MOHV Solna

MOHV Solna

En del av MOHV - www.mohv.se
Vi på MOHV Solna erbjuder vår mäklartjänst till boende i Solna, Sundbyberg och Bromma med närliggande områden. Här hos oss finner du en mäklartjänst och ett koncept där du bestämmer allt tillsammans med mäklaren, under hela processens gång.

För våra kunders bästa är vi alltid nytänkande med en stor dos kreativitet och framåtanda. På kontoret på Arvid Tydéns Allé 12 hittar du mäklare som brinner för att ge dig som kund den allra bästa bostadsaffären. Vi ger snabb och professionell hjälp både vid köp och försäljning och har massor av goda rekommendationer. Välkommen till oss!

Utmärkelser

776 omdömen om MOHV Solna

Sedan starten hos Reco 2016
    2023-03-22 Verifierad kund
    Väldigt nöjd med Andreas! Rekommenderas starkt!
    2023-03-21 Verifierad kund
    Andreas har varit väldigt proffsig och hjälpsam genom hela processen. Han är påläst och återkopplar snabbt vid frågor.
    2023-03-20 Verifierad kund
    Smart , mycket trevlig , positiv och kompetent mäklare. Kändes trygg och stabilt med Andreas. Han förklarade gärna olika steg i försäljningprocessen och svarade alltid väl på frågor. Andreas återkoplade alltid direkt och snabb.

Kan varmt rekommendera Andreas :)
  • MARC L
    sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Hansson en del av MOHV Solna
    2023-03-17 Verifierad kund
    Andreas Hansson på MOHV var ett givet val för mig efter att ha träffat tre olika mäklare.

Det jag särskilt uppskattar är att Andreas tänker lite utanför boxen och gör varje försäljning lite speciell istället för att följa "fastighetsmäklarens ABC".

Om jag ska pressa fram något negativt så saknades det ett hålslag vid kontraktsskrivningen, så det gick inte att sätta in kontraktet i de pärmar säljaren och köparen fick.

Resten av texten skulle jag bara fylla med en massa positiva omdömen så jag konstaterar istället att jag var lika nöjd när min lägenhet var såld som när jag första gången träffade Andreas.

Jag är I M P O N E R A D hela vägen in i kaklet!
    2023-03-03 Verifierad kund
    Vi sålde nyss vårat hus med hjälp av Adam. Adam hanterade hela processen på ett snabbt och proffsigt sätt. Vi uppskattade att han var tillgänglig när vi behövde honom, att vi hela tiden fick ärliga och ibland lugnande svar på alla våra frågor, och att han var mycket närvarande och aktiv genom hela processen. Det var också mycket positivt att känna att köparna verkade positiva och nöjda också!
    • Vasastan / Norrmalm
    2023-03-01 Verifierad kund
    Adam var en mycket kompetent, påläst och trevlig mäklare. Hela processen kändes trygg och tydlig. Jag kan varmt rekommendera Adam till andra individer som letar efter att köpa bostad.
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Adam Behrer en del av MOHV Solna
    • Vasastan / Norrmalm
    2023-02-27 Verifierad kund
    Första gången jag stötte på Adam var på en visning som jag själv gick på, redan då ingav han en ärlighet som gjorde att jag direkt fick förtroende för honom. Efter visningen frågade jag Adam om han kunde tänka sig att sälja min lägenhet, vilket jag aldrig ångrat att jag gjorde!

