En mycket engagerad och kunnig mäklare, som är lätt att kommunicera med och försöker lösa uppkomna problem
Jacob Edman
Jacob Edman är mäklare på MOHV Lund
.Jacob Edman har varit registrerad mäklare sedan 2009-07. Jacob Edman har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-01 och har fått 123 omdömen med ett betyg på 4.8. Jacob Edman har haft 18 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
För att jag alltid gör mitt yttersta för att du ska få bäst betalt och känna trygghet under hela processen. Jag har lång erfarenhet i branschen och en god fingertoppskänsla för att ta rätt beslut i svåra situationer.
Vad gör du helst på fritiden?
Jag har ett stort fotbollsintresse och är en riktig filmnörd.
Hur ser din drömbostad ut?
Drömbostaden är en 20-talsvilla med välbevarad äldre charm.
Vad vet vi inte om dig?
Jag är duktig på att sjunga!
2022-10 - 2023-09
123 omdömen om Jacob Edman
Utmärkt - förtroendeingivande. Talade om vad jag kunde förvänta mig, utan skönmålningar eller luftslott. Trevlig och intresserad hela tiden. Rekommenderar honom gärna
Jag uppfattade Jacob som en juste och tillmötesgående mäklare.
Jacob är trevlig och förtroendeingivande med hög kompetens och ett stort driv. Har haft hög tillgänglighet och genomförde uppdraget snabbt och effektivt med gott resultat. Jag är mycket nöjd med valet av Jacob som mäklare.
Positiv och trevlig. Flexibel och lyhörd.
Han är bra, förberett alla dokument och tillsammans vi genomgått alla dokument.
En mycket trevlig o kompetent mäklare som gav ett bra o seriöst intryck från första stund . Lätt att få tag på om det varit något . Uppdaterat oss hela tiden när det varit visningar Vi trodde dock huset skulle blivit sålt till vårt högre satta pris men nu när marknaden är som den är så är vi nöjda ändå . Det känns bra att huset är sålt o dom nya ägarna ska ta över Rekommenderar Jacob som mäklare.
Jacob är öppen person, bra info, valbemotande, lugn, hör frågor. Vi är nöjda med honom.
Bara bra, hjälpsam, lätt att nå och bra i sin kommunikation
Jacob gjorde säljprocessen enkel. Han hade svar på alla frågor och arbetade hårt för att hitta rätt köpare. Resultatet blev en seriös köpare och ett rimligt pris, trots tuffa tider. Mitt intryck av Jacob är att han är seriös, hederlig, trevlig och lättsam.