Lina Sweid

Lina Sweid

4.9 / 5 baserat på 94 omdömen

Lina Sweid är mäklare på MOHV Helsingborg

.

Lina Sweid har varit registrerad mäklare sedan 2015-02. Lina Sweid har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-05 och har fått 94 omdömen med ett betyg på 4.9. Lina Sweid har haft 0 försäljningar sen 2022-01 och har tillfrågat 0% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Jag jobbar med fokus på kundnytta genom flexibla lösningar.
Jag blev årets Rookie 2015 och min ambition är att ständigt göra mina kunder nöjda. Jag vill även gång på gång överträffa mig själv och slå försäljningsrekord.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Tillsammans tar vi fram det upplägg som fungerar bäst för just dig och din bostad. Oavsett om det gäller val av tidningar, digitala medier, postade utskick - valen är dina. Ett lägre arvode för en bostad som kräver en smalare tjänst samt en större investering för en bostad som kan vinna på bredare exponering.

Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden så umgås jag med familj och vänner eller tar långa promenader.

94 omdömen om Lina Sweid

Sedan starten hos Reco 2015
 • 2022-09-28 Spontant omdöme
  Lina har varit väldigt lätt tillgänglig och professionell i sitt arbete. Hon har sett till att allt gått smidigt och bekvämt för mig som kund. Absolut nöjd med hennes goda insats!
  Gilla
 • 2022-04-22 Spontant omdöme
  Superbra och proffsig! Kan varmt rekommendera Lina som mäklare! 🤗😊
  Gilla
 • 2022-01-21 Spontant omdöme
  Lina är väldigt lugn och får en att känna sig trygg. Allting har gått snabbt och smidigt.
  Rekommenderas!
  Tack Anna för förtroendet! Lina Sweid
  Gilla
 • 2022-01-04 Spontant omdöme
  Lina var mycket professionell när jag sålde min lägenhet, det tog bara några dagar sen var den såld så alla blev nöjda. Lina besvarade frågan och funderingar som jag hade och var mkt hjälpsam. Rekommenderar Lina starkt när man ska sälja bostad.
  Gilla
 • 2022-01-04 Spontant omdöme
  Väldigt skicklig, trevlig och allt gick smidigt, anlitar henne igen vid nästa köp/försäljning.
  Säljern på Viskgatan 10c
  Gilla
 • 2021-09-18 Spontant omdöme
  Har precis köpt en lägenhet av Lina. Allt gick väldigt snabbt och alla blev nöjda. Hon ger många goda råd, är tydlig och är alltid med ett leende på läpparna. Hon är mycket proffessionell och det känndes tryggt. Rekommenderar henne starkt!
  Gilla
 • 2021-09-15 Spontant omdöme
  Lina är en toppmäklare!

  Hon ingav direkt förtroende och tydlighet. Kände mig väldigt trygg!
  En viktig egenskap för en mäklare är att ge ett gott intryck, och det gjorde verkligen Lina!
  Tusen tack!
  Gilla
 • 2021-09-13 Spontant omdöme
  Efter att jag träffat 13 mäklare från olika mäklarfirmor i Helsingborg beslutade jag att anlita Lina Sweid baserat på en bedömning av personligt möte, försäljningsstatistik och tidigare rekommendationer/omdömen. Lina managerade säljprocessen exemplariskt från början till slut och min lägenhet såldes för rekordpris inom fyra veckor från vårt första möte. Lina har en varm personlighet och i rollen som mäklare är hon professionell, förtroendeingivande, kommunikativ och engagerad. Lina har även svart bälte i konsten att sälja utan att sälja. Om ni går i säljtankar kan jag utan tvekan rekommendera er att välja Lina Sweid som mäklare.
  Gilla
 • 2021-08-19 Spontant omdöme
  Köpt en lägenhet precis med mäklare Lina Sweid . Väldigt nöjd, affären gick snabbt och Lina var mycket trevlig, hjälpsam och lätt att få kontakt med under processen, Så nöjd från början till slut. Finns absolut inget att anmärka på. Proffsig, snabb och kunnig, kan rekommendera Lina då hon känns som en kvinna med huvudet på skaft, professionell och grym på sitt jobb!”
  Bästa LINA SWEID :)
  Gilla
 • 2021-08-11 Spontant omdöme
  Lina är en väldigt professionell mäklare som värnar om sina köpare och är snabb på att svara på frågor. Väldigt hjälpsam och jättetrevlig!
  Tack för ett fint samarbete och vänliga ord :) Lina Sweid
  Gilla