Min Datorsupport AB

Vi arbetar dagligen med att hjälpa våra kunder som är privatpersoner & företag med det mesta inom IT, datanät och elarbeten.

De vanligaste uppdragen vi utför och som vi är experter på är generell IT-Support, nätverksinstallationer och installation av laddboxar för privatpersoner och företag. Vi hjälper även till med installation av kameraövervakning och förstärkning av mobilsignalen för båda tal och data.

Vi har alltid med oss all utrustning som behövs vid IT-Support, nätverksinstallationer och elarbeten, så vi kan hjälpa dig direkt på plats inom Stockholms län.

Snabbt, smidigt och enkelt för dig helt enkelt, välkommen att boka en tid via våran interaktiva bokningskalender!
Välkommen!

Utmärkelser

203 omdömen om Min Datorsupport AB

Sedan starten hos Reco 2016
    2023-03-18 Spontant omdöme
    Han löste problemet fort och va fett trevlig härligt person!
    Tack så mycket! Bara höra av dig om det är något! Min Datorsupport AB
    2023-03-15 Spontant omdöme
    Det gick fort och bra från kontakt till färdig hjälp och Datorsupport verkar kunniga på sitt jobb.
    Stort tack, ha en trevlig vår i Solen! Min Datorsupport AB
    2023-03-12 Spontant omdöme
    Fick tre kablar dragna i existerande rör, och det tog ungefär 2,5 h. Punktligt och snabbt arbete med trevligt bemötande och tydligt förklarande!
    Tack så mycket Anders, bara höra av dig om det är något! Min Datorsupport AB
    2023-03-01 Spontant omdöme
    Helt fantastiskt! Tålmodig och förstående för tre "digitala analfabeter", en i Göteborg och två i Stockholm. :)
    Funderingar och problem löstes utan minsta krångel och med så trevligt bemötande.
    Kan varmt rekommendera Peter.
    Stort tack Maria! Bara höra av dig om det är något! Min Datorsupport AB
  • 2023-02-28 Spontant omdöme
    Fått hjälp av Emil under 5 år och är mycket nöjd. Tydlig bokning och kommer i tid. Bra dialog, tydlig offert och genomgång av problem och lösning. Uppdraget handlade om synk och överföring mellan flera datorer, mobil och moln-lagring. Tydliga svar på många frågor- professionellt och tryggt.
    //Karina E
    Tack så mycket Karina :) Önskar dig en härlig vår! Min Datorsupport AB
    2023-01-24 Spontant omdöme
    Mycket trevligt bemötande från alla på företaget. Alfred som var ute på plats var snabb och hjälpte till med allt. Emil som jag talat med över telefon var också mycket trevlig.
    Tack så mycket Jesper, bara höra av dig om det är något! Min Datorsupport AB
    2023-01-23 Spontant omdöme
    Tacksam för den hjälpen jag fick av Farshad på Min Datorsupport AB. Varmt, personligt och kompetent bemötande samt fick svar på frågor och tips som hjälpte mig vidare! Rekommenderas varmt.
    Tack så mycket Henrik! Trevlig vecka! Min Datorsupport AB
    2023-01-18 Spontant omdöme
    Tack Alfred Berglund för fixa av direktkabel och förbättrat Wi-Fi. Snyggt jobbat och ordning och reda.
    Härligt att du är nöjd med kabeldragningen och hjälpen med nätverket. Min Datorsupport AB
    2023-01-16 Insamlad av företaget
    Tack, Farshad, för att du snabbt och effektivt hjälpte mig att komma in på min dator igen. Tack vare det fick jag fira jul i lugn och ro.
    Härligt att höra. Bara höra av dig om det är något! Min Datorsupport AB
    2022-12-28 Spontant omdöme
    Jag fick hjälp av Peter att lösa mina problem samt göra några andra förbättringar som han föreslog. Kompetent och duktig på att förklara.
    Stort tack Sara och God fortsättning! Min Datorsupport AB
    2022-12-15 Spontant omdöme
    Fick oerhört bra support från Michael på Datorsupport med att installera ny router och accesspunkter i vår nya lägenhet samt en översyn över nätverksuttag. Systemet fungerar idag väldigt bra och bemötandet var mycket proffsigt och trevligt. Rekommenderas varmt!
    Stort tack Stephan, önskar dig en God Jul! Min Datorsupport AB
    2022-12-01 Spontant omdöme
    Ineffektiv installatör, debiterades 5 timmar för att dra 2 kablar. (oerhört dyrt 5 570kr).
    Vårt internet/fiber försvann ett helt dygn och dem ville inte erkänna att det var deras fel.
    På hemsidan står det 575 kr/h på fakturan står 920 kr. Har inte fått en ny faktura
    Hej Susanne,

