Moderna Bil Haninge
Din moderna bilhandlare i Haninge!
Du finner oss i Jordbro industriområde. Vi är med dig före, under och efter affären och vi erbjuder prisvärda bilar med bra historik under ledorden tillgänglighet, enkelhet och flexibilitet.
Med över 100 leveransklara bilar och ett av Sveriges lager av transportbilar är vi säkra på att du ska hitta din nästa bil hos oss. Dessutom har alla bilar vi har till salu genomgått kvalitetstest, tvätt och vissa åtgärder i vår egna verkstad innan de går ut på golvet. Vi för alltid tydligt protokoll för att du ska veta exakt vad som gjorts med bilen.
Vi har Sveriges bästa öppettider då vi har öppet 63 timmar i veckan spritt på veckans alla dagar samt endast har stängt 6 dagar per år.
Har du trots allt svårt att komma iväg för att titta på eller provköra en bil? Vi kommer till dig! På lunchen eller hem efter jobbet och vill du köpa bilen efter visningen lämnar vi helt enkelt över nycklarna direkt. Enkelt och smidigt.
Öppettider:
Välkommen!
Utmärkelser
Läs vad 578 kunder tycker om Moderna Bil Haninge 2
skrev om Rasmus Gustafsson en del av Moderna Bil Haninge
Rasmus sa hej och välkommen frågade om vi ville ha hjälp och vi sa ja sen gick det som en dans med allt
Många frågor fick han svara på som han galant kunde
Jag vart mycket positivt överraskad
Rasmus fixade allt mycket bra med köpe kontakt kanon bra även om jag strulade
Honom ska dom vara rädd om
Köpte en lite vit Fabia -
skrev om Dennis Svedenius en del av Moderna Bil Haninge
Dennis kändes ärlig och inte så ”säljig” vilket jag uppskattar!
skrev om Dennis Svedenius en del av Moderna Bil Haninge
Trevligt bemötande, snabb återkoppling. Regelbunden kontakt. Köpte en Dacia Duster. Säljaren ej på plats när bilen hämtades, men hade förberett allt, så proceduren tog kort tid.
skrev om Dennis Svedenius en del av Moderna Bil Haninge
Dennis gjorde ett mycket gått intryck och lyssnade in oss som kund och utgick efter vårat behov. Inget kräng-snack. Hela affären gick väldigt snabbt och smidigt och Dennis kom med flera förslag för vi kunde förenkla och hitta en lösning till affär där vi båda blev nöjda.
Vi köpte en Volvo V50 som låg en bit utanför vår budget. Dennis såg på hela affären och vad bilen kommer kosta totalt jämfört med de billigare bilarna vi tidigare tittat på. Hela affären känns väldigt bra och vår dotter åker nu i en säker och superfin första bil till med en bra ekonomi.
Tack för professionellt bemötande och grymt bra kundfokuserat. Det var helt avgörande för att det skulle bli affär.
/Christer -
skrev om Rasmus Gustafsson en del av Moderna Bil Haninge
Mycket vänligt och korrekt bemött.
Serviceminded och hjälpsam. -
Trevlig bemötande och
hjälpsam -
skrev om Dennis Svedenius en del av Moderna Bil Haninge
Mycket trevlig säljare med bred erfarenhet i yrket. Kompetent, vänlig och hjälpsam är bara förnamnet!
Kan varmt rekommendera att ta hjälp utan Dennis vid en eventuell affär!
Gott kaffe har dom också. -
skrev om Rasmus Gustafsson en del av Moderna Bil Haninge
Jag är mycket nöjd med kundservicen vid bilköp. Tjänsten var professionell och hjälpsam. Jag kan rekommendera detta företag till mina vänner.
skrev om Rasmus Gustafsson en del av Moderna Bil Haninge
Rasmus är mycket snäll duktig och trevlig
skrev om Dennis Svedenius en del av Moderna Bil Haninge
Smidig och flexibel. Kan varmt rekommenderas.
skrev om Mehdi Bembli en del av Moderna Bil Haninge
Toppen kille med leende på läpparna och en mycket ärlig kille. Jag har sålt min bil på uppdrag och det gick mycket smidigt till!
