Nordström El

Nordström El

4.8 / 5 baserat på 109 omdömen
Välkommen till Nordström El!

Hos oss kan du alltid förvänta dig bra resultat då vi är ett bolag med lång erfarenhet och kompetent personal. Vi har arbetat med allt från service i bostäder till nyproduktion inom industri. Vi lägger stor vikt vid kvalitet i allt vi gör och är ett registrerat företag hos Elsäkerhetsverket vilket är ett krav för att få utföra elinstallationer.

Vi är specialister inom:
- Service och produktion
- Felsökning av anläggning
- Elbesiktningar
- Nätverk
- Smarta hemutrustningar
- Badrum och köksinstallationer
- Byten av elcentraler
samt mycket mer.

Varmt välkommen till oss på Nordström El. Be gärna om en kostnadsfri offert här ovan om du behöver hjälp. Inget jobb är för avancerat för oss!

Utmärkelser

Skriv ett omdöme

109 omdömen om Nordström El

Sedan starten hos Reco 2019
 • skrev om Nordström El
  2023-06-01 Verifierad kund
  Installerade el i hela huset vilket gjordes bra men det är 0 kundservice och startar egna projekt och fakturerar för detta.
  Philip tråkigt att du tycker att det här var rätt väg att gå, vi håller fortfarande att diskutera vad som är sagt och inte, men delar med mig våran version.
  Vi blev utringda efter vi avslutat projektet, eftersom en lampa med rörelsedetektor som vi monterade under trappan inte hade önskvärd funktion. Denna bytte vi ut mot en ny utan kostnad.
  Efter vi bytt ut lampan på garanti så sa ni att belysningen i vardagsrummet inte funkade, vi felsökte då denna och konstaterade att stickproppen inte var instoppad i uttaget (vi monterade inte dessa lampor).
  När vi var klara med det så fick vi frågan om vad som var fel på ett nätverksuttag som vi tidigare hade konstaterat att det var något fel på (vid första kontroll innan bygget var klart så var det inget fel på detta utan samtliga uttag funkade som de skulle).
  Då talade vi om att det var till 99,99% säkerhet någon som hade borrat eller skruvat i röret, detta påtalade en kollega.
  Vi frågade om vi skulle försöka felsöka denna och om det visade sig att det inte var något som vi hade gjort så skulle det tillkomma kostnader.
  Du tvekade när du pratade med min kollega och funderade en liten stund, sen sa du att det var okej och att vi skulle köra.
  Sen efter konstaterade vi att kabeln var skadad efter vi provat att mäta kabeln sedan provade vi att montera nya nätverkshonor för att se om det hjälpte men så va inte fallet.
  Därefter valde kollegan att mäta de övriga 6-7 nätverksuttagen (tog ca 20 min att mäta), då konstaterades det att en till nätverkskabel var skadad, denna lyckades vi lösa genom att koppla om nätverksuttaget då inte samtliga kablar används i normalfallet (inte optimalt endast en nödlösning för att hjälpa kunden). Vi gissar på att det satt en skruv någonstans i röret efter gipsningen av snickaren.
  Vi frågade om vi skulle se till att vi va två på plats för att försöka dra om den första kabeln som var konstaterat skadad och delvis av (för att kunna dra om kabeln pga längd osv så behöver man vara två).
  Vi knöt på en ny nätverkskabel och började dra, då efter en stund så gick kabeln av, vi följde längden på hur långt bort skadan var och då såg vi att skadad satt ca 2,5 meter från mediacentralen, där såg vi att rörmokaren hade borrat rakt igenom rör och kabel vilket gjorde att vi inte kunde ersätta kabeln med en ny.
  Vi tycker att det är slarvigt av rörmokaren att borra av kabeln och sen inte informera någon allt var synligt till och med efter allt var klart.
  Väldigt tråkigt att det blir såhär när vi säkert kunnat lösa det mellan varandra, vi tar det till oss och ser till fokusera mer på våra ÄTA-dokument så vi slipper missförstånd i framtiden.
  Nordström El
  Gilla
 • 2023-05-22 Spontant omdöme
  Snabb, trevlig och bra service, rekommenderas!
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2023-05-22 Verifierad kund
  Har tidigare anlitat Nordström El för en större renovering och varit mycket nöjd med bemötande och utfört arbete. Den här gången var det ett betydligt mindre jobb som behövde utföras (sätta upp två hörnboxar), men bemötande och resultat var lika bra som tidigare.

