Större karta Vägbeskrivning
Netto

Netto

Odinsgatan 6, 411 03 Göteborg

1.3 / 5 i betyg — 4 rekommendationer

Läs vad 4 kunder tycker om Netto

 • I
  I skrev om Netto
  Butiken är som andra skrivit ostädad och oordnad. Prismärkningen, framför allt i frysdisken, saknas ofta och när man frågar personalen om något så får man i princip aldrig ett vettigt svar, de verkar inte ha bättre koll på var saker och ting finns än vad kunderna har. En särskilt märklig sak är att varorna som står med i Nettos reklamblad ofta saknas, eller så finns de någonstans, fast ingen har talat om för personalen var.

  Sammanfattningsvis: Om någon är i närheten av butiken och håller på att svälta ihjäl, så kan det vara en hyffsad nödlösning att gå in och köpa något. Men i normalfallet bör Netto på Odinsgatan Undvikas!
  gillar detta
 • Johannes S
  Johannes S skrev om Netto
  Ostädad affär, ständig kö, brist på basvaror och allmänt kaos som råder.
  Personalen är allt annat än charmiga och tillmötesgående.
  Läget är bra och den enda lite större affären i området vilket är enda anledningen till att man behöver handla där ibland.
  gillar detta
 • Magnus K
  Magnus K skrev om Netto
  Ostädat, dålig service, kaotiska kassor med långa köer. Jag tycker i och för sig att en del i personalen försöker vara tillmötesgående. Enda stora plusset är de låga priserna. Tyvärr är allt detta sammantaget symptomatiskt för Netto.
  gillar detta
 • maestO w
  maestO w skrev om Netto
  Affären har ett bra läge vilket är ett plus. Sortimentet är däremot katastrof, litet och med få varumärken. Frukt och grönt-avdelningen är horibel och framme vid kassan finns i princip alltid ett skrotupplag av luftmadrasser, skruvdragare och de mest bisarra varor man kan tänka sig. Personalen är ALLTID otrevlig och besvärad, trots att kassarna finns hos kassören frågar de inte om man vill ha en, inte ens ett hej kostar de på sig! Fasen vet om det är så billigt heller, de få kronor jag må spara betalar inte för att det luktar illa i butiken och att man känner sig som att man är i forna sovjet och handlar. Illa!
  gillar detta
Kategorier

Företag nära Netto:

1
524 recos

Polarpumpen AB

Datavägen 14a, ASKIM
Polarpumpen AB
Henrik A:
Allt fungerade bra från beställning via internet till installation. Enda tråkiga är att jag valde en luftvärmepump som knattrar i plasten...
2
412 recos

Erik Olsson Fastighetsförmedling Göteborg

Polhemsplatsen 5, GÖTEBORG
Erik Olsson Fastighetsförmedling Göteborg
Martin N:
Min säljmäklare hjälpte till vid mitt nya köp, jag fick gott om tips och råd och stöd när det uppstod problem. Det är synd att man inte kan ...
3
302 recos

Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen

Gustaf Dalénsgatan 1, GÖTEBORG
Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Bengt N:
Mycket kompetent mäklare som arbetar nära sin uppdragsgivare med täta informationsavstämningar och hög grad av inflytande, om så önskas. En ...
4
284 recos

Lundin Fastighetsbyrå

Vasagatan 26, GÖTEBORG
Lundin Fastighetsbyrå
Anja S:
Gunilla Jansson , Göteborgs bästa mäklare !!! Så proffsig , snabb i vändningarna ser alla möjligheter och är dessutom alltid positiv och gl...
5
267 recos

Fastighetsbyrån Öster/Örgryte

Delsjövägen 5B, Göteborg
Fastighetsbyrån Öster/Örgryte
Samson A:
Amanda är väldigt engagerad, strategisk och positiv. Kort och gott en fantastisk mäklare som jag verkligen rekommenderar!