Kommer garanterat återkomma till mehdi! Tack för en effektiv och snabb hjälp -
skrev om Mehdi Bembli en del av Moderna Bil Haninge
Otroligt proffsigt bemötande av mehdi! Väldigt hjälpsam och trevlig. Fick ett kunnigt och seriöst intryck från start. Vi fick väldigt bra hjälp och vägledning att hitta den perfekta bilen för oss när vi berättade vad vi var ute efter. Kan varmt rekommendera moderna bil!
skrev om Dennis Svedenius en del av Moderna Bil Haninge
Supernöjd. Behövde en bil, spontanåkte till Moderna fick hjälp att hitta en bil i min prisklass. Köpte den och är nöjd! 😊
Köpte bil till familjen.
Väldigt kunnigt och tryggt bemötande.
Bra, snabb och tydlig kommunikation och information kring vår affär. -
skrev om Dennis Svedenius en del av Moderna Bil Haninge
Jättetrevlig, positiv och hjälpsam säljare. Smidigaste bilköpet jag har gjort. Kan varmt rekommendera Dennis på Moderna Bil
skrev om Patrik Blomstrand en del av Moderna Bil Haninge
Mycket trevligt och professionellt bemötande. Medans jag provkörde bilen tog Patrik fram vinterdäck som han erbjöd att lägga till för ett bra pris.
Patrik bekräftade att bilen var klar för upphämtning enligt vad vi avtalat och slutbetalningen var smidig. -
skrev om Simon Hasson en del av Moderna Bil Haninge
Reko kille, ärlig vid frågor och inga större påtryckningar kring försäljning. Hade väl varit bra att nämna bonus Malus, men annars helt ok.
skrev om Dennis Svedenius en del av Moderna Bil Haninge
Mycket Trevligt kunnigt bemötande från Dennis och kollegor.
Tack! -
skrev om Rasmus Gustafsson en del av Moderna Bil Haninge
Bra å pålitlig! Kändes ärlig och pålitlig.
Man fick förtroende för honom ganska omedelbart -
skrev om Simon Hasson en del av Moderna Bil Haninge
Bästa bemötande av Simon Hasson och jag tycker han gjorde sin bästa 100% och jag ska komma alltid köpa från Moderna bil på grund av Simon
Tack så mycket Simon för allt hjälp som jag fick från dig
MVH
Moaffak Alkhalil -
skrev om Simon Hasson en del av Moderna Bil Haninge
Jag var inne på nätet och sökte efter en rymlig kvalitetsbil till ett bra pris. Bor i södra Skåne.
Valet föll på en Volvo V 70 hos Moderna Bil i Haninge. Blev omgående kontaktad av Simon Hasson. Hela affären byggde på förtroende, kvalitet på bil, leverans till Skåne, betalning mm. Allt detta löste Simon på ett mycket proffsigt sätt och jag har känt mig trygg hela vägen. Snabb kommunikation och raka besked. Med de bästa rekommendationer till Simon!
Jonas Ryberg -
skrev om Simon Hasson en del av Moderna Bil Haninge
Hjälpsam och personlig säljare. Fick hjälp med det som inte funkade i bilen jag köpte. En massa extrajobb för mig dock. Man förväntar sig inte att en dörr inte går att öppna och att det blinkar service efter tre veckor när man köpt en bil. Fick en förklaring till allt men ändå merjobb och fler kostnader än själva bilköpet. Känns inte bra även om säljaren var bussig.
skrev om Simon Hasson en del av Moderna Bil Haninge
Moderna bil i Jordbro! där vi möts av en super trevlig tillmötesgående kille ”Simon” köper en Audi A6 och känner oss supernöjda. Kan verkligen rekommendera denna firma/Lotta o Tobias
skrev om Simon Hasson en del av Moderna Bil Haninge
Vi blev bemötta med ett trevligt välkomnande när vi kom in i lokalen. Alla har varit väldigt trevliga och hjälpsamma överlag. Simon var kunnig och affären gick smidigt. Som förälder var det väldigt skönt att det fanns lekhörna och fruktkorg som aktiverade barnen under tiden! Bästa bilfirman som jag träffat på och jag rekommenderar Moderna och Simon!
skrev om Mehdi Bembli en del av Moderna Bil Haninge
Bra bemötande och service, andra gången jag säljer min bil via dem
Mycket trevligt bemötande.