Tråkigt du är missnöjd, kan docka inte hålla med dig om det du skriver. Ni fick olyckligtvis en internetstörning hos er internetleverantör efter vi varit hos er, vi åkte tillbaka till er och konstaterade detta i samtal med er kundtjänsts internetleverantör. Vi kan inte ta på oss ansvar för att er internetleverantör har driftstörningar, har inget med arbetet vi utfört hos er att göra.

Beroende på arbetets omfattning så tar det längre tid ibland att utföra arbetet, vi tar 575 kr per timme och det framgår i fakturan. I ert fall betalade ni 2875 kr för arbetet, resterande debitering är restid och materialkostnad.

Önskar dig en God Jul!
    2022-11-20 Spontant omdöme
    Har under de senaste åren anlitat Min Datorsupport (Peter Bruselid) vid ett flertal tillfällen för hjälp med tekniken. Peter har hjälpt mig med allt ifrån inkoppling av router och högtalare till överföring av data från gammal till nya Mac-datorer, samt problemlösning. Nu senast behövde jag hjälp med att snabba upp min iMac, vilket löstes med hjälp av inkoppling av en SSD, behövde även hjälp med att installera en Apple TV. Peter är ett IT-proffs och har löst allt till full belåtenhet, förklarar dessutom allt så att en oteknisk person som jag förstår. Vill mer än gärna rekommendera Min Datorsupport, som jag självklart kommer att anlita igen när jag behöver hjälp.
    Tack så mycket Gunilla och att du är nöjd med Peters insats. Min Datorsupport AB
    2022-11-05 Insamlad av företaget
    Det var väldigt viktigt för oss att vi hittade ett företag som skulle installera ett WiFi-system på vår camping och utföra hela projektet från planering till utförande och även kontrollera systemet med ett servicekontrakt i framtiden. Vi är mycket nöjda med Min Datorsupports arbete. Emil och hans team gjorde ett bra jobb. Mvh Roger och Karin Askeviks Camping
    Stort tack Roger :) Önskar dig en trevlig höst! Min Datorsupport AB
    2022-08-27 Insamlad av företaget
    Fanstastisk support redan från första samtalet, väldigt kunnig person som snabbt identifierade vad jag behövde hjälp med (när jag själv inte är någon expert på området). Teknikern som sedan kom hem till mig hade örnkoll. Supernöjd!
    Stort tack, ha en trevlig höst! Min Datorsupport AB
    2022-08-15 Spontant omdöme
    Vill tacka Mikael N. för ett superbra arbete, trevlig ansikte och snabb återkoppling. Rek. företaget varmt till alla som behöver hjälp.
    Stort tack, önskar dig en fortsatt trevlig sommar! Min Datorsupport AB
    2022-08-08 Insamlad av företaget
    Snabb och proffsig response. Tog kontakt för att komma tidigare, en person istf två. Innebar halva kostnaden i slutändan. Professionellt utförande på plats och perfekt resultat.
    Tack så mycket Christian, roligt du är nöjd. Trevlig dag! Min Datorsupport AB
    2022-06-25 Spontant omdöme
    Otroligt snabbt och bra! Fixade nätverk för sonens PS4 smidigt och enkelt! Sessioner trevliga!
    Tack så mycket Åsa, önskar dig en trevlig sommar! Min Datorsupport AB
    2022-05-30 Spontant omdöme
    Snabb och smidig installation av fast och trådlöst nätverk. Supernöjd med uppgradering till senaste tekniken.
    Tack så mycket Thomas. Trevlig sommar! Min Datorsupport AB
  • Tomas H
    2022-05-25 Insamlad av företaget
    Trevliga och kunniga. Enkel och smidig offert- och installationsprocess. Kan verkligen rekommendera s.
    Stort tack Tomas, önskar dig en trevlig sommar! Min Datorsupport AB
    2022-05-17 Spontant omdöme
    Bra utfört arbete, men oerhört dyrt. Inflexibel och otydlig prissättning.
    Hej Stefan,

