En del av Moogio - moogio.se
Markiser och gardiner i en klass för sig. För hem och företag.
Moogio har ett stort utbud av måttbeställda markiser, persienner och andra solskydd av premiumkvalitet, för dig som värdesätter design, exakt montering och hög kvalitet. Idag är vi Nordens ledande kedja inom solskydd i fönster, altan och trädgård och vi arbetar med både bostäder och offentlig miljö. Så oavsett om du söker en ny markis till altanen, snygga persienner eller mörkläggande rullgardiner till sovrummet, hjälper vi dig hitta en attraktiv skräddarsydd lösning.

Utmärkelser

44 omdömen om Moogio Gävle

Sedan starten hos Reco 2022
    2023-06-05 Verifierad kund
    Trevlig och kunnigt bemötande av personalen.
    Jag fick den hjälp jag behövde, super nöjd med lösningarna.
    2023-06-04 Verifierad kund
    Köpte en stor terrassmarkis och 2 mindre fönstermarkiser. Hela vägen från första samtalet till installationen fick jag personlig kontakt, supertrevligt bemötande, snabba återkopplingar, tydlig offert, bra pris och smidig leverans och installation.
    Jag fick tydliga svar på alla mina frågor och funderingar på vägen, de återkom direkt om de inte kunde svara i telefon, de höll allt utlovat och anpassade både leveranstid och installation efter min möjlighet att vara hemma. Rekommenderar starkt detta företag.
    2023-06-03 Verifierad kund
    Jag fryser så fast det är juni
    2023-05-31 Verifierad kund
    Supernöjda med Moogio Gävle :-)
    2023-05-29 Verifierad kund
    Trevlig säljare och bra service, fick min persienn levererad hem.
    2023-05-29 Verifierad kund
    Bra bemötande. Snabb respons. Bra utförande.
    2023-05-28 Verifierad kund
    Det var er bra helhetsintryck. De var trevliga och duktiga. Snabb återkoppling vid frågor.
    2023-05-26 Verifierad kund
    Trevliga och hjälpsamma. Här inget att klaga på.😀
    2023-05-24 Verifierad kund
    Trevligt bemötande och proffsigt utförande
    2023-05-19 Verifierad kund
    Bra bemötande och utfört arbete
    2023-05-12 Verifierad kund
    Trevligt bemötande i butik och vid hembesök.
    Bytte markistyg i gamla ”kasetter” vilket hanterades varsamt och utan problem.
    2023-05-07 Verifierad kund
    Dom grabbarna i butiken i Gävle var mycket tillmötesgående och tålmodiga. Servicen har varit 110%. Har redan rekommenderat detta vidare. Jag är en rätt så omständig köpare och har stora krav på både produkt och säljare. Då jag driver eget företag inom försäljning måste jag bara säga att Christian var med hela vägen och svarade på frågor till och med utanför ordinarie arbetstid.
  • Great Earth Scandinavia A
    2023-04-27 Verifierad kund
    Proffsigt bemötande och vi som kund kände oss alltid prioriterad. Löste våra behov snabbare och bättre än vi vågat hoppas på. Rekommenderar alla att kontakta Christian på Moogio vid behov av solskydd.
    Tack själva för att vi fick möjligheten att hjälpa er, så här nu när allt är färdigt så valde ni helt rätt produkt för att få ett bättre inomhusklimat i era lokaler. Tack för ett väldigt fint omdöme, och njut av våren.
    2023-04-08 Verifierad kund
