Monika Söderström
Monika Söderström är mäklare på MOHV Åkersberga Vaxholm
.Monika Söderström har varit registrerad mäklare sedan 2012-03. Monika Söderström har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 61 omdömen med ett betyg på 4.9. Monika Söderström har haft 50 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
61 omdömen om Monika Söderström
Sedan starten hos Reco 2021
sålde sin lägenhet med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga Vaxholm
Engagerad, driven och har en energi som smittar av sig.
sålde sitt hus med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga Vaxholm
10/10 möjliga ⭐️
Monika är bäst!
Hon leder dig genom husförsäljning och husköp som ett proffs! Hon är påläst, erfaren, trygg och har en positiv härlig energi som smittar.
Välj Monika Söderström -
köpte sitt hus med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Blev väldigt bra bemött av Monika, kändes geniuint och bra.
sålde sin lägenhet med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Jag är supernöjd!. Jag valde MOHV för att de sålt flera andra lägenheter i mitt område och verkade skickliga. Det var helt klart rätt beslut. Monica Söderström är mycket proffsig: trevlig, tydlig, kunnig och engagerad. Man får bra stöd genom hela processen. Försäljningen gick hur smidigt som helst tack vare att hon skötte det så proffsigt. Kan verkligen rekommendera.
köpte sin lägenhet med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Riktigt bra och förtydligande!!
sålde sin lägenhet med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Redan från första mötet kände vi stort förtroende och trygghet med Monika. Med goda råd, driv, effektivitet och proffesionalism guidades vi till ett snabbt avslut och ett mycket bra pris.
sålde sitt hus med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Jätte proffsig och tillmötesgående. Vi är super nöjda med henne och skulle absolut anlita henne igen.
köpte sitt hus med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Engagemang och starkt driv. Brinner för sitt jobb och att det ska vara kvalité. Lätt att få tag i och snabb på att återkoppla.
En grym mäklare helt enkelt! -
köpte sitt hus med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Fantastiskt glad, positiv och kunnig 🌸
sålde sitt hus med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Snabb, trevlig och levererar. Finns inget dåligt att säga