Adam Ulfung

Adam Ulfung

Adam Ulfung är mäklare på MOHV Solna

Adam Ulfung har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Adam Ulfung har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-08 och har fått 271 omdömen med ett betyg på 4.9. Adam Ulfung har haft 31 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Att kunna hjälpa mina kunder med något så viktigt som deras bostadsförsäljning.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
För att jag ger fullt engagemang i varje affär och lägger ner den tid som krävs för att uppnå bästa resultat.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Lugn, ärlig och väl förberedd. För mig är det viktigt att att hand om samtliga kunder, såväl säljare som köpare.

Vad gör du helst på fritiden?
Jag föredrar att vara på resande fot, såväl skidåkning som sol och bad.

2022-10 - 2023-09

271 omdömen om Adam Ulfung

Sedan starten hos Reco 2016
Luca R
Solna Centrum

Very professional, friendly and involved. Very good experience as buyers!

Madeleine B
Råsunda/Vasalund

Adam är en otroligt duktig mäklare. Väldigt lugn och förtroendeingivande. Håller en tät kontakt med både säljare och köpare så att man ständigt är uppdaterad. Andra gången vi använder honom som mäklare och trots höga förväntningar redan innan är vi helnöjda!

Erik K
Solna Centrum

Adam gav ett mycket professionellt intryck och jag upplevde honom som noggrann genom processen, vilket jag uppskattar.

Karin L
Råsunda/Näckrosen

Vi kan varmt rekommendera Adam som ger ett lugnt och pålitligt intryck. Han guidade oss genom hela processen och svarade på våra frågor på ett bra sätt. Vi har både köpt och sålt med Adam och båda fungerade utmärkt.

Lars U
Råsunda/Näckrosen

Väldigt professionell, bra på att förklara.

Mikael L
Gamla Huvudsta

Jag upplever honom som påläst, driven, tydlig, enkel att förstå, han har bra koll på värderingar av lgh i området. Fick förtroende för Adam vid första mötet, allt har skötts exemplariskt efter mötet tills försäljningen.

Robin R
Råsunda

Vi träffade Adam första gången för sju år sedan, i samband med att vi köpte vår lägenhet. Hans förmåga att inlyssna våra frågor, och ge kloka och tydliga svar, skapade ett enormt förtroende och trygghet. Det var därför givet att han nu skulle sköta försäljningen av vår bostad. Med stort lugn tog han oss igenom försäljningsprocessen, och gjorde sitt allra yttersta för att hitta en bra matchning med köpare. Vi kan inte säga annat än att vi är supernöjda med allt arbete som han har lagt ner. Stort tack!

Nabaz E
Gamla Råsunda

Vi sålde nyss vårat hus med hjälp av Adam. Adam hanterade hela processen på ett snabbt och proffsigt sätt. Vi uppskattade att han var tillgänglig när vi behövde honom, att vi hela tiden fick ärliga och ibland lugnande svar på alla våra frågor, och att han var mycket närvarande och aktiv genom hela processen. Det var också mycket positivt att känna att köparna verkade positiva och nöjda också!

Johan B
Västra Skogen/Ingenting

Adam har varit väldigt bra på att lyssna på mina åsikter och behov och samtidigt guidat mig genom processen på ett proffsigt sätt.

RONJA A
Köpte sitt hus med hjälp av Adam Ulfung en del av MOHV Solna
Råstahem

En lugn och inlyssnande mäklare. Vi kände att vi fick ett proffesionellt bemötande av Adam!