Klockrent bemötande, och är extremt flexibla! kan varmt rekommendera!!
310 omdömen om Simon Hedblom
Snabbt smidigt och trevligt att köpa bil hos Simon Hedblom på moderna bil. Erbjuden rabatter och garantier samt helförsäkring. Riktigt bra 👍👍
Simon var otroligt hjälpsam i köpet. Han tog sig tid och svarade på frågor och funderingar. Jag upplevde köpupplevelsen mycket god!
Lyhörd, hjälpsam och tålmodig. Bra kunskap, kunde ge förtroendeingivande råd och förslag. Helt klart bra på att känna in sin kund och anpassa service efter dennes behov. En mycket bra upplevelse fick vi.
snabb och smidig affär. rekommenderar starkt!
Gjorde det där lilla extra som gör mig som kund glad, trots att jag inte köpte den dyraste bilen i hallen.
Mycket bra bemötande av Simon bil köpetgick smidigtochlätt kommer att bra företag jag är nöjd med köpet.
Har köpt och ägt över ca 30 bilar, bemötande jag fick av Simon på Moderna Bil Knivsta var både professionellt och personligt. Han lyssnade på vad jag sökte och hjälpte mig i beslut processen. Om ni letar efter en schysst bilfirma som erbjuder bra bilar till bra priser look no futher!
Trevligt bemötande. Ville köpa en bra transportbil, och jag fick köpa en i utlovat skick till ett bra pris.
Trevlig och behjälplig säljare!