Adam gjorde ett superbra jobb, han var kommunikativ och tillämpade en strategi som jag kunde känna mig trygg med. Han var lyhörd och noga med att jag skulle känna mig delaktig i hela processen. Professionell men ändå genuin skulle jag beskriva honom och jag rekommenderar starkt att anlita Adam som er mäklare!
    2023-02-25 Verifierad kund
    Andreas gav mig ett väldigt gott bemötande genom hela processen. Han förklarade gärna olika steg i processen och svarade alltid väl på frågor utifrån bästa förmåga och frågade säljaren vid de tillfällen han inte kände till svaret på rak arm, vilket dock var det vanligaste och för de frågar man kan förvänta sig direkta svar på. Konversationer gick alltid smidigt och snabbt över telefon, sms eller e-post. Vid visningen kom en i mitt sällskap strax efter visningen egentligen slutat, men Andreas visade ändå på gott tålamod och lät sig stanna ett tag till för fortsatt visning av bostaden. Detta var mer än man kan förvänta då visningen var slut och det visade på Andreas tydliga engagemang och behjälpliga inställning. Som köpare har jag varit mycket glad att ha Andreas som mäklare! Rekommenderas!
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Melissa Scholz en del av MOHV Solna
    • Solna Centrum
    2023-02-24 Verifierad kund
    Mycket gott bemötande och tillgänglighet utöver hela processen, vilket bidrog till att försäljningen kändes mycket trygg. God värdering av bostaden. Rekommenderas starkt.
    2023-02-17 Verifierad kund
    Adam har varit väldigt bra på att lyssna på mina åsikter och behov och samtidigt guidat mig genom processen på ett proffsigt sätt.
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Adam Behrer en del av MOHV Solna
    • Solna Centrum
    2023-02-15 Verifierad kund
    Väldigt energisk och driven. Kunnig och en stor konstnär inom sälj.
    Vilken ung man, det finns hopp om framtiden om nästa generation följer Adams spår.
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Hannah Sommerfors en del av MOHV Solna
    • Centrala Sundbyberg
    2023-02-05 Verifierad kund
    Vi är mycket nöjda med valet att anlita Hannah för vår lägenhetsförsäljning! Det kändes tryggt och smidigt från start till mål, och lägenheten såldes innan vi ens hade fotograferat den och publicerat den på Hemnet. Hannah är engagerad, driven, lyhörd, kommunikativ och mycket trevlig och vi kan varmt rekommendera henne.
  • RICHARD F
    sålde sin lägenhet med hjälp av Adam Behrer en del av MOHV Solna
    • Gamla Huvudsta
    2023-02-03 Verifierad kund
    Andra gången jag har anlitat Adam för att sälja min bostad. Han är väldigt trevlig, rak i sin kommunikation och bra på att följa upp, så att du som säljare känner dig trygg och prioriterad. Lyckades få ett bra pris, trots extremt seg marknad! 10/10
    2023-01-31 Verifierad kund
    Han är en mycket trevlig och kunnig mäklare. Han är noga och arbetar sig fram metodiskt. Vidare dialogar han väldigt väl där hans höga kompetens syntes väl för mig.
  • köpte sitt hus med hjälp av Adam Ulfung en del av MOHV Solna
    • Råstahem
    2023-01-24 Verifierad kund
    En lugn och inlyssnande mäklare. Vi kände att vi fick ett proffesionellt bemötande av Adam!
  • sålde sitt hus med hjälp av Adam Ulfung en del av MOHV Solna
    • Råstahem
    2023-01-23 Verifierad kund
    Utmärkt och föredömligt utfört uppdrag av vår villaförsäljning. Vi kan varmt rekommendera honom.
  • skrev om Adam Ulfung en del av MOHV Solna
    2023-01-22 Spontant omdöme
    En lugn och inlyssnande mäklare. Vi tyckte det var en smidig affär som sköttes på ett proffesionellt sätt!
    2023-01-20 Verifierad kund
    Andreas was very helpful throughout the entire process, always available to answer all our questions and making everything go as smooth as possible. Very professional.
    2023-01-17 Verifierad kund
    Gott och trevligt bemötande, bra kontakt och kompetent hantering av vårt köp. Adam levde väl upp till våra förväntningar.
    2023-01-16 Verifierad kund
    Väldigt hjälpsam, trevlig och alltid tillgänglig. Han har mycket erfarenhet och är väldigt professionell
    2023-01-14 Verifierad kund
    Andreas engagemang i affären var så mycket större än de lilla lägenhet som skulle säljas. Trots tuffa tider så resulterade Andreas kunskap om marknaden att vi kunde sälja till ett pris som låg över vår förväntan.
  • skrev om Adam Behrer en del av MOHV Solna
    2023-01-11 Spontant omdöme
    Adam fick mig att våga satsa på försäljning trots uppförsbacke på marknaden och jag är så tacksam för det - försäljningen gick snabbt och smidigt och vi fick det pris vi ville ha när massor av lägenheter stod osålda runtomkring. Adam var lätt att ha att göra med, professionell, taggad på att hjälpa mig men inte ”too much”, för mig som annars inte är särskilt förtjust i mäklare. Han hade genomtänkta och vettiga strategier/planer för allt från större frågor som när vi skulle lägga ut annonsen, vad vi skulle ha för utgångspris och vilka budgivare vi skulle beakta som seriösa, ner till mindre saker som styling och liknande. Han har också varit fantastiskt värdefull i min köpprocess då han hjälpt mig att bolla potentiella köpeobjekt och kommit med input om dem från en mäklares synvinkel. Helt klart bästa mäklaren jag haft att göra med!
