Alla kategorier Trafikskola Stockholms län Stockholm Norrmalm Vasastan Odenplans Trafikskola

Odenplans Trafikskola

Karlbergsvägen 18, 113 27 Stockholm — Visa karta

4.3 i betyg av 71 rekommendationer
Odenplans Trafikskola har ett strålande läge centralt mitt i Stockholm och är en av tre trafikskolor som ägs av familjen Rembjer. Tack vare koncernen kan man som elev nyttja de andra skolornas resurser och sedan start 1954 har tusentals elever tagit körkort för personbil hos oss. Detta har möjliggjorts av kompetent personal, mångårig erfarenhet i branschen och en tydlig utbildningsplan i 16 steg. Vi erbjuder ett 20 – tal moderna bilar från Volvo av modellen C30 med manuell växellåda. Vi är flexibla och utformar inlärningsprocessen efter dina förutsättningar och tidigare erfarenheter, allt för att vägen till ditt körkort ska bli trygg och givande. Varmt välkomna till oss!
Stängt just nu
Mån-Tor: 09:00-18:00
Fre: 09:00-13:00
Lör-Sön: Stängt

Läs vad 71 kunder tycker om Odenplans Trafikskola

 • Moa M
  Moa M skrev om Odenplans Trafikskola
  Odenplans trafikskola har gett mig allt stöd man kan få. Utan dem hade jag aldrig fått mitt körkort! Vill tacka Annika och Lasse samt alla andra lärare som hjälpt mig lyckas. Så glada och trevliga människor som bara vill ens bästa. Slösa inte er tid på att köra hemma, gå till Odenplans trafikskola och få den hjälp ni behöver istället!
  2017-04-12 Odenplans Trafikskola svarar Moa M
  Tackar för dom värmande orden. Det var ett nöje att ha dig som elev. Alltid glad och sprudlande så du kommer vara saknad på skolan men vi är glada att du tog ditt körkort
  gillar detta
 • Simon T
  Simon T skrev om Riskettan en del av Odenplans Trafikskola
  Mycket bra och rolig lärare.
  Man kände att man blev inspirerad med hela kursen att ta körkortet.
  2017-04-11 Odenplans Trafikskola svarar Simon T
  Tackar Simon för dom fina orden. Vi på Odenplans trafikskola brukar rekommendera att våra kunder gör just Riskettan tidigt i sin utbildning för att den är så informativ. Kul att du nu känner inspiration.
  gillar detta
 • Ronja L
  Ronja L skrev om Riskettan en del av Odenplans Trafikskola
  Den var väldigt bra och lärorik. Man fick andra sätt att tänka på.
  2017-04-10 Odenplans Trafikskola svarar Ronja L
  Hej Ronja
  Tackar så mycket för dom fina orden. Vi har en unik kurs med gästföreläsare och den brukar vara uppskattad.
  gillar detta
 • Lottie W
  Lottie W skrev om Handledarutbildning en del av Odenplans Trafikskola
  Utbildningen var några nyttiga timmar med uppfräschning av gamla kunskaper och tips om både pedagogisk handledning av körelev och att medvetandegöra hur jag själv kör bil.

  En kunnig lärare som tog upp bra saker på ett enkelt sätt och manade till eftertanke.

