Ulf Block
Ulf Block är mäklare på MOHV Lund
.Ulf Block har varit registrerad mäklare sedan 2009-06. Ulf Block har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-01 och har fått 311 omdömen med ett betyg på 4.9. Ulf Block har haft 42 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
Att ta i hand efter en avslutad affär med riktigt nöjda köpare och säljare är det allra bästa.
Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag skulle beskriva mig som en väldigt målmedveten, noggrann och professionell mäklare. Bjud gärna hem mig så berättar jag mer om hur jag jobbar!
Hur ser din drömbostad ut?
En funkisvilla i ett plan vid havet. Den ska ha stora fönster, fina trägolv och öppen spis. Från framsidan ska man se igenom huset och kunna skymta havet på andra sidan.
2022-03 - 2023-02
311 omdömen om Ulf Block
Sedan starten hos Reco 2015
sålde sin lägenhet med hjälp av Ulf Block en del av MOHV Lund
Har jobbat med Ulf vid både köp och försäljning tidigare och varit nöjd med insatsen. Han motsvarade mina förväntningar även denna gång :)
köpte sin lägenhet med hjälp av Ulf Block en del av MOHV Lund
Väldigt bra. Det blev en saklig budgivning, och allt gick smidigt.
köpte sin lägenhet med hjälp av Ulf Block en del av MOHV Lund
Han är trevlig, hjälpsam, och väldigt driven. Han har svarat på alla frågor jag har haft, jag har inga klagomål.
Jag kan inte säga att jag hade några särskilda förväntningar, det är min första bostadsaffär.
Jag träffade först Ulf när jag var på visningen av objektet, allt var bra där, sen har vi haft daglig kontakt om budgivning och om allt det andra. Han har varit mycket enkel att ha att göra med, och lätt att nå. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Ulf Block en del av MOHV Lund
Alla mina kontakter med Ulf Block har varit mycket positiva. Men en sak som förvånar mig (och som verkar gälla för många mäklare, jag sålde en lägenhet nyligen, mäklaren föreföll förlita sig på att jag gick igenom all information mycket noggrant och påpekade alla felaktigheter) är misstagen i prospektets avsnitt bostadsfakta: Har föreningen 3 eller 4 hyresrätter? Är delat ägande tillåtet eller inte? Uppgifterna varierar. Som köpare undrar man om man kan lita på andra uppgifter i informationen när det som sägs mer än en gång är så svajigt.
Tack för ditt omdöme och feedback Katarina! Avsnittet Bostadsfakta består av uppgifter från säljaren, ekonomiska förvaltaren och föreningens styrelse. Olika mäklare har säkert olika rutiner. Jag skickar alltid till föreningen och kontrollerar om informationen jag har sedan tidigare stämmer och om något ska ändras för att säkerställa att informationen blir rätt. Om styrelsen, ekonomiska förvaltaren eller säljaren lämnar felaktiga uppgifter som jag inte har anledning att misstro så är det såklart risk att det blir felaktig info i objektsbeskrivningen. Jag ska fundera på hur vi kan göra denna del av processen ännu tryggare för våra köpare.
Ulf Block