Större karta Vägbeskrivning

Nordic Green Energy

Arenavägen 41, 121 77 Johanneshov

1.5 i betyg av 20 rekommendationer
Reco tipsar om:
4 / 5 i betyg — 7 rekommendationer
Sprängarvägen 7, 13238, SALTSJÖ-BOO
Elcentralen Nacka
Nils L:
Jättebra jobb. Snabbt prisvärt och väl utfört Samt städat efteråt!

Elbolag nära Nordic Green Energy:

Bauer Elektriska AB

Bauer Elektriska AB

10 recos
Svärdlångsvägen 44, ÅRSTA
Vi är ett gäng kunniga och erfarna elektriker som hjälper er med det mesta inom ... Läs mer ›
Bauer Elektriska AB
D W:
Rekommenderas! Fantastiskt gäng allihopa. Kommunicerar!
Storstockholms Eltjänst AB

Storstockholms Eltjänst AB

7 recos
Björksundsslingan 48, BANDHAGEN
Välkommen till Storstockholms Eltjänst, vi är ett glatt gäng som tillsammans lev... Läs mer ›
Storstockholms Eltjänst AB
Cathrine S:
Proffsiga og mkt kompetenta. Vi är nöjds och vill gärna rekommendera de till andra.
WiseUp.se

WiseUp.se

36 recos
Frösundaviks allé 1, Solna
WiseUp gör det enkelt för dig att boka en elektriker. Här väljer du enkelt vilke... Läs mer ›
WiseUp.se
Therese S:
Mycket professionell och kunnig inom området. Vi är jättenöjda!
Alviks Elektriska

Alviks Elektriska

17 recos
Hunnebergsvägen 3, BROMMA
Vi är proffs på vad vi gör. Vi är baserade i Bromma men arbetar i hela Stockholm... Läs mer ›
Alviks Elektriska
Åsa V:
Superbra! De kom och tittade på problemet en halvtimme efter att jag ringde, och själva arbetet utfördes på utsatt tid utan fördröjningar oc...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 20 kunder tycker om Nordic Green Energy

 • Marika O
  Marika O skrev om Nordic Green Energy
  Inga fakturor endast påminnelse och inkasso och det är tydligen mitt fel som kund! Varning!!!
  gillar detta
 • Alfons B
  Alfons B skrev om Nordic Green Energy
  Varning för detta bluffbolag.

  Det är ren bluff. Skickar vidare påstådda fakturor till Inkassobolag.

  VARNING.
  gillar detta
 • Mia S
  Mia S skrev om Nordic Green Energy
  Har nu haft ett års HELVETE med denna firma! Det hela började med att jag blev uppringd av Bara Spara som lovade mig att hitta den billigaste elleverantören på marknaden. Eftersom tjänsten var gratis och man inte förband sig till något, gick jag med på det och blev kopplad till Kraft & Kultur. Fakturorna började fullkomligen rinna in genom brevlådan! Den ena efter den andra efter den tredje, plus originalfakturorna från den som håller i ledningarna. Jag kom efter med min ekonomi och kontaktade Kraft & Kultur. Trots jag nu sagt upp dem fortsätter de skicka fakturor och nu kallas de "slutfakturor". Ringde dem idag och meddelade dem att jag kommer bestrida dessa fakturor och att jag kollat upp dem och är medveten om att deras VD suttit häktad för miljardbedrägerin. Svaret blev ett hånfullt: -Gör du det! Och jag hörde tydligt hur han som tog emot samtalet skrattade i bakgrunden. (Precis som förra gången jag talade med dem.) De skrattar åt kunderna för de är dumma nog att ha gått på deras bluff! Vad vi som blivit lurade borde göra är att gå ihop mot dessa bedragare. Om så många som möjligt anmäler dem, måste väl något hända?

  GÅ INTE PÅ DETTA BEDRÄGERIFÖRETAG!

  Ps: Kolla upp VD'n för detta företag. Han har suttit häktad för miljardbedrägerier.
  gillar detta
 • Elisabeth S
  Elisabeth S skrev om Nordic Green Energy
  Två skiföretag som slagit sig samman; Kraft och Kultur samt Bara Spara. Fick ett e-post meddelande om att Kraft och Kultur brutit mitt kontrakt med Vattenfall. Kontaktade Kraft och Kultur, som sade att jag var tvungen att kontakta Bara Spara, eftersom jag hade gjort "beställningen" hos dem. Fick själv leta upp kontaktuppgifterna på nätet. När jag kontaktade Bara Spara var det försent att bryta kontraktet. Nu är hela min ekonomi i kaos. Lever på en låg sjukpenning.
  Mia S gillar detta
 • Håkan S
  Håkan S skrev om Nordic Green Energy
  Akta er för detta bolag!
  Upptäckte att vi slutat få fakturor. Kraft & kultur visste inte om att vi var kunder när jag började efterlysa fakturor. Tog mig flera mejl, bland annat till elnätsägaren, innan de konstaterade att vi var det. De skickade då faktura för ett helt år på 18 000.