  Alla var dock inte där som blivande handledare och adept tillsammans, vilket var lärarens utgångspunkt i både undervisning och diskussion. Särskilt pappa-barn
  Det kan vara bra att vidga fokus där
  2017-03-30 Odenplans Trafikskola svarar Lottie W
  Hej Lottie
  Tackar för den fina responsen på vår kurs och vi tar gärna emot tips om hur vi ska kunna blir bättre. Jag ska genast framföra dina åsikter till dom trafiklärare som håller i våra kurser. Hoppas nu att du känner dig rustad att ge dig ut i trafiken med en blivande bilist
  gillar detta
 • Anton E
  Anton E skrev om Odenplans Trafikskola
  Bra planering av läraren under hela utbildningen, och god dokumentation av personlig utveckling. Även bra förberedelse inför uppkörning med utbildnigskontroll m annan lärare. Instuderingsfrågorna som erbjuds till teoriutbildningen är också de bra underlag för provet. Absolut prisvärt trots de relativt höga priserna.
  2017-03-21 Odenplans Trafikskola svarar Anton E
  Tack Anton för dom fina orden. Vi har nog aldrig sett en så lugn kille på själva provdagen som du var. Du var en målmedveten kille som tog dig igenom utbildningen som en dans.
  gillar detta
 • Anna R
  Anna R skrev om Odenplans Trafikskola
  Jag kan starkt rekommendera Odenplans trafikskola. Centralt läge, bra bemötande, kompetenta trafiklärare och genomtänkt utbildningsplan där man går igenom alla viktiga moment för att kunna förbereda en inför teori - och körprov.
  När jag sökte en trafikskola hade jag några önskemål. Först och främst, måste den ligga centralt så jag inte behövde spendera tid för att resa till och från körlektioner så jag kunde kombinera övningskörning med jobb och dyl samt att jag kunde övningsköra innerstan. Jag sökte också en trafikskola som hade lärare tillgängliga att köra med mig minst 2 gånger i veckan och även på helger. Odenplans trafikskola verkade vara ett bra val.
  Jag köpte ett teoripaket där ingick en teorikurs (4 tillfälle), material/böcker, instuderingsfrågor online, online filmer+ ca 30 körlektioner. I utbildningen ingick också landsvägskörning (ca 4 timmar utanför stan med mycket övningar gällande omkörning, avtömning, mötesplatser osv), mörkedemonstration med körning borta på Ekerö, riskettan och halkbana. Efter utbildningen och utbildningskontrollen kände jag mig redo för proven. Jag klarade både teorin och körprovet på första försöket. Det tog mig ca 2 månader från jag började övningsköra med Odenplans trafikskola tills jag fått mitt körkort. Jag är mycket nöjd med utbildningen och skolans tjänster levde upp till mina förväntningar.
  2017-02-28 Odenplans Trafikskola svarar Anna R
  Tackar så mycket för den uttömmande och fina rekommendationen. Det var ett sant nöje att följa din resa mot körkortet. Du var målmedveten och vetgirig så även om du själv ibland tappade tron på dig själv så visste vi att du skulle glänsa på dina prov. Hoppas du kommer förbi skolan och hälsar på någon gång.
  gillar detta
 • Ilsa K
  Ilsa K skrev om Odenplans Trafikskola
  Bra skola, värt pengarna. Trevliga och kunniga lärare som är flexibla med körtiderna.
  2017-01-02 Odenplans Trafikskola svarar Ilsa K
  Tack Ilsa för dom fina orden. Det var ett nöje att följa din utbildning. Otroligt lugn och målmedveten tjej som garanterat kommer lyckas med mer än körkortet i framtiden.
  gillar detta
 • Jofrid Ö
  Jofrid Ö skrev om Odenplans Trafikskola
  God service, trevliga människor. Jag fick den hjälp jag behövde. Kvaliteten på utbildningen var också bra.
  2016-12-05 Odenplans Trafikskola svarar Jofrid Ö
  Tack Jofrid för dom fina orden. Hoppas din jul i Norge nu kommer vara fylld med trevliga bilutflykter
  gillar detta
 • Jacob H
  Jacob H skrev om Odenplans Trafikskola