  Jag kommer utan tvekan anlita Nordström El för framtida jobb.
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2023-05-17 Verifierad kund
  Trevlig och serviceminded kille som bytte 2 kontakter i sov och vardagsrum. Kan varmt rekommendera Nordström El, en lokal elfirma i Upplands Väsby.
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2023-05-12 Verifierad kund
  Snabbt och bra utfört arbete. Bara positivt
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2023-04-05 Verifierad kund
  Nordström El bytte samtliga uttag och strömbrytare i vårt hus. Det gick snabbt, det verkligen höjde helhetsintrycket. De var väldigt trevliga att ha med att göra.

  Jag märkte senare att nåt uttag missats pga att jag haft saker som skymt den, samma dag kom de och fixade det och utan extra kostnad.

  Rekommenderas!
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2023-04-03 Verifierad kund
  Alltid ett gott nöje att träffa Nordström El
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2023-03-13 Verifierad kund
  Produkt levererad och monterad, kabeldragning inte så fint, stressigt läge då det blivit missförstånd internt. Annars trevligt bemötande och leverans och faktura enligt överenskommelse. Hjälpsamma hitta bra lösning ändå.
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2023-03-01 Verifierad kund
  Hade en dålig erfarenhet från tidigare elektriker och blev tvungen att byta till annan. Blev nöjd att ha anlitat Nordström El och glatt överraskad hur bra de visade sig vara. Bra pris och pålitlig hantverkare. Fast pris på de arbeten som behövs. Mycket bra, verkligen! Rekommenderas.
  Tack för ditt fina omdöme Daniel, vi är glada att ha överträffat förväntningarna :). Nordström El
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2023-02-08 Verifierad kund
  Punktliga, trevliga och proffsiga utförde de uppdrag som vi behövde hjälp med och gav tips om ljuskällor för att få en bättre arbetsmiljö i våra kontorsrum. Vilket vi sedan beställde och Nordström EL, installerade. Mina kollegor är mycket nöjda.
  Härligt att ni är nöjda med den nya belysningen! Nordström El
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2022-10-12 Verifierad kund
  Proffisonell firma och väldigt snabba. 100% kvalitet!
  Tack, vilket omdöme. Vårat mål är att alla kunder ska vara så här nöjda! Nordström El
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2022-10-12 Verifierad kund
  Bra kontakt och snabbt återkoppling
  Tack, vi strävar alltid efter en god kommunikation med våra kunder. Nordström El
  Gilla
 • MARTIN S
  skrev om Nordström El
  2022-10-10 Verifierad kund
  Vi har anlitat Nordström El under flera år för våra värmepumpsinstallationer och kan bara säga att vi är jättenöjda. Företaget utför sina installationer seriöst, snygg dragning och inget fusk eller genvägar. Bemötandet till våra kunder är också mycket bra. Vi kan varmt rekommendera detta företag.
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2022-09-23 Verifierad kund
  Mycket nöjd med jobbet som gjordes och deras bemötande, rekommenderar starkt!
  Hej Jonas,
  Tack för ditt omdöme, kul att du är så nöjd!
  Nordström El
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2022-09-21 Verifierad kund
  Rekommenderas!

  Proffsiga, trevliga. Jag behövde hjälp med diverse lampor, elinstallationer, byte av gamla spotar.

