MrCAP Stockholm Bromma
En del av MrCAP -
www.mrcap.com
Välkommen till MrCAP Sthlm Bromma!
På Karlsbodavägen 13G i Bromma hittar du MrCAP Sthlm Bromma. Vi erbjuder bilvård för din bil. Vi tar hand om din bil invändigt och utvändigt med en rad olika behandlingar.
Tjänster: Lackbehandling, rekond, bilglas, biltvätt, motortvärr, laga bucklor, sanering och mycket mer.
Vill du få din bil att kännas som ny igen så rekommenderar vi vår behandling Master Treatment.
Utmärkelser
66 omdömen om MrCAP Stockholm Bromma
Sedan starten hos Reco 2021
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Proffsiga på att ge en bra kundupplevelse
Samt otroligt prisvärd -
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Ägaren har sett till att jag blivit omhändertagen på bästa sätt. De hade missat att behandla vindrutan och fick då en ny tid och detta gjort på ett bra sätt. Fick dessutom då en rejäl genomgång av bilen och den kändes som den åter var behandlad och bilen kändes som ny.
Kan varmt rekommendera Mr Cap i Bromma.
Har sedan 2011 använt mig av dessa och, kan säga, aldrig varit besviken...
/7matsTja Mats! Så kul att höra och tack för att du tagit dig tiden att rekommendera oss, det värmer. Vi kommer alltid att göra vårt bästa och det glädjer oss att du är så nöjd med våra tjänster vilket gör att vi kan bara bli bättre som vi alltid strävar efter. Vi ses snart igen för att ge din fina Batman bil lite kärlek. ❤️
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Professionell och tydlig genomgång samt utförande av arbete
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Jag är så otroligt nöjd och glad över att jag valde er för att fixa bucklan på bilen. Bilen är som ny, helt otroligt! Inte nog med det, servicen ni ger och det personliga bemötandet är på otroligt hög nivå. Vilket fantastiskt fint team ni har!
Hej Rosanna tack för dessa fina ord och så kul att bilens buckla blev så bra återställd. Vi på Bromma Mr.CAP är så glada för att få ta hand om din bil och ge den den tid och kärlek den behöver. Tack även för ditt tålamod när du fick vänta på lånebilen. Jag vet hur det kan vara när man behöver hinna genom rusnings trafiken. Ha en fortsatt fin dag och vi ser framemot att ta hand om din fina Peugeot nästa gång den behöver lite kärlek.
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Jag är stamkund hos Mr Cap i Bromma sedan många år tillbaka och förklaringen är enkel. De gör alltid ett mycket bra och professionellt jobb med min bil, dessutom är servicen och det personliga bemötandet på en exceptionellt hög nivå. Vad mer kan man begära? Vi ses igen till våren.
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Alltid väl bemött och de gör ett oklanderligt jobb. Du är alltid välkommen !!!
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Trevligt bemötande, professionellt utfört arbete.
De gjorde absolut det jag förväntade mig.
De rengjorde bilen grundligt ut- och invändigt, tog bort alla små asfaltsfläckar och intorkade insekter på lacken. -
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Bra bemötande, bra och snabbt jobbat. Bilen blev som ny. Mycket nöjd.
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Jag blev bemött på ett mycket trevligt sätt!!
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Det var vänlig bemötande och bra service. Arbetet var bra gjort på det sätt att man förväntade sig.
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Dyrt men bilen blev fin. Hoppas det håller ett år.
Hej Nils tack för att du tog dig tid att skriva om oss på Mr.CAP. Bromma, vi vill bara påminna dig om att behandlingen kan hålla längre än ett år om du sköter bilen efter våran skötselsanvisning sedan är det beroende på hur mycket du kommer köra bilen osv. Allt handlar om hur du kommer att underhålla din bil. Hoppas vi får ses snart igen och se över behandlingen.
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Superservice. Väldigt noggranna och trevliga.
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Mkt bra👍Hade velat få en ruta lagad.Annars fem stjärnor.Mbh Fredrik
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Perfekt utfört jobb, mycket trevligt bemötande
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Det här gäller Mr. Cap på Frejagatan, som jag anlitade.
Från det att jag fick nys om Mr. Cap till dess att jag hämtade min motorcykel var det bara en positiv upplevelse. Snabba svar på mail, vänligt bemötande vid mottagandet och ett mycket proffsigt arbete. Det blev billigt också, tycker jag! -
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Alltid bra bemötande och snabb service.
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Väldigt trevliga, kompetenta och engagerade med ett enastående resultat som följd.
Bästa tänkbara bemötande!
Jag är pedant vad gäller bilen men har aldrig behövt anmärka på någonting!
