Engagerad, lättillgänglig, kunnig, professionell, väldigt bra. Jag är nöjd på alla sätt!
MOHV Sundbyberg
Välkommen till MOHV Sundbyberg! Är det dags att byta boende? Oavsett om du är ute efter att köpa bostad eller sälja din bostad så finns vi på MOHV Sundbyberg tillgängliga med våra professionella och duktiga mäklare. Testa gärna att få din bostad värderad av oss. Du kan få mer än vad du tänkt dig vid en eventuell försäljning....
307 omdömen om MOHV Sundbyberg
Sedan starten hos Reco 2020
Andreas Hansson är en duktig mäklare som imponerar med sin professionalism och sitt trevliga bemötande. Hans förmåga att förstå och möta kundernas behov, kombinerat med skickligt marknadskunnande, gör honom till ett pålitligt val för fastighetsaffärer. Med en positiv attityd och en öppen kommunikationsstil skapar han en trygg och smidig upplevelse genom hela processen.
Adam skötte ditt uppdrag till full belåtenhet. Han har ett positivt sätt, är tillmötesgående och är mycket lätt att samarbeta med.
Adam jobbade hårt för att försälja lägenheten.
I think Adam is a great communicator, outgoing, and always kept me up to date. He is trustworthy.
Han levererar resultat och överträffar förväntningar. Han är ärlig och lovar inte för mycket. Kunnig, trevlig och pålitlig.
Pålitlig och kommunikativ mäklaren som levererar. Ärlig och lovar inte för mycket, utan levererar precis det man pratat om.
Mkt god kompetens i om området och öppen för diskussion Framkommer arr han vill genomför en affär de både säljare o köpare ska känna sig bekväma.
Andreas gav ett mycket professionellt bemötande och kunde svara på alla frågor vi hade kring lägenheten och själva köpet. Mycket imponerad av hur snabbt och smärtfritt affären gick till.
Vi är nöjda med mäklarens försäljning.
Andreas var alltid tillgänglig och hade svar på alla frågor och funderingar. Bra bemötande, hjälpte oss med det vi behövde och vi kände oss trygga hela vägen.
clear explanations during the whole process and great support for the mediation with the sellers
Adam has been of a great help and support through the whole process of buying our apartment. He answered all of our questions and he was always available and easily reachable. He has been a great mediator between us and the sellers and we are very happy with him as professional for his manner and friendliness.
Det var en härlig upplevelse att jobba med Andreas! Otroligt påläst redan på första mötet, och han höll oss alltid uppdaterade och involverade kring vilken strategi han rekommenderade. Andreas var alltid tillgänglig för alla frågor och han hjälpte oss även hitta ett styling bolag på kort varsel. Vi var extra noggranna med valet av mäklare med tanke på hur orolig marknaden varit och det har känts tryggt under hela resan. Vi fick till och med ut mer än väntat! Tack Andreas!
Väldigt inlyssnade och bra bemötande!
Andreas har agerat mycket engagerat men samtidigt på ett ödmjukt sätt. Han har under hela försäljningsuppdraget hållit mig underrättad om aktuellt status i processen. Uppställda mål uppfylldes enligt plan och jag kan ge honom mina bästa rekommendationer.
Väldigt kunnig och öppen mäklare. Hade stor koll på området och visste vad som behövs göras med lägenheten för att få upp den till toppen skick som i sin tur ökade priset mer än vad vi trodde.
Var till stor hjälp för mig som första gången säljare. Peppade, informerade väl om allt nytt och otroligt stöttande under hela processen.
Adam är otroligt duktig, förtroendeingivande, trevlig och driven. Det finns helt enkelt ingenting negativt att säga. Vill man ha en bra mäklare som man kan lita på genom hela processen ska man välja Adam!
Kunnig, trevlig och hjälpsam mäklare. Har de egenskaper som krävs för arbetet. Duktig och pålitlig.
Andreas är mycket lyhörd & lätt att kommunicera med. Han har en mycket god kännedom kring Solna marknaden. Rekommenderar Andreas starkt som mäklare inför framtida försäljning!
Min erfarenhet var extremt bra. Hon är professionell och samarbetsvillig. Dessutom försåg hon oss med nödvändig information som hjälper oss i vårt köpbeslut. Jag skulle starkt rekommendera henne.
Melissa var väldigt lyhörd, samarbetet fungerade jätte bra. Tydligt målmedveten och har en bred kunskap vilket gjorde det enkelt för mig som säljare att ha fullt förtroende för henne.
Adam var proffsig och genuin. Det kändes tryggt hela vägen. Rekommenderas verkligen!
Professionell Rolig, glimten i ögat Kunnig
Mycket engagerad och påläst mäklare som under hela processen fanns tillgänglig och var lösningsorienterad.
Adam är en ödmjuk, förtroende och professionell mäklare. Med ett gott humör och god kunskap. Jag är väldigt tacksam över att ha fått ha Adam som mäklare.
Mycket nöjd med Andreas och kan starkt rekommendera honom.Han var professionell, kunnig och tillgänglig under hela försäljningsprocessen. Fick en bra känsla av trygghet och engagemang vid första mötet.
Mycket duktig. Driver effektivt på köp/säljprocessen frammåt.
Andreas has been great and made the entire process of buying the apartment very smooth and easy for me, helping me out at every step!
