Maila Manitski är mäklare på MOHV Åkersberga Vaxholm

Maila Manitski har varit registrerad mäklare sedan 2014-03. Maila Manitski har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-10 och har fått 9 omdömen med ett betyg på 4.9. Maila Manitski har haft 4 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Efter 6 år som mäklare i Vaxholm har jag 2022-08-15 bytt arbetsgivare till MOHV. Jag fortsätter att mäkla i Vaxholm som vanligt men utökar även mitt område till Åkersberga. Ni hittar mina tidigare omdömen under fliken historik och utmärkelser. Kika in där. Välkomna att kontakta mig för en trygg affär och bäst betalt.

2022-10 - 2023-02

9 omdömen om Maila Manitski

Sedan starten hos Reco 2022
    2023-03-13 Verifierad kund
    Väldigt proffsig. Trevligt och lugnt bemötande. Skiljer sig från andra mäklare genom att visa mer hänsyn. Rekommenderad!
    Tack för fina rekommendationer Albin. Blir ju lite fundersam på hur andra mäklare arbetar. Kontraktsskrivningen blev ju lite speciell i snöstormen, skönt att ni är nöjda ändå.:)
    Mitt mål är alltid att få både nöjda säljare och köpare och en trygg affär för alla.
    2023-03-12 Verifierad kund
    Maila uppfyllde alla våra kriterier. Hon är lyhörd, uthållig och vi upplevde att hon gjorde allt hon kunde för att vår bostadsaffär skulle gå i lås, vilket den gjorde. Tack Maila!
    Hej Robin, tack för att jag fick hjälpa er med försäljningen. Härligt att ni är nöjda.
    2023-03-10 Verifierad kund
    Maila är en mycket kunnig och ärlig mäklare som är tydlig i sin kommunikation. Hon ger ett mer förmedlande än försäljande intryck och blir på så vis trygg att ha att göra med.
    Tack snälla Nina. Mitt mål är alltid att ge mina kunder en trygg affär. Ärlighet varar längst:) Det har varit ett nöje att hjälpa er att hitta er nya bostad- hoppas att ni kommer att trivas. Varma hälsningar Maila Maila Manitski
  • sålde en tomt med hjälp av Maila Manitski en del av MOHV Åkersberga
    • Vaxholm Resarö
    2023-01-28 Verifierad kund
    Tack John för att jag fick förtroendet att hjälpa er med försäljningen av er fina fastighet på Resarö.
    Varma hälsningar
    Maila
  • sålde en tomt med hjälp av Maila Manitski en del av MOHV Åkersberga
    • Vaxholm Resarö
    2023-01-25 Verifierad kund
    Maila har mycket god lokalkännedom på Resarö.
    Hon ger ett förtroendeskapande intryck och arbetade målmedvetet för att sälja fastigheten till ett acceptabelt pris trots en svår marknad.
    Tack snälla Margareta för fina ord. det har varit ett nöje att hjälpa er med försäljningen. Det är alltid extra roligt att arbeta med försäljningar i mina hemmakvarter:) Resarö ligger varmt om hjärtat. Varma hälsningar Maila Maila Manitski
    • Vaxholm Rindö
    2022-10-18 Verifierad kund
    Trevlig och hjälpsam, rak och ärlig.
    Snabba svar. 👍
    Tack för att jag fick hjälpa er att hitta ert nya hem. Jag är säker på att ni kommer att trivas med den fina utsikten. Varma hälsningar Maila Maila Manitski
    • Centrala Vaxholm
    2022-10-17 Verifierad kund
    Jag är mycket nöjd med Maila och tycker att hon gjort ett utmärkt jobb med att svara på frågor och funderingar. Hennes bemötande är väldigt engagerat och trevligt. Rekommenderar.
    Tack Tom, hoppas att du ska trivas bra i lägenheten. Varma hälsningar Maila Maila Manitski
    • Vaxholm Rindö
    2022-10-14 Verifierad kund
    Maila är mycket kompetent och lyhörd. Hon är ärlig och tydlig vilket kändes tryggt i den marknad som råder nu. Maila är dessutom otroligt vänlig och inger förtroende. Jag kan varmt rekommendera Maila.
    Tack Sara för att jag har fått hjälpa er med försäljningen av er fina lägenhet.
  • Julia W
    sålde sin lägenhet med hjälp av Maila Manitski en del av MOHV Åkersberga
    • Centrala Vaxholm
    2022-10-13 Verifierad kund
    Vi är jättenöjda med hjälpen vi fått av Maila som varit stöttande och ärlig vilket är extra viktigt i dessa oroliga tider när man inte vet vad som händer med bostadsmarknaden.
    Tack snälla Julia för fina ord. Hoppas att ni kommer att trivas i ert nya hus på Rindö. Varma hälsningar Maila Maila Manitski