Karolina Miramadi
Karolina Miramadi är mäklare på MOHV Stockholm
.Karolina Miramadi har varit registrerad mäklare sedan 2001-07. Karolina Miramadi har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-01 och har fått 140 omdömen med ett betyg på 4.9. Karolina Miramadi har haft 20 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 78% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
140 omdömen om Karolina Miramadi
Sedan starten hos Reco 2015
köpte sin lägenhet med hjälp av Karolina Miramadi en del av MOHV Stockholm
Karolina var en trygghet genom hela köpesprocessen vilket var väldigt skönt som förstagångsköpare.
En mäklare jag definitivt kommer använda mig av i framtiden. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Karolina Miramadi en del av MOHV Stockholm
Så nöjd med Karolina och MOHV. Kunde lämna över allt med trygg hand till Karro som guidade genom försäljningen, hade koll på marknaden och hur vi skulle navigera.
sålde sin lägenhet med hjälp av Karolina Miramadi en del av MOHV Stockholm
Hon gjorde ett gediget och grundligt arbete i att hjälpa med idéer i färdigställdet av lägenheten innan visning. Detsamma gällande hantering av visning och intressenter som var väldigt professionell, jag kan varmt rekommendera henne.
sålde sin lägenhet med hjälp av Karolina Miramadi en del av MOHV Stockholm
Karolina är tillgänglig, driven, proaktiv, lösningsorienterad, taktiskt slipad men samtidigt också gediget sympatisk. Hon håller dessutom humöret uppe hos alla i hennes omgivning med positiv energi och god humor. Det är en fröjd att jobba med henne på alla sätt och hon ledde oss igenom en utmanande process på ett högst tillfredställande sätt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Karolina Miramadi en del av MOHV Stockholm
Karolina är engagerad och hard working. Hon jobbar sena kvällar och återkopplar fort under processens gång. Karolina kan varmt rekommenderas för att känna trygghet i säljprocessen.
köpte sin lägenhet med hjälp av Karolina Miramadi en del av MOHV Stockholm
Bra, trevlig och snabb återkoppling
sålde sin lägenhet med hjälp av Karolina Miramadi en del av MOHV Stockholm
Otroligt nöjd med Karolina som mäklare. Märks att hon har en gedigen erfarenhet som mäklare och så otroligt professionell gentemot alla partner som är inblandade i processen.
Kan inte mer än varmt rekommendera henne! -
köpte sin lägenhet med hjälp av Karolina Miramadi en del av MOHV Stockholm
Jättetrevlig köpupplevelse tack vare Karolina.
sålde sin lägenhet med hjälp av Karolina Miramadi en del av MOHV Stockholm
Vi köpte nyproduktion av Karolina vilket medförde många frågor som hon alltid svarade snabbt och trevligt på. Karolina får 10/10 av oss!
sålde sin lägenhet med hjälp av Karolina Miramadi en del av MOHV Stockholm
Supernöjd med Karolinas bemötande, hon är påläst, professionell och personlig.