Vi valde Adam på grund av hans utmärkta betyg och vi är väldigt glada att vi gjorde det. Trots svåra marknadsförhållanden gjorde Adam ett fantastiskt jobb med att marknadsföra vår lägenhet. Vi fick en mycket snabb försäljning till precis det pris vi önskade. Han var alltid varm, vänlig och rolig att samarbeta med. Han får vår högsta rekommendation.
Adam är grym! Har använt honom vid alla försäljningar och har alltid fått önskat pris eller mer. Adam är hängiven, driven och professionell som också vågar göra säljinsatsen för att sälja objektet.
Vi uppskattade den transparenta kommunikationen vi hade med Adam. Tillsammans satt vi realistiska mål och kom överens om en tidsplan som höll. Adam var väldigt engagerad under försäljningen. Hela affären kändes trygg och allt gick väldigt smidigt.
Trevligt och proffsigt bemötande med god kunskap om bostadsmarknaden., kändes engagerad och driven.
Adam har varit professionell och trevlig hela processen. Vi fick hög tillit till Adam och hans kompetens vilket var betryggande. Adam är en ödmjuk och genuint mäklare!
Adam uppfyllde mina förväntningar på en bra mäklare. Han kunde det mesta om objektet. Hade jag en fråga han inte omedelbart kunde svara på tog han snabbt reda på svaret. Dessutom mycket trevlig och sympatisk.
Melissa var super och var tydlig med info och väldigt enkel att ha göra med. 👍
Tack Oscar, det har varit superkul att få hjälpa till! Jag hoppas att du ska trivas i nya lägenheten!
Allt gick bra och jag lyckades sälja min lägenhet för ett bra pris trots fallande marknaden .
Det har varit superkul att få hjälpa till med försäljningen Pavel!
Melissa is very responsive, willing to attend all our questions and concerns, proactive, has a great attitude towards the Seller and the Buyer! Highly recommended! She is also willing to help on all pointers we have in mind.
Thank you for your kind words Jeremy! It has been fun to be a part of your journey, I hope that you will like and enjoy your new home!
Att ha Andreas som mäklare under lägenhetsköpet har vart en fröjd! Från första telefonsamtalet har jag haft känslan av att Andreas är en människa som drivs av att både säljare och köpare skall vara nöjda med bostaden. Väldigt professionell och påläst om området, vilket är viktigt när man själv är ny i området. Att känna att man haft en mäklare som är snabb med att svara, alltid trevlig och glad men dessutom ärlig och rak är väldigt ovanligt så jag kan varmt rekommendera Andreas Hansson.
Otroligt bra blandning av uppföljning utan att det blev hetsigt samtidigt som informationen kändes konstant genuin. Alla svar kom när dom skulle och samtidigt ett bra bollplank vid nya situationer. Rekommenderas!
Tack snälla för fina ord Gustav! Det har varit jättekul att få hjälpa till med försäljningen. Jag önskar dig lycka till med nästkommande bostad!
- I am totally satisfied with my broker. Very glad for his kindness and patience, as well as care throughout the selling process. - I had some certain expectations price wise and timeline which was challenging but Andreas kindly and productively managed with all my expectations perfectly. - The whole process took even faster than expected. I am really happy. I highly recommend Andreas as a broker.
Adam är en fantastiskt duktig mäklare som jag både köpt och sålt med. Ödmjuk, pålitlig och alltid ett glädjande bemötande. Tusen tack Adam!
En utomordentlig skicklig mäklare som alltid var nära till hands vid frågor och funderingar. Första intrycket av Andreas var gott och visade på professionalism men också välvilja. Min upplevelse av denna period då jag varit i kontakt med mäklaren har varit uteslutande positiv och jag skulle rekommendera starkt till alla som funderar på att köpa lägenhet i Hagastaden.
Väldigt nöjd med Andreas! Rekommenderas starkt!
Andreas har varit väldigt proffsig och hjälpsam genom hela processen. Han är påläst och återkopplar snabbt vid frågor.
Smart , mycket trevlig , positiv och kompetent mäklare. Kändes trygg och stabilt med Andreas. Han förklarade gärna olika steg i försäljningprocessen och svarade alltid väl på frågor. Andreas återkoplade alltid direkt och snabb. Kan varmt rekommendera Andreas :)
Andreas Hansson på MOHV var ett givet val för mig efter att ha träffat tre olika mäklare. Det jag särskilt uppskattar är att Andreas tänker lite utanför boxen och gör varje försäljning lite speciell istället för att följa "fastighetsmäklarens ABC". Om jag ska pressa fram något negativt så saknades det ett hålslag vid kontraktsskrivningen, så det gick inte att sätta in kontraktet i de pärmar säljaren och köparen fick. Resten av texten skulle jag bara fylla med en massa positiva omdömen så jag konstaterar istället...
Adam var en mycket kompetent, påläst och trevlig mäklare. Hela processen kändes trygg och tydlig. Jag kan varmt rekommendera Adam till andra individer som letar efter att köpa bostad.
Första gången jag stötte på Adam var på en visning som jag själv gick på, redan då ingav han en ärlighet som gjorde att jag direkt fick förtroende för honom. Efter visningen frågade jag Adam om han kunde tänka sig att sälja min lägenhet, vilket jag aldrig ångrat att jag gjorde! Adam gjorde ett superbra jobb, han var kommunikativ och tillämpade en strategi som jag kunde känna mig trygg med. Han var lyhörd och noga med att jag skulle känna mig delaktig i hela processen. Professionell men ändå genuin skulle jag beskriva honom och jag rekommenderar starkt att anlita Adam som er mäklare!