    2022-12-27 Verifierad kund
    Adam var kunnig, professionell och hjälpsam under hela processen. Kommer definitivt att anlita honom igen!
    • Centrala Sundbyberg
    2022-12-20 Verifierad kund
    Kvickfotat men ändå personligt bemötande och gick verkligen "the extra mile" för att få fram bästa möjliga affär för både köpare och säljare
    2022-12-19 Verifierad kund
    Positiv, tydlig och trygghetsgivande. Riktigt bra mäklare
    • Gärdet
    2022-12-05 Verifierad kund
    Adam var mycket professionell; lätt att prata med, hjälpsam och trevlig!
    2022-12-02 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande, hjälpsam och trevlig!
    2022-11-17 Verifierad kund
    Adam har varit professionell från start till mål. Kommunikativ, tydlig, inlyssnande, rådgivande och bra detaljkoll. Jag rekommenderar Adam som mäklare.
    2022-11-15 Verifierad kund
    Andreas har under denna tuffa höst lyckats sälja vår lägenhet till ett ok pris. Med. oupphörlig energi fortsatt hålla visningar och kontakt med potentiella köpare har han varit lika proffsig från dag ett till sista dagen. Superbra i sin kommmunikation mot oss som säljare !
    2022-11-10 Verifierad kund
    Han var proffsig, höll mig väl informerad och var väldigt engagerad.
    Kan varmt rekommendera Andreas.
    • Filmstaden
    2022-10-30 Verifierad kund
    Vi har erfarenhet av Adam som både köpare och säljare, och vi kan inte vara mer nöjda! Adam har varit professionell, tillgänglig och trevlig under båda gångerna vi har varit inblandade. Han skötte våran försäljning riktigt bra och det är tydligt att han gjorde allt för att resultatet skulle bli som vi hade önskat och lite till. Kommer anlita Adam igen nästa gång!
    2022-10-30 Verifierad kund
    Andreas är väl bevandrad i området och i synnerhet i huset, han har god kännedom om fastigheten och en bred insyn i vad som finns och vad det är värt, både för säljare och köpare.
    Han är trevlig att ha å göra med och han har en fin historia om hur han fick sin signatur att bli så snärtig .
    /Ola
    2022-10-30 Verifierad kund
    Jag har både sålt och köpt bostad med Adam Ulfung som mäklare. Adam är engagerad och har ett bra bemötande som gjort att jag känt mig väldigt trygg genom båda processerna. Han har varit tillgänglig och behjälplig i alla frågor som dykt upp på vägen. Jag är supernöjd och kan varmt rekommendera Adam vidare!
    2022-10-29 Verifierad kund
    Snabb & enkel affär när jag sålde min bostad.
    2022-10-25 Verifierad kund
    Andreas hade ett bra bemötande och var lyhörd under hela säljprocessen. Kan varmt rekommendera honom
  • Stina D
    köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Hansson en del av MOHV Solna
    2022-10-24 Verifierad kund
    Andreas är en lyhörd och kunnig mäklare. Han är tillgänglig även vid mer obekväma tider och han har på ett snabbt och smidigt vis bistått med svar på mina frågor. Även tillhandahållit de dokument han utlovat när jag köpte min bostad. Han är trevlig och lätt att ha och göra med.
    2022-10-23 Verifierad kund
    Trevlig, kunnig och engagerad utan att vara påstridig. Trygg och korrekt. Har stor lokal kännedom och gjorde det lilla extra för att hjälpa oss att hitta ett lämpligt objekt. Snabb i återkoppling och håller det han lovar inom den tidsram han lovat.
    Sammanfattningsvis toppen.
    2022-10-22 Verifierad kund
    Mycket proffesionell mäklare både vad avser säljare och köpare. Ordning och reda och snabb i kommunikationen. Rekommenderar MOHV och Adam alla dagar i veckan!
    2022-10-21 Verifierad kund
    Väldigt trevlig och hjälpsam, vi kollade några lägenheter på Olof af Acrels väg och när vi inte vann budgivningen på dem letade Andreas upp två till som inte låg ute än.
    2022-10-20 Verifierad kund
    trevligt och sakligt bemötande
    Andreas förstod att vi hade ett intresse för adressen och följde upp raskt med nya bra förslag som resulterade i en snabb affär. upskattat!
    2022-10-20 Verifierad kund
    Adam är kunnig, lättillgänglig och ser till att affären sköts proffsigt i alla led. Vi har både sålt och köpt genom Adam och varit supernöjda!
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Melissa Scholz en del av MOHV Solna
    2022-10-18 Verifierad kund
    Super nöjd med försäljningsprocessen.
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Melissa Scholz en del av MOHV Solna
    2022-10-18 Verifierad kund
    Melissa has been excellent with us. She has made the process very easy, she has been charming and has always been willing to help us and clarify any doubts we have had.
    Thank you Ana for your kind words! It has been a pleasure to help out,
    and I hope that you both will enjoy your new home!
    Melissa Scholz
    2022-10-12 Verifierad kund
    Mycket engagerad och proffsig mäklare! Enbart nöjd.
    2022-10-10 Verifierad kund
    Trevlig, lugn och proffsig!