  Allt blev perfekt, snabbt jobbat
  Tack Sara! Det är alltid roligt och extra motiverande när man får sådana här fina omdömen :) Nordström El
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2022-09-14 Verifierad kund
  Vi beställde lite elarbeten som skulle utföras vid vår sommarstuga, Firman kom på utlovad tid och arbetade snabbt och effektivt. Vi är helnöjda med arbetet
  Tack för ditt omdöme Benght, vi blir glada när våra kunder är nöjda! Nordström El
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2022-07-09 Verifierad kund
  Enkla att kommunicera med, gör arbetet bra och på avtalad tid, priset kändes fullt rimligt (ffa inga ocker-påslag på material). Fick också en massa tips och mervärde genom att de föreslår olika sätt att lösa uppgiften på, placering av allting, förbereda för senare utbyggnad med mera.

  Det var andra gången jag anlitade dem och det tänker jag fortsätta med.
  Hej Stig,
  Det är alltid roligt att få höra positiva omdömen, inte minst från återkommande kunder. Tack!
  Nordström El
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2022-06-12 Verifierad kund
  Vi drog om all el i huset. Nordströms EL AB har gjort ett väldigt bra och proffsigt jobb. Trevligt och bra bemötande från början till slut. Har varit lyhörda för våra tankar kring ändringar och tillägg. Vi kan varmt rekommendera Nordströms El. Priset var dessutom mycket fördelaktigt.
  Tack för omdömet Ulf!
  Vi strävar alltid efter att utföra ett snabbt och bra jobb i kombination med god kundkommunikation. Det ger oss extra motivation när man får höra att vi lever upp till förväntningarna.
  Nordström El
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2022-04-20 Verifierad kund
  Mycket trevligt bemötande, Effektivt utfört arbete. Rekommenderar starkt Max för era elarbeten.
  Tack för ditt omdöme Erik. Det sporrar lite extra med personliga rekommendationer! Nordström El
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2022-04-13 Verifierad kund
  Max på Nordström El har gett oss ett bra intryck och bra bemötande. Vi renoverade hela vårt hus och behövde då dra om elen överallt. Detta har Nordström El hjälpt oss med på ett bra sätt och vi är väldigt nöjda.
  Vad roligt att höra att ni är så nöjda Carl! Det är precis vad vi strävar efter :) Nordström El
  Gilla
 • Daniel V
  skrev om Nordström El
  2022-04-04 Verifierad kund
  Hade besök av Max igen som denna gång fixade ny nolla till spisen och ett nytt väggutag. Han var som vanligt supertrevlig, snabb och duktig! Uppskattar verkligen den ärliga kommunikationen och att han inte är pushig utan resonerar om vad som är bra attgöra och inte.
  Alltid lika trevligt med återkommande kunder. Tack för positivt omdöme Daniel! Nordström El
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2022-04-03 Verifierad kund
  Mycket bra på alla sätt och vis. Lyhörd för de önskemål vi hade. Föreslog lösningar på hur man skulle kunna göra.
  Snabb o smidig installation. Rekommenderas starkt!!!
  Tack Nikolaos! Vi är inte nöjda förrän våra kunder är nöjda, det uppskattas verkligen med sådana här fantastiska omdömen. Nordström El
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2022-03-14 Verifierad kund
  Installation av el i växthusmur.
  Trevligt bemötande, lätta att få kontakt med, bra dialog angående alternativ.
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2022-02-14 Verifierad kund
  Har ufört flera olika arbeten hemma hos oss, installation av värmepump, byte av elcentral, installation av el i nya väggar, tilläggsjordning av äldre ojordade elstammar. Alltid vänligt bemötande. Proffsigt, snabbt och rent utfört arbete. Känns tryggt att veta att Nordströms El alltid leverar.
  Gilla
 • 2022-02-09 Verifierad kund
  Trevligt, snabbt och effektivt!
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2022-02-06 Verifierad kund
  Personligt bemötande.
  Yrkeskunnig och rådgivande förväntning. Nöjd.
  Laddare till elbil, som installerats kunnigt med snygg kabellösning.
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2021-12-15 Verifierad kund
  Superbra service, väldigt nöjd !
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2021-11-24 Verifierad kund
  Snabb återkoppling och bra utfört jobb. Rekommenderar.
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2021-11-05 Verifierad kund
  Allt fungerade bra
  Byte av termostat till golvvärmen.
  Kom när de skulle och de var klara med jobbet omgående, inga problem.
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2021-10-17 Verifierad kund
  Lätt att komma i kontakt med företaget via internet
  Återkommer inom 48 timmar
  Fick det vi beställde
  Byte av elskåp
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2021-10-14 Verifierad kund
  Vi är väldigt nöjda med Nordströms el!
  Gilla
 • MARTIN S
  skrev om Nordström El
  2021-10-05 Verifierad kund
  En mycket bra elfirma, Nordströms El gör alla våra elinstallationer till våra värmepumpar, en per dag. Snygga dragningar, pålitliga när det gäller tider, bra kundbemötande mm. Vi kan verkligen rekommendera detta företag.

