppas att du har stor nytta av de kunskaper du förvärvat hos oss.

  Med vänliga hälsningar
  Annica Söderberg
  VD Mgruppen
  Mgruppen gillar detta
 • Tobiaz J
  Tobiaz J skrev om Ny som chef en del av Mgruppen
  Ett extremt vänligt och öppet bemötande som välkomnade alla till utbildnigen. Allt flöt på som det skulle och det lilla som inte flöt tog man genast om hand om på ett utmärkt sätt.
  Mgruppen gillar detta
 • Malin K
  Malin K skrev om Grundläggande Ledarskapsprogrammet en del av Mgruppen
  Är otroligt nöjd över utbildningen! Det tog ett tag innan jag själv lugnat ner mig. Ifrågasatte till en början varför vi la så mycket tid på reflektion och diskussion i grupp - tills jag insåg att det var hos mig som stressen låg. När jag varvat ner kunde jag också ta in värdet av att reflektera över mitt eget handlande, värderingar och åsikter - i paritet till andra i min omgivning.

  Har upptäckt att jag förändrat mitt synsätt mycket tack vare SLII och hur värderingsstyrda vi människor är. Är imponerad över hur mina kurskamrater prestigelöst omvärderat sig själva och sina åsikter - från en dag till en annan.

  Kan varmt rekommendera utbildningen till alla som har viljan och engagemang att lära sig mer om sitt eget ledarskap.
  gillar detta
 • Christian I
  Christian I skrev om UGL en del av Mgruppen
  Bemötande var bra. Tycker att kursen levde upp till det flesta av mina förväntningar - dock måste jag beklaga våra kursledare brist att styra gruppen när en av deltagarna tydligt blev allvarligt psykisk påverkat och kändes inte alls stabil.
  gillar detta
 • Åke L
  Åke L skrev om UGL en del av Mgruppen
  Mycket bra bemötande både före under och efter kursen. Professionellt och givande!
  Mgruppen gillar detta
 • Erik M
  Erik M skrev om UGL en del av Mgruppen
  Utvecklande teoretiskt och praktiskt, trevligt. Beskrivningen av kursen var närmast skrämmande i utskicken, och jag hade uppskattat en förklaring till varför det är lite hemligt hur kursuppläggen går till. Jag hade velat veta innan att anledningen till hemlighetsmakeriet är att olika människor får ut lite olika saker av kursen, och att man ska gå in med mer öppet sinne. Inte att det händer något märkligt eller obehagligt.
  Mgruppen gillar detta
 • Jarkko K
  Jarkko K skrev om Chef i produktionen en del av Mgruppen
  Jätte men en massa tips på hur en Ledare skall agera samt att Erfarenhetsutbytet mellan andra deltagare på
  Kursen är Jätte bra
  gillar detta
 • Linda H
  Linda H skrev om Executive Master of Human Resources en del av Mgruppen
  Executive Master of Human Resources har väl mött mina förväntningar så här långt i programmet. Ett relevant och professionellt upplägg som ger både kunskap och nya tankar, som är möjliga att omsätta i praktiken. Möte och möjlighet till erfarenhetsutbyte med kollegor inom HR ger en extra viktig dimension till programmet.
  Mgruppen gillar detta
 • Björn L
  Björn L skrev om Executive Master of Strategy en del av Mgruppen
  Intressanta föreläsare för det mesta. Ger praktiska verktyg att ta med i strategiarbetet på hemmaplan.
  gillar detta
 • Patrik R
  Patrik R skrev om Teamledarskap i produktionen en del av Mgruppen
  Bra bemötande.
  Uppfyllde förväntningarna.
  gillar detta
 • Maria L
  Maria L skrev om UGL en del av Mgruppen
  Enda anledningen till att jag inte ger betyget Uselt är att jag faktiskt fick bra kontakt och hade bra diskussioner med de flesta som gick utbildningen samtidigt som jag gjorde.
  I övrigt var det under all kritik. Riktigt Uselt!
  Vi hade en deltagare som förstörde hela upplevelse/utbildningen och två lärare/mentorer som inte tog tag i situationen i tid så att vi hade kunnat få en vettig utbildning. Det var sent på tredje dagen som de överhuvudtaget pratade med mannen, men då var det för sent. Gruppen hade redan slutit sig och vågade inte agera för att kunna ta till sig av utbildningen. Dessutom lät de mannen stanna kvar, vilket gjorde att hela utbildningen faktiskt blev förstörd. Jag har talta med många kollegor som gått UGL och deras upplevelse av sina utbildningar är inte ens i närheten av min. Jag fick faktiskt inte ut ett skit av den! Tråkigt med tanke på att den kostade mycket och jag la ner en hel vecka på det.
  Sen tycker jag att det var orättvist inte bara mot resten av gruppen, utan även mot mannen som "förstörde" allt. Han mådde ju inte bra och borde inte fått vara kvar.
  Nä jag ångrar mig, jag sätter betyget uselt!
  2017-04-10 Mgruppen svarar Maria L
  Hej Maria,

