NazVik Badrum och VVS AB
Välkommen till NazVik Badrum och VVS AB!
Vi är det självklara valet för dig som ska renovera och utföra diverse VVS relaterade arbeten. Vi förstår att du är trött på företag som har luddiga avtal och som inte kan hålla överenskomna tider. Detta är någon vi på NazVik Badrum och VVS har tagit fasta på och skapat ett så öppet och enkelt arbetsklimat som möjligt för dig som kund.
Tjänster: resning av hus, renovera kök, renovera badrum, bygga altan, VVS montering, elektrikerarbeten samt mycket mer.
Vi har lång erfarenhet inom branschen och kan erbjuda dig en helhetslösning inom renovering och VVS. Varmt välkommen att titta på vad våra tidigare kunder tycker om oss.
Utmärkelser
Läs vad 5 kunder tycker om NazVik Badrum och VVS AB 2
2020-12-31Insamlad av företaget
NazVik team var hos mig på Salong Bella vita och fixade rör för mina schamponeringar och kök samt toa. De är otrolig duktiga. Jag rekommenderar värmt. Jag kommer definitivt tillbaka för allt rörarbete.
2020-12-16Spontant omdöme
Jag använde mig av Nazvik vvs nyligen för att renovera mitt badrum. Detta företag var super härliga att prata med. Dom gjorde ett bra jobb och blev nöjd med renoveringen och fick ett bra pris också! kan starkt rekommendera dessa till andra :)
2020-12-16Insamlad av företaget
Super bra företag . en seros företag som jag vet
2020-12-16Insamlad av företaget
Rekommenderas stark! Vi är nöjda med NazVik Badrum och VVS AB, seriös samarbetspartner.
//JLD Bygg & Entreprenad ABskrev om NazVik Badrum och VVS AB -
2020-12-14Insamlad av företaget
Vi är mycket nöjda med NazVik Badrum och VVS AB. Rekommenderar till dem andra. Snabba killar med hög kvalitet!
skrev om NazVik Badrum och VVS AB