  Har du också blivit illa behandlad av K&K? Du är långt ifrån ensam: http://www.facebook.com/group.php?gid=120722611272249
  Mia S gillar detta
 • Bengt O
  Bengt O skrev om Nordic Green Energy
  Kanonnöjd. Hade tidigare Fortum, men fick ett bra erbjudande från Kraft&Kultur på el från vindkraft förra sommaren och har nu ett mycket bättre pris ön tidigare. Tidningarna som man får med fakturan ger ett extra högt betyg.
  gillar detta
 • Olle L
  Olle L skrev om Nordic Green Energy
  Har aldrig bryt mig om min elräkning men efter alla skriverier om elbolagen nu i vinter kollade jag noggrant för första gången på min faktura. Såg då att mätarställningen var beräknad. Konstigt tyckte jag eftersom Fortum var och byte den för 2-3 år sedan. Ringde upp KK´s kundtjänst och påpekade detta. Personen kollade saken och såg att det var ett mätarbyte som gjorts men inga mätarställningar hade kommit in sen dess. De erbjöd sig att kontakta Fortum och höra med dem och sedan återkomma till mig. De ringde tillbaks och berättade att Fortum heller inte hade någon nyare mätarställningar och att de skulle undersöka saken. Ett tag senare kom ett brev från Fortum där de förklarade att de ej kunnat få kontakt med mätaren och varit tvungna att byta ut den. Nästkommande faktura från KK var en avstämningsfaktura med rätt mätarställning plus att jag skulle få tillbaks runt 400 kr vilket motsvarar 2 månader gratis el!
  gillar detta
 • Henrik C
  Henrik C skrev om Nordic Green Energy
  Fick räkning idag, 2 år tillbaka. 29,000kr. Om de inte klarar att skicka räkning på två år, vad säger att denna är rätt?????
  Mia S gillar detta
 • Lena V
  Lena V skrev om Nordic Green Energy
  Kraft o Kultur? Har skickat fakturor, (201101)på 16000 två år efter avslutad leverans (förmedlad av Kundkraft)pgr av att tidigare fakturor var för låga p gr av fel i deras system!!!!! De skyller på att EON bytt mätare 2008.
  Mia S gillar detta
 • sten Ö
  sten Ö skrev om Nordic Green Energy
  Jag har fått tre inkassokrav från skitbolaget som kallar sig ett seriöst företag vid namn Kraft & Kultur på ca: tot 10 000 SEK. Jag sade upp abbonemanget med dom 2009-12-31 men forfarande efter 10 månader får jag inkassokrav.VILKET SKITFÖRETAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  S
  Mia S gillar detta
 • Pera T
  Pera T skrev om Nordic Green Energy
  Fick precis en "Slutfaktura", idag 2010-08-02 och fakturan är för perioden:
  20070930 till 20090831
  gillar detta
 • Ingalill N
  Ingalill N skrev om Nordic Green Energy
  Har just fått två krav från Kraft & Kultur på summa 55000 kr. Det ena kravet ver en betalningspåminnelse på 52230 kr. Någon faktura har jag inte fått.
  Mia S gillar detta
 • Valle P
  Valle P skrev om Nordic Green Energy
  gillar detta
 • Nisse N
  Nisse N skrev om Nordic Green Energy
  Har väldigt dålig ordning på sina kunder. Belånar fakturor som sedan inte faktureras. Kan gå flera år innan dom åtgärdar felen. Håll er långt borta från detta företag
  Mia S gillar detta
 • Elvira
  Elvira skrev om Nordic Green Energy
  Bolaget skickade en 8-sidig oläslig avräkning för perioden 7 år tillbaka. Enl lag kan de gå 3-års tillbaka, något som K&K i det längsta ignorerade. Vi kunde bevisa att vi betalt vår verkliga förbrukning under HELA vårt abonnemang och K&K fick makulera sin felaktiga faktura, som var på åtskilliga tusen. Men det tog oss många samtal, mail och arbete att få dem att inse att de var helt fel ute. Någon ursäkt fick vi aldrig. Nu har vi bytt bolag.
  Mia S gillar detta
 • Mathias E
  Mathias E skrev om Nordic Green Energy
  För tredje gången på ett år, har jag inte fått fakturan i brevlådan. Kundtjänst säger att fakturan är skickad så Kraft & Kultur har inte gjort något fel....
  Ville instället få E-faktura vilket inte gick. Ville då säga upp avtalet, eftersom de inte kan skicka faktura ordentligt, men då skulle jag betala straffavgift. Vrje gång Kraft & Kultur missar fakturan så får vi betala 50 SEK i påminnelse.
  UNDVIK detta bolag.
  Mia S gillar detta
 • Hannu T
  Hannu T skrev om Nordic Green Energy
  Skandal. Vi fick 5 maj 2009 en elräkning för typ två års förbrukning + en ytterligare faktura i samma brev för de senaste två månaderna. inte en chans att vi kan betala annat än på delbetalning.
  Mia S gillar detta
 • Magnus S
  Magnus S skrev om Nordic Green Energy
  Fick en faktura från Kraft & Kultur som sträckte sig tillbaks till 2007-05-01 till 2009-01-01, de har alltså hållit inne på att skicka fakturor under 20 månaders tid. I detta fall är det leverantören som begått avtalsbrott genom att inte skicka fakturorna varannan månad som de skriver att de ska göra i sina villkor. Jag hävdade min rätt att få kostnadsfri delbetalning (i 12 månader) vilket de gick med på så formellt sett ordnade sig allting men det känns ändå inte bra.
  gillar detta
    2012-09-14
  Mia S: Du skulle ha bestridit fakturan.
 • Anders W
  Anders W skrev om Nordic Green Energy
  påminnelseavgift på en ej erhållen faktura. Svaret "Vi har inte gjort något fel betala! Kan inte posten leverera i ert område är det inte vårt fel"
  (NEJ jag fick verkligen inte fakturan!)

  Det är LEVERANTÖRENS ansvar att fakturan kommer fram.
  Mia S gillar detta
 • Magnus G
  Magnus G skrev om Nordic Green Energy
  Gick över till Kraft och Kultur via Kundkraft 2007-05-01.Hade valt att få månadsräkning. Hörde inte av dem förräns 2008-03-31 med en faktura på 9! månader, nästan 13.000 kronor. De tyckte inte de gjort något fel. Jag tycker att det är skandal.
  Mia S gillar detta
Kategorier