    Vi köpte en stor terrassmarkis och har bara bra saker att säga! Allt från första kontakten, hembesök för att kolla förutsättningar, måttagning, offert, ordermottagning, till leverans och montering har skötts snabbt och väldigt proffsigt! Rekommenderar verkligen detta förslag!
    Tack Cecilia för ett otroligt trevligt omdöme, det lever vi vidare på väldigt länge. Hoppas ni får många härliga dagar på er altan under markisen, vi är själva lite avundsjuka på hur fint ni har det,
    Ha en fantastisk sommar nu.
    Robban & Christian
    2023-04-08 Verifierad kund
    Vänlig och tydlig i deras försäljning. Snabb service. Rekommenderar starkt!
    Tack Simon för det omdömet, gör oss väldigt glada.
    Du vet var jag finns om det skulle vara något.
    Ha en skön sommar och låt bygget av altan gå snabbt så du får njuta där ute.
    2023-04-04 Verifierad kund
    Snabba, trevliga, bra utfört jobb, prisvärda med lång garantitid.
    2023-03-31 Verifierad kund
    Det var två proffsiga killar som monterade min beställning och som dessutom hade ett trevligt bemötande både i butik och på plats vid montering.
    2023-03-30 Verifierad kund
    Bra service och snabb leverans.
    2023-03-01 Verifierad kund
    Mycket trevliga och kunniga personer att göra med. De lever upp till alla förväntningar jag har. Köpte en persienn och har beställt flera rullgardiner .
    Tack för ett trevligt omdöme Annika, det gör oss väldigt glada. Hoppas du får en härlig vår nu så hörs vi säkert av framöver.
  • 2023-02-13 Verifierad kund
    Trevligt, snabbt och smidigt.
    Kan varmt rekommendera
    Tack för ett härligt omdöme, hoppas ni får jobba med lite mindre reflektioner i skärmarna nu.
    2023-01-24 Verifierad kund
    Utmärkt service. Jättetrevliga.
    Mkt snyggt utfört jobb.
    Kan varmt rekommenderas
    Tack Eva för ett härligt omdöme, det gör oss otroligt glada, och det är vad vi strävar efter i allt vi gör.
    Med vänliga hälsningar
    2023-01-03 Verifierad kund
    Mycket trevligt och proffsigt bemötande och genomförande av beställning inklusive montering. Absolut perfekt.
    Enda invändningen är att vi gärna hade sett kortare leveranstid.
    Företaget rekommenderas verkligen och vi kommer sannolikt använda oss av deras tjänster igen.
    Tack för ett fantastiskt omdöme Susanne, det gör oss otroligt glada. Installationen hos er är var riktigt rolig, ska bli otroligt spännande att få höra hur det påverkar när vi ses igen.
    Nästa gång ska vi korta tiden :-)
    2022-12-19 Verifierad kund
    Bra service och trevligt bemötande. En produkt som överträffade förväntningen
    Härligt att höra Owe, detta ger oss otroligt mycket extra energi, tack för att vi fick hjälpa er med denna lösning.
    Ha det gott så hörs vi vidare.
    2022-10-25 Verifierad kund
    Gott bemötande och snabb hantering.
  • Botraktens Kultur Och I
    2022-10-03 Verifierad kund
    Jag besökte Moogio i Gäv. Pratade om önskemål om rullgardiner mot ljusinsläpp i en gammal kyrka (föreningslokal) Personal kom ut och mätte. Fick därefter flera offerter med bra beskrivning. Vi bestämde oss och grabbarna kom ut och monterade. Bra resultat fast fönstren var sneda och vinda. Bra grabbar som vet hur det ska vara.
    2022-08-27 Verifierad kund
    Gott bemötande, levde upp till förväntningarna.