Det är som att hämta ut en ny bil varje gång!
Ca 7-8 tvättar (Wash-all) och en lackbehandling per år. -
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Vill inte ha och har inte bett om SMS.
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Mycket bra service, utomordentligt bemötande och förstklassigt jobb.
Det var inte Bromma utan Valhallavägen. Mycket bra jobb och trevligt bemötande
Fantastisk service
Väldigt fint arbete -
Utmärkt service, trevlig personal 👍
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Mycket bra och professionellt bemötande. Jag besökte 4 olika recondfirmor innan jag bestämde mig, och Francis som driver Bromma MrCap gjorde ett mycket gott intryck. Han fullföljde med att bra jobb, och lite extra rengöring inne i bilen på köpet. En fin upplevelse rakt igenom
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Mycket vänlig, trevlig och serviceminded personal. Inte nog med att jag fick en glänsande fin bil, fick hjälp med installation av en dashcam - utan kostnad. Klart att jag kommer att fortsätta lackbehandling där. Jag kommer även att tvätta bilen där, även om det är en mil extra att åka.
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Mycket bra resultat på tvätt ut- och invändig tvätt. Vänlig och engagerad service
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Fantastiskt bemötande, grymt noggranna.
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Bästa servicen. Kommer återigen. Blev trevligt bemött. Min bil känns som ny.
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Utmärkt bemötande. Samma fina resultat som vid första fullbehandlingen. Gjorde ett-års-uppföljningen med resealing.
Jättenöjd! -
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Snabbt, trevligt till hög kvalitet..
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Bra bemötande, man förutsätter att jobbet kommer att göras vilket det oxå blir. Det är nu inte alla som gör det.
Jag köpte master treatment med någratillägg och resultatet blev över förväntan. Det är alltid roligt att uppleva ” nybilskänslan”. -
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Löste mitt problem på ett tillmötesgående, förtroendeingivande och mycket trevligt sätt.
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Det kan ibland vara lite svårt med dessa frågor då kunden, eller den kund ni möter och som kanske också beställer tjänsten kan ju vara vem som helst i familjen. Alltså inte ägaren till bilen som i mitt fall. Men hur som helst, så är resultatet allt efter förväntningarna som jag ser det.
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Mycket vänligt och korrekt bemötande
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Fantastisk service och ett perfekt resultat.
Köpte Master Treatment.
Fantastiskt bra behandling och servicen var utmärkt! -
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Alltid blivit bemött på bästa sätt
Jag är kund hos Mr Cap sedan lång tid, och har aldrig blivit missnöjd.
Den här gången köpte jag en Whash All -service och blev nöjd som alltid -
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Bra bemötande och service, tyvärr så blev det nån timme försening mot tiden utlovad.
Rekommenderas. -
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Bra servicegrad och vänligt bemötande. Resultatet blev mycket bra och fler besök är väldigt sannolikt.
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Trevlig personal och bra service
Mycket bra allt och nöjda sedan 2014
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Engagerat och proffsigt. Bra bemötande. Tydlig med vad som skulle utföras och bra leverans.
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Trevliga, hjälpsamma, proffsiga och levererar bra resultat!
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Höga förväntningar då det var ganska dyrt men resultatet blev perfekt och jag har inte behövt tvätta bilen på ett halvår, bara spola av den med vatten.
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Enkelt och proffsigt, sjukt nöjd med resultatet på våra bilar
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Jag fick ett bra bemötande, bilen blev ren och till ett bra pris. Det enda dåliga utifrån mitt perspektiv är att vi har långt till MrCap. Bor i Huddinge.
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Superttrevligt bemötande och hjälpte till med att putsa bort ett skrapmärke i samband med tvättning. Skulle varmt rekommendera dem och kommer åka dit utan tvekan nästa gång jag behöver en uppfräschning av min BMW X4.
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Suverän service - prisvärt med utsökt resultat!
skrev om MrCAP Stockholm Bromma
Inte bra nonchalanta o missade jobb
Hej
Det är viktigt att anmäla den servicen till t ex biluppgifter så att har man tagit hand om bilen och rekondad varje år skall den nya köparen kunna se det, det ökar värdet på bilen nämligenHej Jorge,
MrCAP Stockholm Bromma
Tack för att du tog din tid att lämna din feedback.
I dagsläget har Mr.CAP ordnat att när man gjort en av våra stora behandlingar såsom FormulaU och MasterTreatment så registreras det hos car.info.se när man söker på registreringsnummer. Testa gärna med ditt registreringsnummer så kan du se hur det ser ut.
Mvh
Mr.CAP Bromma