Från mottagandet under visningstillfället till skrivning av köpekontrakt var Adam lugn, metodisk och gick igenom alla viktiga delar i köpet. Kändes tryggt för oss att köpa vår bostad.
    2022-10-07 Verifierad kund
    Adam är kunnig, lyhörd och proaktiv med ett hjälpsamt och professionellt bemötande. Vi är mycket nöjda med vårt val av mäklare.
    2022-10-06 Verifierad kund
    Adam är trygg, effektiv och mycket pålitlig. Jag har både sålt med och köpt bostad av Adam och båda processerna kändes trygga och smidiga.
    2022-10-06 Verifierad kund
    Jag är supernöjd med mitt val av Andreas som mäklare vid försäljning av min lägenhet. Engagerad, trevlig och lättsam. Försäljningen inkluderat allt runt omkring gick smidigare än förväntat.
    2022-10-06 Verifierad kund
    Då Andreas har gjort flertalet försäljningar i huset har han väldigt god kännedom om fastigheten & dess förutsättningar. Vilket jag upplevde inte bara gjorde mig trygg utan även de spekulanter som han kommer i kontakt med. Jag sålde lägenheten genom hans kontaktnät istället för att gå ut på öppna marknaden. Även det möjligt tack vare att han byggt upp ett stort register med potentiella köpare sedan tidigare lägenhetsförsäljningar i huset. Upplever Andreas som både seriös och noggrann!
    2022-10-05 Verifierad kund
    Bra, tydlig, lösningsorientrad, informativ