Vi är väldigt nöjda med markisen.

ATL Ing.firma AB
    Hans Persson
    2022-08-20 Verifierad kund
    Kunniga och snabba i beställning och leverans. vi köpte ett skjutbart myggnät med pollenskydd, till vår altandörr. Mycket bra rekommendationer om vad vi skulle tänka på. trevligt och kunnig säljare som visste vad som skulle bli bäst och som även förklarade varför det skulle bli bättre val.
    Tack för ett trevligt omdöme Ulrika, hoppas ni kan njuta lite extra länge av myggfria sensommarkvällar nu i er härliga miljö.
    2022-07-08 Verifierad kund
    Bra
    Service snabb leverans trevlig personal.
    Tack för ett bra omdöme Mats. Ha en härlig sommar nu!
    2022-07-05 Verifierad kund
    Proffsigt och utmärk service. Återkopplar och håller tiden!
    Tack för ett härligt omdöme, det gör oss glada! Njut nu av en sommar med behagligare ljusnivå inne.
    2022-07-01 Verifierad kund
    Trevliga säljare som var seriösa och kom med tips och inspiration.
    Vi köpte lamellgardiner till uterum samt markiser och fick jättebra hjälp med både vad vi skulle beställa samt med montage.
    Tack för ett härligt omdöme Jenny, det gör oss otroligt glada.
    Hoppas sommaren blir bra med svalare inomhusklimat och ljusavskärmning i uterummet nu, det blev otroligt snyggt hos er.
    Allt gott!
    2022-06-30 Verifierad kund
    Supertrevlig och kompetent personal
    Tack för ett trevligt omdöme Magnus. Hoppas ni får en fantastisk sommar med svalka under markisen nu. Moogio Gävle
    2022-06-29 Verifierad kund
    Mycket nöjd med företaget och dess representanter.

De var mycket proffsiga och trevliga.

Köpte plisséer till uterummet.
    Tack Karin för ett väldigt trevligt omdöme, gör oss otroligt glada. Sen att färgen på dina plisséer var oerhört snygg gjorde det montaget ännu roligare. Njut av sommaren och den planerade resan nu.
    2022-06-22 Verifierad kund
    När vi sökte efter en leverantör fastnade vi för Moogio när vi läst deras hemsida.
    Vi fick snabbt besök för måttagning och leveransen skedde i utlovad tid.
    Även montaget skedde snabbt och korrekt och vi är mycket nöjda med resultatet.
    En eloge tilll de trevliga unga männen som utförde arbetet!
    Vi är mycket nöjda med våra nya persienner.
    Tack Edvard för ett fint omdöme, det gör oss otroligt glada att ni blev nöjda. Nu hoppas jag ni får en riktigt härlig sommar.
    Allt gott önskar
    2022-06-22 Verifierad kund
    Fina markiser
    Trevliga killar som moterade
    Tack Lennart för ett trevligt omdöme, vi tycker också det blev väldigt fint hos er. Hoppas att ni får en härlig svalkande sommar med era barnbarn nu.
    Allt gott önskar
  • Anna Viktoria H
    2022-06-19 Verifierad kund
    Vi rekommenderar verkligen Moogio i Gävle!
    Dom var väldigt tillmötesgående, lyssnade på oss när vi beskrev problemet med solen. Vi ville ha hjälp med solskydd till vårat fristående inglasade uterum som är solbelyst från morgon till kväll. Det blir fruktansvärt varmt på sommaren, som ett växthus.
    Grabbarna från Moogio-Gävle kom hem till oss och tittade.
    Vi visade var solen börjar och slutar lysa in i uterummet.
    Vi valde en motordriven markis med tiltfunktion 45grader på ena väggen där vi har en uteplats, så nu kan vi använda den som tak när vi sitter och myser eller bara som solskydd när vi tiltar ner. Tex när vi inte är hemma.
    På den andra väggen (gaveln) rekomenderade grabbarna 2 st motordrivna zipp-screens, som också är monterade utvändigt på fasaden. Riktigt bra solskydd som man ser igenom innifrån ut, men man ser inte in utifrån. Fungerar alltså som insyns skydd också, och till och med som myggnät eftersom duken löper i kasett på utsidan. Vi kan öppna alla glas skjutdörrar som vanligt pga det.
    Så nu har vi ett mycket behagligare klimat i uterummet, dessutom trevligare att titta på tv när inte hela uterummet är upplyst av solen. Montaget blev riktigt snyggt, när zipparna är uppdragna ser man knappt kasetterna som sitter på fodrena. Vi är supernöjda, känns otroligt bra.
    Stort tack till Moogio-Gävle!!!

