Johanna Peltomäki

Johanna Peltomäki

Johanna Peltomäki är mäklare på MOHV Täby

Johanna Peltomäki har varit registrerad mäklare sedan 2014-06. Johanna Peltomäki har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-01 och har fått 83 omdömen med ett betyg på 4.9. Johanna Peltomäki har haft 1 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 50% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

83 omdömen om Johanna Peltomäki

Sedan starten hos Reco 2019
    2023-03-16 Verifierad kund
    Vänligt bemötande, tillmötesgående och lösningsorienterad. Snabb med återkoppling.
    Tack Anette för din vänliga Reco! Varmt grattis igen till bostaden! Johanna Peltomäki
    2023-03-15 Verifierad kund
    Vänligt och professionellt bemötande.
    Tack för din Reco Hans och grattis igen till bostaden! Johanna Peltomäki
    • Kevingeringen
    2022-05-18 Verifierad kund
    Johanna är en mycket bra mäklare, med god förmåga att leva sig in i alla parters perspektiv och preferenser. Johanna är duktig på att ta folk och visar på bra fingertoppskänsla i den aspekten. Engagerad och tillgänglig förtjänar högsta betyg.
    Hej Simon, varmt tack att du tog dig tid att svara på denna reco! Stort tack att jag fick hjälpa er med försäljningen och det var extra roligt med kontakten efter så många år! :) Johanna Peltomäki
  • Monica L
    köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Peltomäki en del av MOHV Täby
    • Mörbyskogen
    2022-01-16 Verifierad kund
    Trevligt och respektfullt. Jag fick det information jag ville ha, tydligt och klart.
    Hej Monica och varmt tack för din reco! Det glädjer mig att du känner dig nöjd med upplevelsen, det är det viktigaste för oss! Vi håller fortsatt kontakt! Vänligen Johanna Johanna Peltomäki
    • Roslags Näsby
    2021-12-30 Verifierad kund
    Johanna är jätteproffsig! Hon gör ett seriöst intryck och guidar kunden genom hela processen med stadig hand och med ett trevligt bemötande.
    Hej Daniel, tack snälla för din reco! Det var/är väldigt roligt att få hjälpa er med försäljningen! :) Vi håller kontakten! Johanna Peltomäki
    2021-10-28 Verifierad kund
    Johanna är snabb, bra, rak - gillar ju er helt. Vi har köpt gimlevägen 17 av er. Så bra betyg av oss
    Hej Cecilia, tack för din reco! Jag uppskattar enormt att du tog dig tid att skriva den. Nu räknar vi ner dagarna för tillträdet! Johanna Peltomäki
    2021-10-28 Verifierad kund
    Johanna ger ett mycket professionellt intryck som mäklare med sin stora kunnighet! Lyhörd och fanns alltid till hands. Rekommenderar verkligen Johanna.
    Hej Mats, varmt tack för din reco! Det betyder mycket för mig att du skrev den, tack för ett gott samarbete! Johanna Peltomäki
    • Lillkalmar
    2021-10-22 Verifierad kund
    Johanna är en proffsig och erfaren mäklare som sätter kunden i fokus. Hon samarbetar och involverar kunden i processen och är tålmodig och inlyssnande. Vi är väldigt nöjda och kommer anlita Johanna och MOHV igen i framtiden. Mina varmaste rekommendationer.
    Hej Mark, varmt tack för din Reco. Det betyder väldigt mycket för mig att du tagit dig tid att skriva den. Det var väldigt kul att få hjälper er! Önskar en fin helg när den infinner sig! Johanna Peltomäki
    2021-09-27 Verifierad kund
    Vänligt bemötande. Förtroendeingivande.
    Enkelt att kommunicera med Johanna, snabb på återkoppling
    Hej Sofie, varmt tack för din reco och dina vänliga ord! Det gör mig väldigt glad! Grattis till er nya bostad! Johanna Peltomäki
    • Edsängen
    2021-09-24 Verifierad kund
    Hon är jätte trevlig och hjälpsam
    Hej Alina! Varmt tack för din reco! Jag blir väldigt glad av att läsa den och jag tycker att vi har ett fint samarbete. Varmt grattis till din nya bostad! Johanna Peltomäki