Sålde min bil, smidigt och snabbt. -
skrev om Rasmus Gustafsson en del av Moderna Bil Haninge
Bra bemöt av Rasmus och bra hjälp.
skrev om Rasmus Gustafsson en del av Moderna Bil Haninge
Ringde tidigare in på förmiddagen för ett intresse på deras Fiat Freemont. Möttes av glada och trevliga killar, bla Rasmus som var behjälplig och tillmötesgående gällande alla mina frågor och funderingar. Resultatet blev att jag och mina barn åkte därifrån med vår nya bil. Fick vinterdäcken bytta till sommardäck och allt skedde smidigt och enkelt, vilket underrättade dagen med barn på plats.
skrev om Rasmus Gustafsson en del av Moderna Bil Haninge
Köpte bil utav Rasmus som var tydlig och mycket behjälplig från början till slut. Kan varmt rekommendera både Rasmus och moderna bil!
skrev om Rasmus Gustafsson en del av Moderna Bil Haninge
Varmt bemötande och fantastisk service. Väldigt nöjd med mitt bilköp och kommer att fortsätta handla mina framtida bilar utav honom.
skrev om Mehdi Bembli en del av Moderna Bil Haninge
Mycjet trevlig och professionell bemötande. Bra service
skrev om Mehdi Bembli en del av Moderna Bil Haninge
Jättebra bilhandlare dem hjälpte mig två gånger att sälja mina bilar har seriösa bilhandlare som finns i hela Sverige alltid använder moderna bil grymt företag och tack till Mahdi han e super trevligt person och ärlig
skrev om Rasmus Gustafsson en del av Moderna Bil Haninge
Super bra hjälp och rådgivning
skrev om Rasmus Gustafsson en del av Moderna Bil Haninge
Väldigt proffsigt och trevlig bemötande, Rasmus har haft extra tålamod med mig som första-gång- bilköpare och kunde svara till alla mina frågor och funderingar! Mycket nöjd med bilen jag köpte, kan varmt rekommendera Moderna Bil och Rasmus!
Trevligt bemötande med en proffsig hjälp. Rekommenderas 👍
skrev om Simon Hasson en del av Moderna Bil Haninge
Pålitlig, trevlig personal och superfin hjälpsam.
Fick bra rabatt av Simon och jätte nöjd med köpet. Så fort jag sprid till omgivningen och köpt en bil till, till en kompis. -
Köpte en bil. Super bra upplevelse 100%
Trevlig säljare.
Eventuellt inte så lång erfarenhet. -
skrev om Simon Hasson en del av Moderna Bil Haninge
Mycket bra bemötande och bytte däcken på bilen som vi ville prova. Och Simon var väldig bra och vi fick vad vi önskade . Så vi köpte bilen och hämtade den på torsdag .
skrev om Rasmus Gustafsson en del av Moderna Bil Haninge
Bemötandet var bra på båda ställena
Vi fick vad vi var ute efter tack vare trevliga försäljare som inte var påstridiga och "pushiga"
Så därför köpte vi en bil trots lite dyrt pris -
skrev om Simon Hasson en del av Moderna Bil Haninge
Utmärkt personal, jätte trevliga och lätta att komma överens med. Man får svar på alla frågor och man känner sig trygg. Jag är jätte nöjd och jag rekommenderar alla att köpa bil från dem.
Grymt bra jobbat grabbar 👍🏻 👏🏻
Speciellt tack till Simon som övertygade mig om att jag inte skulle ångra mig om bil köpet 💐 -
skrev om Patrik Blomstrand en del av Moderna Bil Haninge
Hög service,den bästa bilförsäjlaren.
skrev om Rasmus Gustafsson en del av Moderna Bil Haninge
Trevligt bemötande och tryggt och säkert bilköp
mycket bra
kunnig och trevlig
vi är mycket nöjda med vårt köp -
skrev om Rasmus Gustafsson en del av Moderna Bil Haninge
Rasmus var lugn, tydlig och otroligt förtroendeingivande.
skrev om Mehdi Bembli en del av Moderna Bil Haninge
Mycket professionellt bemötande och de levde verkligen upp till mina på förhand höga förväntningar. Försäljningsuppdraget gick otroligt snabbt och smärtfritt.
skrev om Moderna Bil Haninge
Företaget skötte sig bra, Köpte en Volvo V70.
skrev om Moderna Bil Haninge
Ett köp av en bil på 35 mils avstånd över telefon och Mail så har jag aldrig känt mig mer säker i ett köp på Moderna bil i Haninge!
Gjort ett par bilköp i livet och blivit lurad på en hel del men ärligheten ifrån William gjorde mig lugn och absolut inte besviken vid leverans 😁👍
Stort tack till William och fortsätt med det du precis gör, er är det få av! 😁
Hälsar Skoda smålänningen! -
skrev om Rasmus Gustafsson en del av Moderna Bil Haninge
Vi fick jättebra hjälp när vi köpte ny bil och lämnade in våran gamla, så smidigt och snabbt gick det. Tack Rasmus:)
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