Trevligt bemötande! Tycker att det var en strukturerad visning och presentation av lägenheten. Kontraktsdelen gjorde Malin enkel att förstå eftersom hon tydlig och förklarade stegvis hur vi ska gå tillväga.
Malin Strender
Malin Strender är mäklare på MOHV Malmö
.Malin Strender har varit registrerad mäklare sedan 2010-06. Malin Strender har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-01 och har fått 118 omdömen med ett betyg på 4.9. Malin Strender har haft 18 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
118 omdömen om Malin Strender
Om du letar efter en mäklare som är professionell, kunnig och engagerad, skulle jag starkt rekommendera Malin.Malin är mycket erfaren och har en djup förståelse för fastighetsmarknaden. Hon är också mycket lyhörda för kundernas behov och arbetar hårt för att se till att varje moment går smidigt. Jag är mycket nöjd med den utmärkta service som jag har fått från Malin och skulle inte tveka att rekommendera henne till alla som söker en pålitlig och professionell mäklare.
Malin har varit väldigt stöttande i vår säljprocess. Hon har varit tillgänglig för frågor och funderingar oavsett dag och tid. Vi har haft fullt förtroende för Malin och det har känts väldigt tryggt att ha Malin som mäklare. Hon är dessutom otroligt professionell, lyhörd och gör allt med stor noggrannhet! Vi kommer definitivt att välja Malin som mäklare vid nästa försäljning!
Hon är påläst, har svar på frågor, men ifall hon inte vet just då tar hon reda på vad man vill veta och återkopplar. Om det finns något negativt .. tja.. kanske verkar hon lite stressande… allt ska gå väldigt fort… men så är det kanske i hennes bransch.
Malin uppträder proffsigt och engagerat, utan att det ska kännas överdrivet och falskt. Hon är kommunikativ, har koll på ärendet, och håller de involverade partnerna informerade under hela processens gång.
Redan från första mötet gav Malin ett otroligt professionellt och varmt intryck! Hela processen från värdering, fotografering till visningar och avslut har varit snabb, smidig och bra. Jag kan varmt rekommendera Malin Strender som mäklare, och hade inte tvekat att anlita henne igen!
Jag blev från start väldigt bra bemött av Malin. Hon är väldigt jordnära, lyhörd och lätt att ha att göra med. När jag hade funderingar kring försäljningen tvekade jag inte på att höra av mig och Malin fanns väldigt lättillgänglig och svarade snabbt. Detta var min första försäljning av lägenhet och mina förväntningar var i princip att få vägledning och hjälp genom processen samt att känna trygghet och tillit till min mäklare. Efter att ha pratat med andra mäklare kan jag verkligen säga att det är skillnad på mäklare...
Tack för en trevlig tjej som hjälper mig
Vi köpte vår lägenhet av Malin Strender. Vi ger henne högsta betyg, hon var alltid tillgänglig och väldigt förtroendeingivande. Hon skötte affären på ett proffsigt och exceptionellt vis, en sanslöst duktig mäklare. Maria
Jag kände förtroende för Malin genom min försäljning. Hon lyssnade på mina önskemål samtidigt som hon inte tvekade för att meddela mig sina professionella bedömningar även när jag från början haft en annan tanke, vilket jag uppskattade. Det kändes enkelt att prata med Malin även i stressiga situationer.