Yessica Thornsäter

Yessica Thornsäter

Yessica Thornsäter är mäklare på MOHV Malmö

Yessica Thornsäter har varit registrerad mäklare sedan 2009-05. Yessica Thornsäter har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-01 och har fått 324 omdömen med ett betyg på 4.9. Yessica Thornsäter har haft 13 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Fastighetsmäklaryrket är ett otroligt spännande och flexibelt jobb. Meningen ”ena dagen är aldrig den andra lik” kunde inte passa bättre. För många är bostadsaffären den största och viktigaste affären som man gör under sitt liv och att få vara en del av den resan är jättekul och uppskattat. När du möter kundens behov och värderingar skapas ett mervärde för kunden som är viktigt att sträva efter. Dessutom brinner jag för sälj och fastigheter, så det kan inte bli bättre.

Vad gör du helst på fritiden?
Då umgås jag med familjen på lantstället i Blekinge. Blir det en utlandsresa går den helst till varmare breddgrader.

2022-03 - 2023-02

324 omdömen om Yessica Thornsäter

Sedan starten hos Reco 2015
    2023-03-24 Verifierad kund
    Ett genuint engagemang, med stort förtroende.

Hon kan sin sak och känns ärlig i sitt bemötande.

Kommer att rekommendera henne varmt!
    • Rosenvång
    2022-10-27 Verifierad kund
    Hade tydlig och god kommunikation med Yessica under hela processen. Kan rekommendera Yessica!
  • Farzane Zahra N
    sålde sitt hus med hjälp av Yessica Thornsäter en del av MOHV Malmö
    2022-10-24 Verifierad kund
    Till mäklaren Yessica Thornsäter
    Ett mäklare som är väldigt lyhörd och en Välbemötande på alla sidor hon fyllde på bästa sätt vår förväntningar och önskningar
    Jag som sä en säljare ger det bästa betyg till Yessica
    För allt som hon har kämpat för min hus
    En underbar och duktig mäklare
    Tack för bästa samarbete
    Mvh
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Yessica Thornsäter en del av MOHV Malmö
    • Hästhagen
    2022-06-25 Verifierad kund
    Väldigt professionell och trevligt bemötande! Yessica var snabb på att svara och nästan alltid tillgänglig, vilket underlättade processen av att köpa. Helt klart toppklass!!
    2022-06-23 Verifierad kund
    Yessica har skött affären ypperligt bra. Trevlig och inbjudande på visningen, lätt att få kontakt med och återkopplar med stor kunskap. Rekommenderar gärna henne!
    2022-06-23 Verifierad kund
    Trevligt och proffesionellt
    Levde helt upp till våra förväntningar att sälja vårt hus på ett snabbt och smidigt sätt där även köparen upplevde trygghet
    Visade lyhördhet och förståelse
    Var driven och levde helt upp till våra förväntningar av delaktighet och information
    2022-06-17 Verifierad kund
    She was EXTREMELY patient and professional. She guide us in all the process and to take the right decisions.
    She show us all the pros and cons and then we proceed with the acquisition of the house.
    We are very happy!
    2022-06-16 Verifierad kund
    Mycket kunnig och säkerställer både säljarens och köparens behov.
    2022-06-15 Verifierad kund
    positivt och kunnigt bemötande.
    Engagerad och löpande kontakt under försäljningen
    2022-05-06 Verifierad kund
    Vi blev bemötta på ett mycket trevligt sätt och fick bra information om huset. Under hela processen har känt oss trygga med Yessica och hon stöttade oss när vi behövde det.