  Tog under november 2016 körkortet genom Odenplans Trafikskola. Är mycket nöjd med servicen och vägledningen. Bra urval på tider och grymt trevlig personal i receptionen som alltid ställer upp och hjälper till. Körlektionerna är mycket bra organiserade och körskollärarna levererar alltid det lite extra. Kan varmt rekommendera denna körskola för alla som vill ta körkort. Gillade även att skolan levererade ett mycket bra helhetskoncept!
  2016-11-23 Odenplans Trafikskola svarar Jacob H
  Tackar för dom fina orden Jacob. Det var ett nöje att få följa din utbildning och se hur målmedveten du var. Du kommer vara en saknad på skolan.
  gillar detta
 • Cissi D
  Cissi D skrev om Odenplans Trafikskola
  Denna trafikskola kan jag verkligen varmt rekommendera. Det har varit en nervös, intensiv, lärorik och rolig period. Tusen tack till trafiklärarna Lasse, Johanna, Jakob och Niklas för ert engagemang och tålamod. Tack också till Annika och Susanne i receptionen för ert fina bemötande, allt peppande och stöttande under denna tid. Kram till er alla. ❤️
  2016-10-10 Odenplans Trafikskola svarar Cissi D
  Tackar så mycket för det fina betyget och du kommer vara en saknad elev på skolan. Du har en målmedvetenhet som är beundransvärd.
  gillar detta
 • Mikaela H
  Mikaela H skrev om Riskettan en del av Odenplans Trafikskola
  Mycket bra lektion! Bra lärare och undervisning.
  2016-07-08 Odenplans Trafikskola svarar Mikaela H
  Tackar så mycket för det otroligt fina betyget. Läraren känner sig stolt över att få en fem av fem möjliga.
  gillar detta
 • Cecilia A
  Cecilia A skrev om Riskettan en del av Odenplans Trafikskola
  Riskettan höll hög klass och var meningsfull för alla åldrar. Bra att läraren bjöd in till reflektioner och åsikter.
  2016-07-08 Odenplans Trafikskola svarar Cecilia A
  Tackar så mycket för det fina betyget. Vi har arbetat med försöka göra våra kurser roliga men att ändå nå fram med budskapen. Det är trots allt viktig information som vi gärna vill nå ut med
  gillar detta
 • Ole U
  Ole U skrev om Odenplans Trafikskola
  Motiverande, fina instruktörer! De var ärlige och anbefallde mig att köra upp när jag var redo istället för att sälja mig fler lektioner. De kommer alltid i tid, och ser till att man får utnyttjad hela sin lektion.
  2016-07-06 Odenplans Trafikskola svarar Ole U
  Tackar för komplimangen Ole, det var en fröjd att ha dig som elev på skolan. Hoppas du fortsätter vara en glädjespridare även i trafiken och att du får glädje av ditt körkort.
  gillar detta
 • Sharon V
  Sharon V skrev om Odenplans Trafikskola
  Jag klarade av både teoriprov och körprov med första gången, detta hade verkligen inte gått utan bra vägledning och den undervisningen som jag fick på Odenplans trafikskola. Ja, det är dyra lektioner och det var lite kaotiskt ibland att boka in lektioner, men jag det var värt alla pengar som jag har lagt på det med tanke på hur mycket jag har lärt mig och vad jag kan jämfört med om jag skulle ha haft handledare i stället. Nu känner jag mig självsäker som förare och även förberedd på de flesta situationerna.
  2016-07-06 Odenplans Trafikskola svarar Sharon V
  Tackar för dom otroligt fina orden Sharon och du var en mycket motiverad elev redan från ditt första besök hos oss. Det var otroligt givande att följa din utveckling som självsäker förare. Hoppas du har glädje av ditt körkort
  gillar detta
 • Oscar G
  Oscar G skrev om Odenplans Trafikskola
  Jag fick ett bra första bemötande. Jag fick veta hur jag skulle göra för att skriva in mig på skolan och börja min körkortsutbildning. Även under min utbildning fick jag svar på alla mina frågor. Jag tog både teorilektioner och praktiklektioner på skolan som alla var givande. Skolan passade mig bra och jag är i helhet nöjd.
  2016-07-06 Odenplans Trafikskola svarar Oscar G
  Tackar för den fina komplimangen Oscar. Vi jobbar alltid efter personlig utbildningsplan så att kunden får det dom önskar och behöver. Hoppas du har glädje av ditt körkort.
