Åsa Hallberg

Åsa Hallberg

Åsa Hallberg är mäklare på MOHV Norrtälje

Åsa Hallberg har varit registrerad mäklare sedan 2006-02. Åsa Hallberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 86 omdömen med ett betyg på 4.8. Åsa Hallberg har haft 21 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-06 - 2023-05

86 omdömen om Åsa Hallberg

Sedan starten hos Reco 2018
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Åsa Hallberg en del av MOHV Norrtälje
    • Domherren
    2023-05-31 Verifierad kund
    Otroligt bra bemötande. Vi valde Åsa med anledning av att vi gick på en visning där Åsa var mäklare. Åsa har genom hela processen känts otroligt engagerad och proffsig. Hon har hela tiden återkopplat och hört av sig, även vid tillfällen där vi inte hade förväntat oss det. Det kändes helt tryggt att låta Åsa sälja lägenheten, vi hade fullt förtroende för att hon gjorde det bästa hon kunde, vilket också gav resultat. En otroligt närvarande och engagerad mäklare som vi är oerhört nöjda med.
    • Domherren
    2023-05-31 Verifierad kund
    Glad, trevlig, kunnig och lösningsorienterad.
  • Marcus S
    sålde sin lägenhet med hjälp av Åsa Hallberg en del av MOHV Norrtälje
    2023-05-23 Verifierad kund
    Toppenbra mäklare och varm person som ser dig och dina behov.
    Hon löser situationerna som dyker upp. Mina varmaste rekommendationer.
    Tusen tack för fina ord. De kommer jag leva länge på. Åsa Hallberg
  • sålde sitt hus med hjälp av Åsa Hallberg en del av MOHV Norrtälje
    • Malsta
    2023-05-20 Verifierad kund
    Åsa är en mäklare med mycket erfarenhet och kunskap och det märktes vid första mötet.
    Med tanke på hur marknaden ser ut idag så har Åsa lyckats sälja våran villa till ett bra pris där både köpare och säljare är nöjda. Åsa har visat ett stort tålamod och varit positiv, till att vi skulle få ett avslut, genom hela försäljningsprocessen som kändes väldigt tryggt.
    Vi rekommenderar, starkt, Åsa och kommer garanterat anlita henne igen om vi får för oss att flytta.
    Tack för att ni litade på mig hela vägen. Nu fick ni chansen att göra en livsförändring och jag hoppas verkligen att ni kommer trivas i ert nya hem. Ni båda har varit sååå roliga att samarbeta med. TACK!!! Åsa Hallberg
    2023-05-11 Verifierad kund
    Trevlig, hjälpsam och lätt att samarbeta med
    Grattis till första egna bostaden Åsa Hallberg
    2023-05-04 Verifierad kund
    Jag fick ett väldigt bra bemötande av Åsa Hallberg. Hon förklarade tydligt och var lätt att prata med. Skönt att det var just hon eftersom det var min första lägenhet/ Wilma Hopic
    Tack Wilma, så roligt att du lyckades köpa din första i en så fin och bra förening. Hoppas att du kommer att trivas. Jag minns själv mitt första köp och kommer ihåg den mäklaren fortfarande på ett väldigt positivt sätt så tack för värmande ord. Åsa Hallberg
  • Inna P
    köpte sin lägenhet med hjälp av Åsa Hallberg en del av MOHV Norrtälje
    2023-04-29 Verifierad kund
    It has been really nice dealing with Åsa! She was there to answer any questions we might have, the deal went smoothly and fast. Thank you so much, Åsa for helping us to buy our new home!
    Thank you Inna and it has been a pleasure to help you and your family. Åsa Hallberg
    2023-04-29 Verifierad kund
    It was a pleasure dealing Åsa. She showed professional approach and was very helpful every step of the way.
    Thank you Ivan and it has been a pleasure to help you and your family. Åsa Hallberg
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Åsa Hallberg en del av MOHV Norrtälje
    2023-04-27 Verifierad kund
    Har tyckt åsa varit bra sen min förra försäljning, men kändes som hon var lite vilsen under min nuvarande försäljning när hon glömde höra av sig om när visningar och grejer skulle vara.
    Men det kan bara ha varot så att hon har en period där det händer mycket på samma gång i livet.
    Bortsett från de så är jag nöjd
    Tack för feedback. Ska vara snabbare att berätta om de extra visningar som kan tillkomma i den marknad vi lever i nu. Roligt ändå att slutresultatet blev så mycket bättre efter lite micklemang å extra visningar, eller hur? Stort lycka till med nya boendet. Åsa Hallberg
  • skrev om Åsa Hallberg en del av MOHV Norrtälje
    2023-03-21 Spontant omdöme
    En trevlig och kunnig mäklare. Vi rekommenderar henne varmt till andra uppdrag.
    Tack så jättemycket, alla rekommendationer betyder så mycket för mig. Varmt välkomna in till Norrtälje. Åsa Hallberg