Norrköping HLR-Utbildningar
Välkommen!
Norrköping HLR-Utbildningar är ett företag som erbjuder kurser och utbildningar i Hjärt- och lungräddning, första hjälpen och akutsjukvård i toppklass.
Alla våra instruktörer är sjuksköterskor med lång erfarenhet inom ambulanssjukvården.
Vi erbjuder även hjärtstartare och sjukvårdsmaterial där vi noga valt ut vårt sortiment efter egna erfarenheter.
Vi anpassar våra utbildningar efter de förutsättningar som råder på Er arbetsplats. Kontakta oss gärna så diskuterar vi vilka behov just ni har.
Väl mött!
Väl mött!
Utmärkelser
11 omdömen om Norrköping HLR-Utbildningar
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om Norrköping HLR-Utbildningar
Supertrevlig och bra bemötande. Lär ut så att alla förstår och vill verkligen visa att inga frågor är dumma. TAAAACK för ALLT!!
skrev om Norrköping HLR-Utbildningar
Utmärkt och mycket trevligt bemötande från Norrköping HLR-Utbildningar.
Vi ville ha en utbildning för våra medlemmar för att kunna känna oss säkra och trygga i en akut hjärtstoppssituation. Detta ingår också i vår handlingsplan för krisberedskap.
Alla deltagare var mycket nöjda med utbildningen som innefattade Hjärt-lungräddning och handhavande av hjärtstarter och även luftvägsstopp. -
skrev om Norrköping HLR-Utbildningar
Vi köpte en HLR utbildning med första hjälpen för 12 deltagare och det var en trevlig herre som kom till oss. Mycket kunskap kring det han lärde ut samt med ett trevligt sätt precis som vi förväntat oss.
skrev om Norrköping HLR-Utbildningar
En väldigt bra utbildning. David var fantastisk som utbildare och gjorde referenser till verkligheten vilket gjorde det väldigt spännande.
Jag ger Norrköping HLR-Utbildningar mina varmaste rekommendationer. -
skrev om Norrköping HLR-Utbildningar
Vi på Almroths Express och Åkeri AB har haft utbildning i HLR med Norrköping HLR-utbildning och vi hade tre väldigt bra dagar tillsammans med David. Utbildningen var professionellt genomförd och den varierande med både presentation, filmer och praktiska övningar.
skrev om Norrköping HLR-Utbildningar
Mycket bra och tydlig utbildning.
Mycket trevligt bemötande.
Vi fick en bra genomgång i HLR och hur man använder en hjärtstartare, både teoretiskt och praktiskt. -
skrev om Norrköping HLR-Utbildningar
Alla som var med på utbildningen var väldigt nöjda.
Utbildningen var på helt rätt nivå och alla deltagare ställde frågor och var delaktiga. -
skrev om Norrköping HLR-Utbildningar
mycket kompetent och trevlig instruktör, kan med glädje rekommenderas.
skrev om Norrköping HLR-Utbildningar
Proffsigt bemötande, kursen levde upp till våra förväntningar och vi fick svar på eventuella frågor. Det var mycket lärorikt.
skrev om Norrköping HLR-Utbildningar
Jag upplevde utbildningen av Norrköping HLR utbildningar som seriös och anpassad till vår verksamhet.
David som höll utbildningen var lätt att lyssna på. Han kändes påläst och kunde svara på våra frågor. Jag tycker det är bra att föreläsaren arbetar med sjukvård och utför HLR regelbundet i sitt arbete då det höjer kvalitén på utbildningen. -
skrev om Norrköping HLR-Utbildningar
David på Norrköping HLR-utbildningar kom ut till vårt företag för hålla HLR-utbildning. Hade inga direkta förväntningar då vi haft sådana tidigare. Men han överträffade förväntningarna otroligt med väldigt hög kompetens, pedagogisk samt lättsam. David är numer klart mitt förstaval vid framtida utbildningar och rekommenderas starkt!