  Jag beklagar verkligen att din upplevelse av UGL inte varit bra. Vi tar med oss dina åsikter till både handledare och programansvariga. Vill gärna prata med dig personligen och försöker nå dig under dagen.

  Med vänliga hälsningar
  Malin på Mgruppen
  gillar detta
 • Caroline N
  Caroline N skrev om UGL en del av Mgruppen
  Intensivt men väldigt lärorikt!
  Mgruppen gillar detta
 • Katarina N
  Katarina N skrev om Executive Master of Human Resources en del av Mgruppen
  Utbildningens föreläsare håller genomgående hög kvalitet. Det finns en röd tråd genom de olika avsnitten - trots olika fokus och teman.
  Mgruppen gillar detta
 • Jonas J
  Jag hade stora förväntningar på programmet och de har faktiskt infriat. Känner att det har givit mig mycket energi, nya verktyg och en större nyfikenhet till hur jag kan utveckla mig som ledare.
  Man känner sig väl omhändertagen och får lagom mycket information. Inte minst så får man lära känna många andra trevliga människor som man delar erfarenheterna med och kan bygga nätverk med.
  Mgruppen gillar detta
 • Anders W
  Anders W skrev om Ny som chef en del av Mgruppen
  Det var en mycket givande kurs som gav mig många nya verktyg att använda.
  gillar detta
 • Daniel J
  Daniel J skrev om Ny som chef en del av Mgruppen
  Bra bemötande och stort och bra innehåll
  gillar detta
 • Åsa B
  Åsa B skrev om Ny som chef en del av Mgruppen
  Utbildningen var mycket bra, lärorik, intressant och intensiv. Lärarna var mycket bra båda två - kompletterade varandra. bra mix av teori och gruppaktivitet. Det enda jag hade önskat att det funnits tid till att gå igenom mitt eget resultat, individuellt. Men som helhet en mycket bra utbildning.
  Mgruppen gillar detta
 • Anna L
  Anna L skrev om UGL en del av Mgruppen
  Min upplevelse var tyvärr inte så bra då en person i gruppen inte mådde psykiskt bra. Hela processen blev förstörd på grund av detta. Jag upplevde att jag inte vågade prata och ge feedback eftersom jag kände att det skulle kunna få personen att må ännu sämre. Jag hade önskat att kursledarna tagit honom ur kursen när jag tänker så här i efterhand.
  2017-04-10 Mgruppen svarar Anna L
  Hej Anna,
  jag beklagar verkligen att din upplevelse av UGL inte blev bra!
  Ringer dig gärna i dagarna för att prata igenom det.

