Nyare Bil i Sverige AB
Hos oss på Nyare Bil i Sverige AB hittar du nyare begagnade svensksålda bilar. Vår vision är att du ska hitta den perfekta bilen för dig till ett attraktivt pris samt bli en nöjd ägare av en NyareBil. Vi har lång erfarenhet av bilförsäljning och erbjuder alltid välutrustade och ordentligt servade fordon.
Vi samarbetar med DNB och kan just nu erbjuda en förmånlig ränta samt samarbetar med Svensk bilgaranti för bra garantier.
Varmt välkommen att söka i vårt billager eller kontakta oss på 018-121400 eller info@nyarebil.se.
Utmärkelser
174 omdömen om Nyare Bil i Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2017
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Jag blev vänligt bemött och fick lugn och ro titta på de bilar de hade.
jag hade sett en bil på deras hemsida som jag trodde hade kommit in, men som inte hade det., så det var jag lite besviken över, eftersom jag var tvungen att köpa en bil snabbt fick jag välja en annan, det var inga problem, köpet gick smidigt och jag kunde hämta bilen efter ett par dagar. -
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Snabb återkoppling och håller vad de lovar
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Trevligt och kompetent bemötande från alla som jag träffade på NyareBil. Allt stämde och fungerade som förväntat. Jag köpte en nyare BMW520d och är jättenöjd. Tack för en bra affär!
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Tryggt och bra köp! Bra och service-minded personal
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Very nice and and polite crew. Was very pleasant to have a deal with them! Tack så mycket!
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Det var bara bra. Allt gick smidigt.
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Fantastisk service , mycket trevlig personal
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Smidigt med kontakt och flexibelt upplägg med möjlighet till distansköp av bil.
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Bra bemötande, lugn säljare (kommer inte ihåg hans namn).
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Mindre bilfirma med trevligt bemötande. De erbjöd att hämta mig från tågstationen när bilen skulle hämtas vilket uppskattas. Nyckeln till hjullåsbulten saknades men det löstes relativt smidigt.
Bra och trevligt.
Inga förväntningar alls eftersom deras var ett spontant besök. Men till bilden hör att vi köpte vår senaste bil av företaget och var mycket nöjda med köpet.
Vi hittade en bil som vi blev intresserad av och som vi köpte. Tiden mellan första besöket och fram till vi bestämde oss för köpa bilen visade företaget bra service och vi kom väldigt bra överens. -
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Fruktansvärt kunnig och tillmötesgående personal. Väldig fina bilar och fin hall.
Köpte mina Vita V90 där och kommer jag byta bil i framtiden kommer jag kolla med dom först även om jag har ca 25 mil dit.
Av mig får dom 10 av 10!
/Nöjd kund. -
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Lösningsorienterade med fokus på nöjda kunder!
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Trevligt bemötande och tydlig information. Mycket nöjd med mitt bilköp hos Nyare bil!
Bra kundservice, bra bemötande
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Köpte bil, väldigt trevligt bemötande.
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Jag är väldigt nöjd med Nyare Bil. Snabb kontakt, bilen i exakt samma skick som i beskrivningen, mycket hjälpsama kundservice. Stort tack !
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Mycket trevlig säljare, öppen och i sitt yrke ärlig. God kontakt, snabb affär precis som jag önskade det. Service inriktad.
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Mycket trevligt bemötande och tillmötesgående personal
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Trevligt bemötande och en bilfirma jag kan rekommendera andra att handla hos
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Jag köpte en 3 år gammal BMW. Fick en bra genomgång av bilens standard på telefon och besiktningsprotokoll mejlat. Allt såg bra ut, så vi kom överens om pris och jag fick sedan bilen hemkörd samma dag. En mycket snabb och smidig affär! Jag har nu kört bilen i 3 månader och är mycket nöjd.
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Lars hjälpte till smidigt med dels hemkörning och lånebil när vi märkte av ett mindre fel på bilen efter leverans. Varma rekommendationer!
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Vi köpte en VW Golf i Februari. Bemötandet o engagemanget var bra, det som brast var leveranskontrollen av bilen och dess utrustning. Vår säljare har dock hela tiden varit trevlig och ställt upp även när brister från leveranskontrollen visat sig i senare skede.
Vi känner oss, trots lite strul, trygga med både köpet och säljaren. Sammantaget ger jag leveranskontrollen betyg 1, dvs usel, på 5-gradig skala och övrig hantering betyg 4. -
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Smidig affär och väldigt bra bemötande. Mycket nöjd!
