MOHV Örgryte / Östra Centrum
Välkommen till MOHV Örgryte!
Bor du i Örgryte, Bö, Skar, Gårda, Heden, Lunden, Torp, Kärralund, Kallebäck eller Krokslätt med omnejd? Då kan du kontakta någon av våra duktiga mäklare om du antingen bara är nyfiken på vad din bostad är värd innan du bestämmer dig för att sälja eller om du letar ny bostad.
Vi på MOHV Örgryte är ett bra alternativ till de klassiska mäklarkedjorna då vi är helt oberoende. Hos oss kan du förvänta dig en mer personlig upplevelse och och en hög servicekvalitet. Varmt välkommen att kontakta oss!
Utmärkelser
21 omdömen om MOHV Örgryte / Östra Centrum
Sedan starten hos Reco 2021
köpte sitt hus med hjälp av MOHV Örgryte / Östra Centrum
Bra och positivt bemötande samt en vilja att göra det lilla extra för att man som kund skall känna sig trygg och omhändertagen när man gör sin kanske största privatekonomiska affär i livet!
sålde sitt hus med hjälp av MOHV Örgryte / Östra Centrum
Helt utmärkt. Märktes från första dag
Engagerad arbetsvillig. Ringde alltid efter en visning
Mycket bra jobbat Tack Johanna
Superlativen haglar över henne -
sålde sin stuga med hjälp av MOHV Örgryte / Östra Centrum
Underbart bemötande och proffsig. Kunde inte ha en bättre mäklare. Lättillgänglig, vi kände oss verkligen trygga i hennes kunskap:-)
sålde sitt hus med hjälp av MOHV Örgryte / Östra Centrum
Allt funkade jättebra och super smidigt
sålde sitt hus med hjälp av MOHV Örgryte / Östra Centrum
Professionell, kunnig och närvarande genom hela försäljningsprocessen.
sålde sitt hus med hjälp av MOHV Örgryte / Östra Centrum
Trygg och trevlig. Märktes att hon var erfaren från första början.
köpte sitt hus med hjälp av MOHV Örgryte / Östra Centrum
Fantastiskt kunnig in i minsta detalj av objektet, proffsig samt trevlig i alla frågor och hantering av oss som köpare
köpte sin stuga med hjälp av MOHV Örgryte / Östra Centrum
Mycket väl bemött av mäklaren som kom ihåg oss från tidigare visning.
köpte sin lägenhet med hjälp av MOHV Örgryte / Östra Centrum
Trevlig och tillmötesgående. Fick bra feedback under visningen och tydlig och rak kommunikation under budgivning och kontraktskrivning.
köpte sin lägenhet med hjälp av MOHV Örgryte / Östra Centrum
Mycket trevlig och kunnig mäklare. Proffesionell mot både säljare och köpare. Ibland vill man gärna ha lite konstruktiv för att kunna förbättra sig. Men jag kan inte ens ge det till Johanna.
sålde sin lägenhet med hjälp av MOHV Örgryte / Östra Centrum
Hon var den enda som svarade på vår förfrågan om vilka mäklare som vi skulle välja. Trots att MOHV var okänd för oss fick vi genast förtroende för henne. Hennes agerande översteg våra förväntningar. Hon är noggrann, proffsig, lugn men samtidigt alert. Lätt att få kontakt med. Vi kände oss lugna och trygga med henne. Vi vill rekommendera henne varmt.
skrev om MOHV Örgryte / Östra Centrum
Johanna är den bästa mäklaren som jag har haft att göra med. Hon är professionell, kunnig och har en välutvecklad känsla för service. I vårt fall så handlade det om en försäljning av dödsbo och vår familj kommer för evigt vara tacksamma till Johanna för all den extra servicen hon gav oss, visade stor omtanke med respekt och humanism. Jag kan rekommendera Johanna alla dagar i veckan!
köpte sin lägenhet med hjälp av MOHV Örgryte / Östra Centrum
Det är min första erfarenhet av köp av lägenhet. Johanna har varit professionell och jag har fått ett mycket vänligt bemötande. Hon har varit informativ och ställt upp när jag haft frågor under hela processen. Jag önskade tillträde tidigare än vad som var avtalat och tack vare henne blev det möjligt. Jag har känt mig väldig trygg under mitt bostadsköp tack vare Johanna. Jag rekommenderar henne varmt.
sålde sin lägenhet med hjälp av MOHV Örgryte / Östra Centrum
Grymt trevlig och engagerad! Rekommenderar till alla!
köpte sin stuga med hjälp av MOHV Örgryte / Östra Centrum
Proffsigt bemötande, och påläst!
köpte sin lägenhet med hjälp av MOHV Örgryte / Östra Centrum
Engagerad, trevlig och seriös mäklare. God tillgänglighet så väl via mail som telefon. Vi är mycket nöjda.
sålde sin lägenhet med hjälp av MOHV Örgryte / Östra Centrum
Engangemang och tillgänglighet är två ord som beskriver Petra Wallin som mäklare. Valde Mohv som ganska liten mäklarfirma i Göteborg, men tack vare Petras hjälp kunde min etta i Johanneberg säljas till ett riktigt fint pris. Fick hjälp hela vägen från första säljmöte till deklaration. Välj Petra och Movh om du vill ha en mäklare som lägger all vikt på din bostad och gör allt för att du som säljare ska känna dig hörd och nöjd i slutet. Kan bara varmt rekommendera Petra Wallin.
sålde sin lägenhet med hjälp av MOHV Örgryte / Östra Centrum
Bra påläst vad gäller området och faciliteter, snabb respons och mycket bra bemötande.
Väldigt bra bemötande
Jätte nöjd
Det gick bra och allt var fint
Tack så mycket -
sålde sin lägenhet med hjälp av MOHV Örgryte / Östra Centrum
Johanna har hjälpt mig med 3 lägenhetsaffärer vid det hör laget & jag skulle aldrig välja någon annan om jag mot förmodan skulle göra fler.
Johanna är kunnig, engagerad & supertrevlig! -
köpte sin lägenhet med hjälp av MOHV Örgryte / Östra Centrum
Petra er en meget profesjonell og dyktig mekler som har fulgt oss opp godt hele veien. Tusen takk.