  Med vänliga hälsningar
  Malin på Mgruppen
  gillar detta
 • Charlotta F
  Charlotta F skrev om Management Acceleration Program en del av Mgruppen
  Jag har köpt en ledarskapsutbildning som levde upp till mina förväntningar till fullo. Jag har tidigare varit på utbildning hos M-Gruppen och även då var jag mycket nöjd.
  gillar detta
 • Inger A
  Inger A skrev om Teamledarskap i produktionen en del av Mgruppen
  Lära sig att lyssna innan du pratar. Möta folk med öppet sinne. Vara rak och ärlig. Jobba tillsammans med dina arbetskamrater, inget översitteri.
  gillar detta
 • Thomas N
  Thomas N skrev om Executive Master of Finance en del av Mgruppen
  En väldigt bra utbildning med professionell och lyhörd projektledning, rekommenderar den verkligen!
  Mgruppen gillar detta
 • Anna N
  Anna N skrev om Executive Master of Human Resources en del av Mgruppen
  Jag tycker att Executive Master of Human Resources (ej ännu avslutad då det är 2 moduler kvar) hittills har hållit mycket hög kvalitet. Ett professionellt uppbyggt program med fantastiskt inspirerande föreläsare och ämnen. Lyx är ordet som jag först kommer på vad gäller att få möjlighet att delta på denna utbildning - ett privilegium!
  Martin L, Mgruppen gillar detta
 • Rusmir R
  Rusmir R skrev om Grundläggande Ledarskapsprogrammet en del av Mgruppen
  Det började lite segt men successivt blev det som man förväntat sig.
  gillar detta
 • Kristina K
  Kristina K skrev om Projektledarprogrammet en del av Mgruppen
  Bra kurs i trevlig miljö. Bra lärare.
  gillar detta
 • Christian K
  Christian K skrev om Ny som chef en del av Mgruppen
  En mycket bra kurs, kanske något intensiv och forserad men väldigt bra.
  Mgruppen gillar detta
 • Magnus H
  Magnus H skrev om Executive Master of Finance en del av Mgruppen
  Bra planerat.
  väldigt bra föreläsare.
  Jag fick praktisk använding av kursen direct på min arbetsplats.
  Mgruppen gillar detta
 • Halil J
  Halil J skrev om Chef i produktionen en del av Mgruppen
  Jag kan rekommendera att det är väldigt nyttigt
  gillar detta
 • Sara B
  Sara B skrev om Förstärk ditt ledarskap en del av Mgruppen
  Kursledaren tomas var mkt proffsig i sitt ledarskap av kursen. Gruppen är alltid betydelsefull och den var kanonbra. Arrangemang på konferensgården var också utmärkt.
  Mgruppen gillar detta
 • Åsa I
  Åsa I skrev om Management Acceleration Program en del av Mgruppen
  Professionellt bemötande och ett ledarutvecklingsprogram med hög kvalitet i de olika blocken. Lett till insikter om mig själv, styrkor och utvecklingsområden. Användbara verktyg i ledarskapets olika delar.
  gillar detta
 • Magnus H
  Magnus H skrev om Ny som chef en del av Mgruppen
  Mycket nyttiga dagar med "refresh" för mig som chef sedan länge, att gå Ny som chef kursen. Här finns alltid inslag som jag som chef kan behöva uppdatera i vår föränderliga värld.
  gillar detta
 • Peter G
  Peter G skrev om UGL en del av Mgruppen
  Jag vill kort beskriva det som proffsigt, personligt och inspirerande.
  Mgruppen gillar detta
 • Niklas H
  Niklas H skrev om Management Acceleration Program en del av Mgruppen
  Jag gick en EMP-Kurs på 8 dagar. Mycket duktiga och trevliga med riktigt bra föreläsare. En av de bästa kurserna jag gått.
  Kristina gillar detta
 • Susanne W
  Susanne W skrev om Executive Master of Human Resources en del av Mgruppen
  Ett mycket bra program där både föreläsarna och deltagarna berikar programmet. Utbildningen har hittills levt upp till mina förväntningar. Det är en bra blandning av föreläsningar och värdefulla diskussionsgrupper. Jag har fått med mig tankar och verktyg att jobba vidare med i min egen organisation samt ett nytt HR-nätverk.
  Mgruppen gillar detta
 • Tina P
  Tina P skrev om Grundläggande Ledarskapsprogrammet en del av Mgruppen
  Jag är jättenöjd med utbildningen. Den motsvarade verkligen mina förväntningar. Jag uppskattar också möjligheterna till nätverkande och interaktion med andra. Jag har fått några nya vänner som jag kommer att hålla fortsatt kontakt med. Vi ska ha en återträff i maj.
  Mgruppen gillar detta
 • Malin C
  Malin C skrev om UGL en del av Mgruppen
  Utb. motsvarade mina förväntningar och jag är verkligen nöjd! Lärde mig mkt om mig själv och människorna runt omkring mig.
  Mgruppen gillar detta
 • Birgitta P
  Birgitta P skrev om Grundläggande Ledarskapsprogrammet en del av Mgruppen
  Jag fick ett bra bemötande av kursledare och personalen på stället vi var på.

  Utbildningen motsvarade min förväntningar och över dem

  Har jätte mycket nytta av det vi lärde oss när man möter människor på jobbet och utanför.