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Bytte in äldre bil till en lite nyare , fick bra service och affären gick snabbt och bra , helt i min smak !
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Jag har köpt en Audi Q3 årsmodell 2018. Trevligt bemött . Snabb och bra affär. Fick full tank plus presentkort mycket bra men en lapsus var att de glömt fylla på olja efter bara ett par veckors innehav Emellertid är "NYARE BIL" ett utmärkt företag.
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Mycket trevliga att ha att göra med.
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Mycket trevlig och proffsig personal. Vi är supernöjda med vår nya bil.
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Köpte en bättre begagnad Passat. Trevlig bemötande och inga krångligheter.
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Vi var där för att titta närmare på en Volvo.
Vi fick ett bra bemötande företaget kändes seriöst,
det blev affär. Mycket nöjda.
👍 -
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Bra upplevelse med bra medarbetere och bra priser.
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Jättetrevligt och bra bilar. Känns ärliga.
Köpte en golf alltrack.
Bra bemött, hämtades vid centralstation.
Bara positiva upplevelser -
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Mycket bra service vid bil byte.!!!!
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Jättenöjd med bilköpet från Nyare Bil! Lars är vänlig, ärlig och inte minst hjälpsam. Han erbjöd sig att köra hem vår gamla bil från Uppsala till Stockholm utan att vi hade bett om det.
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Trevlig personal och proffsigt bemötande
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Mkt bra bemötande. Ärliga svar på alla frågor när jag köpte min BMW bidrog till seröst intryck. Bra, seriös bilhandlare!
Köpte en Passat
Trevlig personal
Köper gärna en ny bil där igen ! -
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Köpte en Golf av Nyare Bil. Otroligt smidig affär med bra bemötande och bilen motsvarade dom förväntningar som annonsen utlovade Mycket nöjd
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Väldigt trevligt bemötande av Anders B hos Nyare Bil vid inbyte av en V70 emot en V60.
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Bra bemött och bra information av Anders när
Jag köpte min Polo där.
Hälsningar. Rolf. -
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Köpte en bil ifrån detta företag och blev bemött med intresse, kunskap och respekt.
De svarade på alla frågor som jag hade och var allmänt hjälpsamma, de beskrev köp processen jätte bra. Allmänt bra upplevelse, de bjöd även på kaffe och bulle! -
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Jag köpte en Mercedes c 200 d kombi-20.
Bemötande vi fick av företaget var över all förväntan ,de var så serviceinriktade och professionella samtidigt som de kändes familjärt. Jag är väldigt nöjd med mitt köp och med företaget . -
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Mycket bra och proffsigt bemötande, snabb och smidig affär. Förhoppningsvis har de en bil som passar mig även när det är dags för nästa bilbyte.
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Köpte en Golf kombi. Snabbt, smidigt och enkelt, bra och proffsigt bemötande. Jag kommer säkert åka dit igen när det blir dags för ett byte nästa gång.
Hej.
1. Ett däcket var trasigt och det går inte reparera! Jag hittat inte samma däck.
2. Den bakre vindrutan är repad och slipning hjälper inte! Byta vindrutan kostar 8-10 tusan!
Jag försökte kontakta säljaren, men han svarade inte på mina samtal! Tyvärr!
För att jag inte rekommendera de.
Mvh Sanjar. -
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Jag köpte en Toyota Yaris 2017 årsmodell.
Jag hade inga förväntningar alls efter att ha varit runt hos flera bilförsäljare samma dag och inte upplevt någon service alls. Här däremot kom en jätte trevlig man och hälsade oss välkomna, lät oss titta i lugn och ro men visade att han fanns där om vi ville fråga något. Super trevligt bemötande och hjälp vid provkörning och själva köpet. Skulle varmt rekommendera Nyare Bil i Uppsala till vänner. -
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Jag köpte bilen osedd och fick en beskrivning visa telefon av skick och utrustning. Beskrivningen visade sig vara rättvisande och inget hade utelämnats. När jag upptäckte att en nyckel till det utfällbara draget saknades fixades det skyndsamt. Inga klassiska försäljarfasoner fanns heller. Jag har bara gott att säga om Nyare Bil.
skrev om Nyare Bil i Sverige AB
Köpte en helt underbar Renault Talisman. Trevliga säljare, tillmötesgående, ska dit nästa gång jag köper bil.
Skön inställning. Trevlig säljare. Bra pris på köpt bil Volvo V40 D4 R
Snabb hantering samt inga överpriser.