Malin Strender
Malin Strender är mäklare på MOHV Malmö
.Malin Strender har varit registrerad mäklare sedan 2010-06. Malin Strender har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-01 och har fått 111 omdömen med ett betyg på 4.9. Malin Strender har haft 21 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
111 omdömen om Malin Strender
Sedan starten hos Reco 2015
sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Strender en del av MOHV Malmö
Tack för en trevlig tjej som hjälper mig
köpte sin lägenhet med hjälp av Malin Strender en del av MOHV Malmö
Vi köpte vår lägenhet av Malin Strender.
Vi ger henne högsta betyg, hon var
alltid tillgänglig och väldigt förtroendeingivande.
Hon skötte affären på ett proffsigt och exceptionellt vis, en sanslöst duktig mäklare.
Maria -
sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Strender en del av MOHV Malmö
Jag kände förtroende för Malin genom min försäljning. Hon lyssnade på mina önskemål samtidigt som hon inte tvekade för att meddela mig sina professionella bedömningar även när jag från början haft en annan tanke, vilket jag uppskattade. Det kändes enkelt att prata med Malin även i stressiga situationer.
köpte sin lägenhet med hjälp av Malin Strender en del av MOHV Malmö
Välbemötande och var alltid snabb med att svara på våra frågor. Även att genomföra försäljningen vid sen tid på dygnet var väldigt uppskattad, och visar bara hennes engagemang ☺️
köpte sin lägenhet med hjälp av Malin Strender en del av MOHV Malmö
Professionell och intresserad. Koll på detaljer och snabb på att återkoppla. Förtroendeingivande.
sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Strender en del av MOHV Malmö
Snabb, lyhörd och flexibel! Allt man vill ha av sin mäklare plus lite till! Rekommenderar varmt. Andra lägenheten jag sålt med Malin - och hon kommer få sälja nästa också!
köpte sin lägenhet med hjälp av Malin Strender en del av MOHV Malmö
Artig, välinformerad, villig att hjälpa till vid behov
sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Strender en del av MOHV Malmö
Malin är en mycket trevlig mäklare som är väldigt kunnig i sitt arbete.Tack vare Malin’s effektiva förhandlingar med köparen så fick jag min lägenhet såld och 7% mer än vad den var utlagd för.
sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Strender en del av MOHV Malmö
Vi är säljarna till köparen nedan -Pana M.
Stor eloge till Malin och Mohv som har hjälpt oss enormt med dessa utmanande köpare, där det redan från början uppstod problem med försenad handpenning, ändrat tillträdesdatum (där konsekvensen skulle ha lett till ett kontraktsbrott) och mycket mer från köparens sida.
Detta har försatt oss i en psykiskt påfrestande situation under hela processen.
Vår upplevelse av köparna är enbart negativ, oärlig samt oseriös.
Med detta sagt vill vi tacka Malin och Mohv för all hjälp och stöttning. De har funnits med oss under hela processen och utan deras hjälp hade vi inte kunnat hantera detta så bra som vi gjort. Om ni söker en mäklarbyrå som är engagerade, pålitliga, enormt kunniga och professionella så välj Malin och Mohv. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Malin Strender en del av MOHV Malmö
Bra presentation av lägenheten. Snabba svar vid frågor.