Köpte lägenheten där Cajsa var mäklare, hela affären kändes proffsig där en väldigt trevlig, hjälpsam och kunnig mäklare sköte försäljningen av objektet. Vi är super nöjda och kan varmt rekommendera Cajsa som mäklare till andra. Mirzet M.
Cajsa Börjesson
Cajsa Börjesson är mäklare på MOHV Malmö
.Cajsa Börjesson har varit registrerad mäklare sedan 2021-02. Cajsa Börjesson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-05 och har fått 143 omdömen med ett betyg på 4.9. Cajsa Börjesson har haft 50 försäljningar sen 2022-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-11 - 2023-10
143 omdömen om Cajsa Börjesson
Bästa mäklaren jag haft. Proffsig, kunnig, trevlig och påläst. 10 poäng helt klart.
Kunnig, ordentlig och strukturerad. Du ångrar inte dig om du väljer Cajsa som mäklare!
Bra bemötande och engagemang. Bra återkoppling vid frågor och funderingar
Proffsig, trevlig och väldigt skicklig mäklare. Jag och min sambo är supernöjda.
Cajsa har ett mycket positivt och inkännande bemötande samtidigt som hon är drivande och tydlig i sin kommunikation. Vi är väldigt nöjda!!
Cajsa var tydlig i sin kommunikation och ambitiös! Hon gav oss energi och var mycket professionell i sitt bemötande. Hon tog även stort ansvar och vågade tänka nytt!
Cajsa är lätt att ha att göra med. Svarar för det mesta snabbt på ens frågor. Kunnig!
Cajsa var väldigt mån om att alla parter blev nöjda på ett väldigt professionellt sätt! Kunnig, väldigt trevligt bemötande och service-minded!