  Martin Selenius
  Revider Energi AB
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2021-10-02 Verifierad kund
  Snabb och proffsig hjälp vid strömavbrottet!
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2021-09-25 Verifierad kund
  Fantastisk service och mycket väl utfört uppdrag! Inkoppling av el i utbyggnad och solceller väldigt nöjd med resultatet .
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2021-09-16 Verifierad kund
  Trevligt bemötande och snabbt jobb.
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2021-01-26 Verifierad kund
  Mycket positivt. Fick hjälp med installationen av spishäll ganska snabbt. Trevlig och vänlig personal.
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2021-01-20 Verifierad kund
  Byte av elcentral grupp. Byte själv gick smidig men vad var utmärkt var behandling av ett problem. Den gamla ägaren till mitt hus gjorde många konstiga fixeringar/kopplingar och det skapade problem med den nya elcentralen. De hittade problemet snabbt (inte enkelt), fixade det och lämnade mig INTE utan el (vinter) och fortfarande var slutpriset inom det intervall som överenskommits tidigare. Det är trevligt att titta på proffs på jobbet. Fantastiskt!
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2021-01-14 Verifierad kund
  Trevliga och behagliga killar som gjorde ett jättebra jobb trots lite tuffa förutsättningar. Rent och städat, informerat bra under projektets gång. Allt bra!
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2020-12-17 Verifierad kund
  Ock hjälp av Max, super trevlig och hjälpte oss med ett nytt uttag för inbyggdugn.
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2020-12-07 Verifierad kund
  Installation av laddbox.

  Precis så smidigt man hoppas det skall vara!
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2020-12-07 Verifierad kund
  Installationen av ny laddbox gick smidigt och blev bra. Tack för det. I avtalad tid och med glatt morgonhumör dessutom. Rekommenderas.
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2020-12-07 Verifierad kund
  Snabb respons och proffsigt utfört!
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2020-12-07 Verifierad kund
  Behövde hjälp med en del fix i hemmet som strulade. Fick snabbt svar och bra och pedagogiska förklaringar till felen.
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2020-12-01 Verifierad kund
  Vi tog hjälp av Nordström EL för krånglande spottar i köket.
  Trots att allt blev mer besvärligt än tänkt för både oss och Nordström EL så kan vi rekommendera dom. Vi upplevde dom som kunniga och dom kom på de tider dom sagt.
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2020-11-04 Verifierad kund
  Vi bytte ut belysningen i trapphus och källare. Vi är mycket nöjda med utförande och bemötande.
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2020-11-04 Verifierad kund
  El installation
  Funkade mycket bra
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2020-11-02 Verifierad kund
  Ny el i hela huset samt utomhus med skymningsrelä.
  Gilla
 • skrev om Nordström El
  2020-10-15 Verifierad kund
  El-arbete..
  Resultat : så där.
  Gilla
 • 2020-10-14 Spontant omdöme
  Vi är mycket nöjda och kommer med glädje anlita Nordström El för framtida jobb. Har varit en mycket trevlig och smidig upplevelse från offert till faktura.
  Gilla
 • Robert H
  skrev om Nordström El
  2020-09-20 Verifierad kund
  Fick hjälp att installera uttag för taklampa i trapp. Mycket trevligt bemötande och kompetent utfört. Återkommer gärna om jag behöver mer el-hjälp.
  Gilla