Alla kategorier Radio Halland Falkenberg Netonnet AB

Netonnet AB

Getängsvägen 23, 504 68 Borås — Visa karta

3.8 i betyg av 5 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 5 kunder tycker om Netonnet AB

 • Elina E
  Elina E skrev om Netonnet AB
  Jag handlade en kamera på Netonnet i Ullared för några år sedan och det är det sämsta köp jag någonsin gjort. Jag var dum och gick på säljarens tips om deras eget märke, vilket jag inte alls skulle ha gjort. På den tiden var kameran kanondyr, och kvaliteten var inte heller bra.. Förutom detta dåliga köp och tips av säljaren så tycker jag att lagershopen är en väldigt bra grej.
  gillar detta
 • Kristoffer J
  Kristoffer J skrev om Netonnet AB
  Ett bra varuhus med det mesta inom elektronik. Datorer, tv och mycket annat. Mycket smidigt att spana in butiken från nätet först för att se ifall varorna finns inne för tillfället. Personalen i butiken är mycket trevliga och hjälpsamma, har aldrig haft några problem överhuvudtaget.
  gillar detta
 • Tomas M
  Tomas M skrev om Netonnet AB
  Butiken erbjuder det mesta inom elektronik och på senare år även vitvaror. En avdelning finns med rabatterad elektronik. Går även att beställa från deras nätshop. Ett trevligt bemötande och stort kunnande från personalen möter dig som kund.
  gillar detta
 • Amanda E
  Amanda E skrev om Netonnet AB
  Net on net är ju egentligen en webshopp som säljer teknikprylar, men har man vägarna förbi Ullared tycker jag man ska besöka deras lagershop. Det är inte alls som en butik utan känns verkligen som ett lager med gångar där man går och själv plockar det man ska ha. Först söker man efter det man ska på en dator och så får man angivet vilken plats och hylla det ligger på. Priserna är som på nätet men fördelen är ju att man kan se varan innan man köper den. Gillar även Net on net på nätet, bra och stort utbud när det gäller teknik och riktigt bra priser!
  gillar detta
 • Emma A
  Emma A skrev om Netonnet AB
  Vi var på netonNets lagerbutik då vi besökte Ullared igår. En superstor butik med ett stort utbud. Det är skönt att kunna gå omkring och kika på varorna istället för att sitta hemma och kika på deras hemsidan innan men bestämmer sig. Bra priser, detsamma som de på internet. Mycket kunnig och hjälpsam personal!! Då vi var där, på eftermiddagen på en tisdag, behövde man vekligen inte trängas, vi var nästan ensamma i butiken med pesonalen.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Getängsvägen 23, 504 68 Borås
Kategorier