Mvh Stefan och Anna Holmgren.
    Tack Stefan & Anna för ett otroligt fint och utförligt omdöme, detta gav oss en otrolig energiboost, vi tycker som er att det blev så otroligt bra.
    Vi hoppas att ni får en fantastik sommar och njuter av era produkter allt vad ni kan nu.
    Allt gott och på återhörande :-)
    Med varma tack
    2022-06-12 Verifierad kund
    Mycket trevliga och hjälpsamma killar! Allt gick hur smidigt som helst från start till mål! Våra nya markiser är rejäla i konstruktionen och superfina i tyget! Kanon
    Tack för ett trevligt omdöme Anna Carin, gör oss superglada att ni är nöjda. Vi tycker också det blev otroligt bra, det mörka tyget mot det vita huset gav en riktigt snygg visuell upplevelse.
    Hoppas ni får en toppenbra sommar nu!
    2022-06-08 Verifierad kund
    Snabb service och ett mycket bra bemötande.
    Tack för ett fint omdöme Anita, detta gör våra dagar extra roliga, hoppas ni får en härlig sommar nu!
    2022-05-25 Verifierad kund
    Trevligt och snabbt bemötande.
    Tack Urban för ett trevligt omdöme, hoppas att ni får lite svalare inomhus nu och men ändå en kanonbra sommar. Allt gott.
    2022-05-09 Verifierad kund
    Vi fick hjälp med bygge av en farstukvist, resultatet blev fantastiskt, precis som vi planerat ihop med grabbarna från Moogio👍

Supertrevliga grabbar, bra memötande,
    Jobbet blev färdigt snabbt.

Skulle absolut rekommendera till andra🤗
    Tack Maarit för ett härligt omdöme, kul att ni är nöjda, det gör våra dagar betydligt roligare.
    Hoppas den kommer väl till användning nu!
    Ha en fantastisk sommar önskar Robban och Christian
    2022-05-07 Verifierad kund
    Bara positiv upplevelse.Kan tänka mig att anlita dom igen.
    Härligt Bo, vi hjälper dig gärna igen, ha en fantastisk sommar nu med dina uppfräschade markiser! Moogio Gävle
    2022-05-06 Verifierad kund
    Vi är väldigt nöjda med bemötandet från Moogio Gävle. Markiserna i orange är såå snygga i vårt hus.
    Kul att ni är nöjda, det gör oss väldigt glada. Ja det orangea gick verkligen hem hos er, det svarta uterummet tillsammans med den markisen är nog det snyggaste vi monterat faktiskt.
    Hoppas ni får en härlig sommar nu tillsammans med era produkter.
    2022-05-06 Verifierad kund
    Jättetrevlig personal, bra service! Jag köpte persienner 🙂Supernöjd
    Tack för ett härligt omdöme, gör oss superglada. Hoppas det blir lättare med sovmorgon nu när de är på plats :-)
    Ha en härlig sommar.
    Robert och Christian
    2022-05-05 Verifierad kund
    Trevliga grabbar lätt att få en bra dialog med . Efter bra svar på våra frågor valde vi att anlita dem. Kom snabbt hem och mätte upp altanen och presenterade leverans och pris på vald markis.
    Kontaktade oss och bestämde tid för montering. dök upp på bestämd tid och fixade allt till belåtenhet
    Nu har vi en fin markis för sommsrens soliga dagar
    Mvh Bosse och Kerstin
    Tack för ett fint omdöme Bosse, kul att ni är nöjda, det gör våra dagar så mycket roligare.
    En dag i er härliga miljö gör vi gärna om också.
    Ha en fantastisk sommar nu.
    2022-05-05 Verifierad kund
    Bra bemötande, snabb leverans , och snabbt montage, inget krångel eller defekter i efterhand, tyder på proffsigt montage
    Tack för ett härligt omdöme, kul att ni är nöjda. Nu ska det bli en skönare sommar när värmen håller sig kvar ute. Njut av sommaren!
    Christian och Robert