Bra du är nöjd med arbetet och tråkigt du är missnöjd med priset, vi tar betalt per timme. Vi upplever ju alla olika kring vad som är dyrt, i ditt fall gick det på 2930 kr. Önskar dig en trevlig sommar!
    2022-03-15 Insamlad av företaget
    Suverän hjälp ,snabbt och otroligt bra.
    Vad roligt du är nöjd, tack så mycket! Min Datorsupport AB
    2022-02-05 Spontant omdöme
    Återkommande kund.
    Det blev superbra, värt investeringen!
    Vårt hus har 4 våningar och jag har inte lyckats att själv installera ett fungerande sömlöst WiFi. Men nu fungerar det super. Har just gjort en tilläggsbeställning på utekameror från Min Datorsupport…
    Tack så mycket Lars-Erik! Min Datorsupport AB
    2022-01-20 Insamlad av företaget
    Totalt sett mycket nöjd med bemötande, genomförande och resultat. Fick bra hjälp att hitta en lösning för bättre Wi-Fi/internet i vårt hus. Därefter tydlig och bra offert. Jobbet utfördes snyggt och bra av trevlig personal. Resultatet är perfekt wifi och snygg installation. Varmt rekommenderas
    Tack så mycket för de fina orden Erik / Emil Min Datorsupport AB
    2022-01-19 Insamlad av företaget
    Otroligt snabba, smidiga och ett proffsigt genomförande så nu funkar vårt nätverk ypperligt!

Stort tack och rekommenderas varmt, de hade allt mtrl och verktyg med sig så de kunde installera allt direkt utan att åka fram och tillbaka.

Inget att tveka på!

Örjan Strindlund, CoachPower Sweden AB
    Vad roligt du är nöjd Örjan, Michael är en stjärna på nätverk! / Emil Min Datorsupport AB
    2022-01-17 Insamlad av företaget
    Perfekt service, alltid noggrann och egna initiativ gjorde leveransen ännu bättre. Stort tack
    Tack Marcus, roligt ni är nöjd med Michaels insats!. Är bara höra av er om det är något ni behöver hjälp med i framtiden / Emil Min Datorsupport AB
    2021-12-13 Insamlad av företaget
    Fantastiskt bemötande och när det behövts så har responsen varit blixtsnabb och proffsig!
    Stort tack Jonas, bara höra av dig om det är något. God Jul och Gott Nytt år / Emil Min Datorsupport AB
  • George Martin F
    2021-11-22 Spontant omdöme
    Extremt proffsiga och duktiga. Fixade Wi-Fi i ett gammalt hus med tjocka väggar på en dag efter att vi haft en annan firma hemma hos oss som försökt i över ett års tid
    Stort Tack, bara höra av dig om det skulle vara något. Trevlig vecka! Min Datorsupport AB
    2021-11-21 Spontant omdöme
    DET LÖSER SIG – NEHEJ – DETTA NÅGRA GÅNGER, GRR
    Köp en bättre router så löser det sig sa kunnig på butiken. NixPix. Köp ett meshnätverk så löser det sig annan kunnig på annan butik. NixPix. Det blev ok men aldrig riktigt bra. En villa, kameror ute och inne kopplade till larmet över wifi. Sjutton också, finns det inte någon som privatperson kan vända sig till? Jodå. Jättenöjd nu. För de kom hem. De felsökte. De talade om vad som både skaffas och göras. Och erbjöd sig lösa det. Snart fungerar det kanon. Tack!
    Tack så mycket Erik, härligt det löst sig bra med nätverket. Min Datorsupport AB
    2021-11-04 Spontant omdöme
    Hade över Alfred och Samuel som drog nätverkskabel och satte upp uttag. Kabeln snyggt gömd bakom kabellist längs taklisten. Behövde tre uttag och grabbarna löste det genom att sätta upp en switch som fördelade det hela.