  Önskar att man kunde få lära sig mer
  Mgruppen gillar detta
 • Hanna S
  Hanna S skrev om Ny som chef en del av Mgruppen
  Mycket bra kurs! Annorlunda på så sätt att det gavs mycket tid för reflektion vilket jag tycker behövs för en ledarskapskurs. Bra blandning mellan övningar och teori. Lagom stor grupp (vi var 14 st) och toppen att få en "hemmagrupp", de fyra personerna kom jag verkligen nära! Jag är verkligen glad över att ha gått denna kurs eftersom det känns som jag nu har fler verktyg för hur jag ska hantera situationer som dyker upp som chef. Fokus på situationsanpassat ledarskap vilket är något jag verkligen tror på men vi hann även med massor av annat!
  Mgruppen gillar detta
 • David S
  David S skrev om UGL en del av Mgruppen
  Mycket bra bemötande. Jag visste inte vad jag kunde förvänta mig av UGL. Jag tycker det var en lärorik och utvecklande upplevelse.
  Mgruppen gillar detta
 • Cecilia B
  Cecilia B skrev om Grundläggande Ledarskapsprogrammet en del av Mgruppen
  Mycket bra kurs som gav mig flera nyttiga insikter att ta med mig hem. Bemötande innan och under kursen var proffisigt och bra.
  Mgruppen gillar detta
 • Niklas B
  Niklas B skrev om UGL en del av Mgruppen
  Hade inga förväntingar, men var en väldigt bra upplevlese.

  Mgruppen var bra.
  gillar detta
 • Villem R
  Villem R skrev om UGL en del av Mgruppen
  En utbildning som inte alls levde upp till förväntningarna. Många diskussioner utan direkt styrning, utmaning eller uppföljning samt allt detta i ett ortoligt lågt tempo. Hade hoppats att alla diskussioner och arbeten skulle summeras ihop i slutet och hoppats på att finna en röd tråd men det uteblev helt och det fanns inte i utbildningen någon tydlig analys eller feedback på gruppens arbete. Mycket av utbildningen handlar om att reflektera och ge feedback till varandra på genomförda aktiviteter men då utbildningen bara är en vecka och utan att utmana gruppen tidigt så blir det svår att kunna ge relevant feedback. Mycket av återkopplingen på individnivå kom istället att handla om saker som skedde på fikarasten eller utanför programmet vilket givetvis kan vara intressant men jag är övertygad om att det skulle vara ännu mer intressant att utmana gruppen ordentligt och sedan se hur individer och en själv agerar och lägga fokus på en mer relevant diskussion kring det.
  2017-04-07 Mgruppen svarar Villem R
  Tack för din feedback Villem!
  UGL är ett färdigt koncept som är framtaget av Försvarshögskolan och hålls av certifierade handledare. Utbildningen utvecklas kontinuerligt och din feedback är viktig - vi tar med oss dina åsikter till berörda.
  Pratar gärna mer om detta om du har tid för ett samtal idag.

  Med vänliga hälsningar
  Malin på Mgruppen
  gillar detta
 • Nicholas L
  Nicholas L skrev om UGL en del av Mgruppen
  Fantastiskt. Långt över förväntan, som ändå var hög.
  Mgruppen gillar detta
 • Pontus A
  Pontus A skrev om Teamledarskap i produktionen en del av Mgruppen
  Väldigt givande och trevligt. Bra mat och lagom längd på sessioner.
  gillar detta
 • Per W
  Per W skrev om UGL en del av Mgruppen
  UGL kursen har möt mina förväntningar, jag fick några aha upplevelser men i det stora hela så fick jag ut vad jag hade förväntat mig.
  En mycket användbar kurs i dagliga livet, fler borde gå den.
  gillar detta
 • Daniel P
  Daniel P skrev om Chef i produktionen en del av Mgruppen
  En väldigt bra upplägg av utbildningen. Mycket samtal, grupp arbete samt att man slipper titta på dum burken.
  Man kommer väldigt nära varandra
  Mgruppen gillar detta
 • Jeanette A
  Jeanette A skrev om Grundläggande Ledarskapsprogrammet en del av Mgruppen
  Kursen levde väl upp till mina förväntningar. Jag lärde mig mycket om ledarskap och väldigt mycket om mig själv.
  Mgruppen gillar detta
 • Thomas G
  Thomas G skrev om Management Acceleration Program en del av Mgruppen
  Professionellt företag med högkvalitativ utbildning.
  gillar detta
 • Karin O
  Karin O skrev om Management Acceleration Program en del av Mgruppen
  Mycket bra utbildning med varierande och kunniga föreläsare. Utbildningen fyllde mycket väl syfte och mål.
  Mgruppen, Kristina gillar detta
 • Nermina L
  Nermina L skrev om UGL en del av Mgruppen
  Över förväntan.
  Bra bemötande.
  Bra lokaler
  Bra ledare
  gillar detta
 • Mattias N
  Mattias N skrev om UGL en del av Mgruppen
  Bemötande var toppklass. UGL levde mer än väl upp till mina förväntningar, snarare högt över. Önskar alla hade möjlighet att få gå UGL hos Mgruppen.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Birger Jarlsgatan 64A, 114 29 Stockholm
Kategorier