Maila Manitski
Maila Manitski är mäklare på MOHV Åkersberga Vaxholm
.Maila Manitski har varit registrerad mäklare sedan 2014-03. Maila Manitski har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-10 och har fått 9 omdömen med ett betyg på 4.9. Maila Manitski har haft 4 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-02
9 omdömen om Maila Manitski
Sedan starten hos Reco 2022
köpte sin lägenhet med hjälp av Maila Manitski en del av MOHV Åkersberga
Väldigt proffsig. Trevligt och lugnt bemötande. Skiljer sig från andra mäklare genom att visa mer hänsyn. Rekommenderad!
sålde sin lägenhet med hjälp av Maila Manitski en del av MOHV Åkersberga
Maila uppfyllde alla våra kriterier. Hon är lyhörd, uthållig och vi upplevde att hon gjorde allt hon kunde för att vår bostadsaffär skulle gå i lås, vilket den gjorde. Tack Maila!
sålde sin lägenhet med hjälp av Maila Manitski en del av MOHV Åkersberga
Maila är en mycket kunnig och ärlig mäklare som är tydlig i sin kommunikation. Hon ger ett mer förmedlande än försäljande intryck och blir på så vis trygg att ha att göra med.
sålde en tomt med hjälp av Maila Manitski en del av MOHV Åkersberga
sålde en tomt med hjälp av Maila Manitski en del av MOHV Åkersberga
Maila har mycket god lokalkännedom på Resarö.
Hon ger ett förtroendeskapande intryck och arbetade målmedvetet för att sälja fastigheten till ett acceptabelt pris trots en svår marknad. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Maila Manitski en del av MOHV Åkersberga
Trevlig och hjälpsam, rak och ärlig.
Snabba svar. 👍 -
köpte sin lägenhet med hjälp av Maila Manitski en del av MOHV Åkersberga
Jag är mycket nöjd med Maila och tycker att hon gjort ett utmärkt jobb med att svara på frågor och funderingar. Hennes bemötande är väldigt engagerat och trevligt. Rekommenderar.
sålde sin lägenhet med hjälp av Maila Manitski en del av MOHV Åkersberga
Maila är mycket kompetent och lyhörd. Hon är ärlig och tydlig vilket kändes tryggt i den marknad som råder nu. Maila är dessutom otroligt vänlig och inger förtroende. Jag kan varmt rekommendera Maila.
sålde sin lägenhet med hjälp av Maila Manitski en del av MOHV Åkersberga
Vi är jättenöjda med hjälpen vi fått av Maila som varit stöttande och ärlig vilket är extra viktigt i dessa oroliga tider när man inte vet vad som händer med bostadsmarknaden.