Är mycket nöjd med pris och utfört arbete. Betyg: 5 poäng av 5 möjliga!
    Vad roligt att höra, stort tack Jonas :) Min Datorsupport AB
    2021-11-04 Spontant omdöme
    Vi är väldigt nöjda med Min Datorsupport! Vi hade Alfred och Samuel över som drog internet till två rum på vår nedervåning där dom löste det mycket snyggt genom krypgrund.

Dom fixade även så att alla rum på vår övervåning hade uttag genom att dra sladd genom telefonuttag och sedan till en switch på övervåningen. Alla kablar drogs längs med/eller integrerades i vägg så att dom lätt kan gömmas helt med lister/socklar.

Bra pris och mycket bra resultat! 5/5
    Tack så mycket, ja Alfred och Samuel är duktiga. Bara höra av dig om det är något Min Datorsupport AB
    2021-10-12 Insamlad av företaget
    Väldigt bra bemötande och snabbt gensvar!
    Vi fick hjälp av Farshad och han förklarade på ett bra och enkelt sätt vad det var han gjorde och vad vi behövde för att få Wi-Fi täckning över hela huset och även i gillestugan:)
    Fixade även Sonos systemet så det funkade bättre:)
    Tack Peter, Farshad är väldigt duktig! Ha en trevlig höst! Min Datorsupport AB
    2021-10-11 Spontant omdöme
    Jag behövde hjälp med att få nätverksuttag och kabel till fler rum i lägenheten. Totalt blev det 22meter kabel draget upp i taket och borrat genom tre väggar. Väldigt proffsigt hanterat från A till Ö! De kunde svara på alla mina frågor och gav alternativ om vad som blev snyggt och/eller prisvärt. Rekommenderas starkt!
    Stort tack Fredrik och ha en trevlig höst! Min Datorsupport AB
    2021-09-13 Spontant omdöme
    Mycket proffsigt rakt igenom. Offert med bra råd o tips, kabeldragning och installation konfiguration. Ångrar mig bara att jag inte gjort detta för flera år sedan :-)
    Kan varmt rekommendera Min Datorsupport AB.
    Stort tack Pierre. Önskar dig en fortsatt trevlig höst! Min Datorsupport AB
    2021-09-11 Insamlad av företaget
    Emil Höglund har varit hos mig tidigare.Alltid lika bra bemötande.Behöver jag hjälp i framtiden kontaktar jag naturligtvis Emil.
    Stort tack Kent. Trevlig helg och ha en fin höst. Min Datorsupport AB
    2021-08-24 Insamlad av företaget
    Enkelt att komma i kontakt med Min Datorsupport. Snabbt och kunnigt av den tekniker som hanterade min situation.
    Tack Magnus. Ha en trevlig höst! Min Datorsupport AB
    2021-08-09 Insamlad av företaget
    Väl utfört arbete.

