182 omdömen om Rasmus Gustafsson
Sedan starten hos Reco 2018
skrev om Rasmus Gustafsson en del av Moderna Bil Haninge
Mycket trevlig och hjälpsam, kändes seriös
Hej!
Jag fick snabba trevliga svar av Johan W. Jag visste vilken sorts bil jag ville köpa och hemsidan gav bra information om den bil jag var intresserad av. Johan hjälpte mig smidigt med det jag önskade och hela affären genomfördes på ett professionellt och respektfullt sätt. Jag kan verkligen rekommendera honom.
Mvh
Lars Ahlström -
skrev om Rasmus Gustafsson en del av Moderna Bil Haninge
Mycket bra bilfirman. Jag är nöjd med bilen och moderna bil
skrev om Rasmus Gustafsson en del av Moderna Bil Haninge
Rasmus gav mig förtroende att köpa en bra bil hos moderna bil .hans bemötande gav mig utmärkt intryck och vilja att återkomma till moderna bil i framtiden.
Stort tack Rasmus -
skrev om Rasmus Gustafsson en del av Moderna Bil Haninge
Trevliga, professionella, kompetenta och ärliga personal, bästa bemötande och rimligt pris! Rekommenderas att handla hos de för att de erbjuder mycket mycket bättre service till sina kunder! Rasmus är underbart och hjälpsam! Jag är nöjd och ni ska också bli nöjda!
skrev om Rasmus Gustafsson en del av Moderna Bil Haninge
Trevligt bemötande, smidig affär. Vi är jätte nöjda med vår nya bil. Tack Rasmus!
Anki & Roger -
skrev om Rasmus Gustafsson en del av Moderna Bil Haninge
Rak och ärlig samt lätt att ha och göra med
skrev om Rasmus Gustafsson en del av Moderna Bil Haninge
Köpte en Mercedes Sprinter på distans efter att ha kollat bilderna och pratat med Rasmus. Mindre ”bilförsäljaraktig” bilförsäljare får man leta efter. Ärlig, lugn och trevlig. Bilen helt i det skick han beskrev via telefon.
Kommer definitivt höra av mig nästa gång det är dags att köpa bil -
skrev om Rasmus Gustafsson en del av Moderna Bil Haninge
Hej! Blev ett trevligt möte redan utanför lokalerna. Hälsade mig välkommen. Förväntningarna var att allt skulle gå ganska snabbt med bilbytet, o att bilen som jag bytte till var som väntat . Levde upp till bilderna som fanns på blocket. Allting funkade bra. Blev bjuden på kaffe. Allt var klart på cirka 30-40 minuter,vilket var bra eftersom jag hade 25 mil hem.
Mvh Roger -
skrev om Rasmus Gustafsson en del av Moderna Bil Haninge
Snabb och smidig service extra plus att det är öppet på söndag 👍