Snabbt, bra och snyggt!
    Stort tack Anna! Önskar dig en fortsatt trevlig höst! Min Datorsupport AB
    2021-08-04 Insamlad av företaget
    Mycket nöjd med installationen av nytt WiFi, både kabeldragarna och killen som installerade nätverket kom på utsatt tid och fungerar kanonbra. Rekommenderas!
    Stort tack Stefan. Ha en fortsatt trevlig sommar! Min Datorsupport AB
    2021-07-30 Spontant omdöme
    Värdelöst, inte prisvärt alls. 6.000 för 1 simpel kabeldragning.
    Hej Josef, vi tar betalt per timme när vi utför installationer som du blivit informerad om. Det arbete som utfördes hos dig var en komplicerad dragning via en trång krypgrund och då tar det längre tid att utföra. Du var själv på plats och märkte själv att arbetet tog tid, priset blir då högre. Min Datorsupport AB
    2021-07-18 Spontant omdöme
    Förtroendingivande och snabbt utfört arbete. Bra service och rådgivning
    Stort tack Johan! Önskar dig en fortsatt trevlig sommar! Min Datorsupport AB
    2021-06-30 Insamlad av företaget
    Väldigt seriöst och proffsigt! Höll exakt vad de lovade och ett vänligt och personligt bemötande!

Kan verkligen rekommendera deras service!
    Stort tack Andreas. Önskar dig en trevlig sommar! Min Datorsupport AB
  • 2021-06-15 Spontant omdöme
    Köpte installation av nätverk med 4st accesspunkter som oförklarligt slutade fungera efter några månader. Ingen garanti eller liknande så fick betala för ny installation.
    Hej Viktor,

2 accesspunkter hade slutat fungera för er och blivit resettade så de hamnat i installationsläge, det kan endast hända ifall man fysiskt resettar dem eller om man får en kraftig strömspike i sitt elnät. Vad som hänt hos er kan endast ni svara på och är tyvärr inget vi kan lämna garanti, eller ta på oss ansvar för.
  • 2021-05-01 Insamlad av företaget
    Behövde råd för att sätta upp ett komplicerat nätverk och fick fantastiskt bra och tydlig hjälp. Rekommenderas varmt!
    Stort tack Patrick, önskar dig en fortsatt trevlig helg! Min Datorsupport AB
    2021-04-10 Insamlad av företaget
    Mycket god och instruktiv hjälp med TimeCapsule
    Stort Tack Klas! Önskar dig en trevlig helg! Min Datorsupport AB
  • FREDRIK L
    2021-04-01 Spontant omdöme
    Emil på Min Datorsupport gör det som behövs för att nätverket ska fungera problemfritt. Jag känner mig trygg i att få mer hjälp om det skulle behövas. Nu har jag ett stabilt och snabbt företagsnätverk.
    Stort Tack Fredrik, önskar dig en Glad Påsk :) Min Datorsupport AB
    2021-03-15 Spontant omdöme
    Efter många år av problem med vårt wifi är vi äntligen i Mål. Ett stort tack till Min Datorsupport. Professionell hantering, trevliga installatörer, och framför allt ett riktigt bra resultat. Rekommenderas varmt.
    Stort tack Lars, Michael är riktigt duktig på nätverksinstallationer / Emil Min Datorsupport AB
    2021-03-11 Insamlad av företaget
    Snabb support som fixade problemet
    Stort tack Fredrik. Önskar dig en trevlig kväll! Min Datorsupport AB
  • ÅSA L
    2021-02-16 Spontant omdöme
    Jättebra service!
    Snabb responstid. Snabb på att utföra hjälp. Väldigt professionella. Hjälpsamma.
    Stort Tack Åsa, Michael hos oss är jätteduktig. Ha en trevlig dag! / Emil Min Datorsupport AB
    2021-02-03 Spontant omdöme
    Superbra, snabb och proffsig service! Rekommenderas!
    Stort tack Johan! Önskar dig en fortsatt trevlig dag / Emil Min Datorsupport AB
    2021-01-24 Insamlad av företaget
    Mycket nöjd med installationen av nätverket och kameraövervakningen. Samt så har det underlättat med att de har ett väldigt smidigt bokningssystem. Teknikerna har kommit på utsatt tid och dag och rekommenderas varmt.
    Stort tack Arvid! Trevlig dag! / Emil Min Datorsupport AB