  gillar detta
 • Stina E
  Stina E skrev om Handledarutbildning en del av Odenplans Trafikskola
  Trevligt bemötande, kunnig lärare som tog tillvara deltagarnas erfarenheter och önskemål för utbildningspassets innehåll.
  2016-05-26 Odenplans Trafikskola svarar Stina E
  Tackar så mycket. Igår var det Janne som föreläste och han är även en mycket uppskattad trafiklärare här på Odenplan. Dom elever som är inskrivna här hos oss får gärna även ta med sina handledare på körlektioner.
  gillar detta
 • Jan V
  Jan V skrev om Handledarutbildning en del av Odenplans Trafikskola
  Allt var ok. Dock mer intressant för handledare än för blivande elever.
  2016-05-26 Odenplans Trafikskola svarar Jan V
  Tackar så mycket och visst är det så, men ansvaret för utbildningen ligger på handledaren eller en trafiklärare. Det kan ändå vara bra för eleverna att få en insikt i hur mycket som ingår
  gillar detta
 • Hans T
  Hans T skrev om Handledarutbildning en del av Odenplans Trafikskola
  Bra handhavande
  Trevlig personal
  Bra kurs
  Bra lärare
  Bra innehåll
  Bra genomfört
  Fikat kunde varit lite bättre
  Lokalen kunde varit mycket bättre
  2016-05-26 Odenplans Trafikskola svarar Hans T
  Tackar så mycket för det fina betyget. Vi ska genast kika på det här med fikat för vi brukar få väldigt gott betyg på våra smörgåsar. Lokalen vet vi är tråkig och vår renovering har försenats p.g.a. att fastigheten bytt stammar. Men snart ska vi sätta fart och få en finare lokal.
  gillar detta
 • Zhengdong P
  Zhengdong P skrev om Handledarutbildning en del av Odenplans Trafikskola
  Jätte bra handledarkurs!
  Jätte kunnig lärare ,snäll och tålmodig!
  Mycket givande!
  Stort TACK!
  2016-05-26 Odenplans Trafikskola svarar Zhengdong P
  Tackar så mycket och Janne som höll kursen igår är även en mycket uppskattad trafiklärare här hos oss på Odenplans trafikskola.
  gillar detta
 • Felix E
  Felix E skrev om Riskettan en del av Odenplans Trafikskola
  Bra kurs, lagom tid och upplagd på ett bra sätt eftersom att man fick integrera med resten av gruppen samt att kursen delades upp i olika timmar!
  2016-05-26 Odenplans Trafikskola svarar Felix E
  Tackar så mycket för det fina betyget. Riskettan är en obligatorisk kurs i din utbildning och vi har ett kursmaterial att följa men vi har jobbat på att försöka göra den så inspirerande som vi kan. Det är trots allt viktig information som vi gärna vill nå ut med
  gillar detta
 • Carl Johan Magnus S
  Carl Johan Magnus S skrev om Handledarutbildning en del av Odenplans Trafikskola
  Vi är mycket nöjda med kursen, Basta var mycket kunnig, inspirerande och duktig.
  2016-05-26 Odenplans Trafikskola svarar Carl Johan Magnus S
  Tackar så mycket för det goda betyget och även vi i receptionen gillar när Basta har kurser
  gillar detta
 • Bengt G
  Bengt G skrev om Handledarutbildning en del av Odenplans Trafikskola
  Mycket bra och värdeful information.
  2016-05-26 Odenplans Trafikskola svarar Bengt G
  Tackar så mycket för det fina betyget.
  gillar detta
 • Maria P
  Maria P skrev om Handledarutbildning en del av Odenplans Trafikskola
  Fungerade bra för min son och mig. Han tyckte dock att utbildningen vände sig mest till handledaren och mindre till den blivande eleven.
  2016-05-26 Odenplans Trafikskola svarar Maria P
  Tackar för det fina betyget och ansvaret för att lära ut ligger på handledare eller en trafiklärare men det kan vara bra för eleverna att bli insatta i att det är mycket som ingår i att köra bil.
  gillar detta
 • Mikael L
  Mikael L skrev om Handledarutbildning en del av Odenplans Trafikskola
  Grundlig och en inspirerande kursledare vid namn Basta
  2016-05-26 Odenplans Trafikskola svarar Mikael L
  Tackar så mycket även vi på skolan är glada när Basta håller kurser då han är en duktig föreläsare.
  gillar detta
 • Anna-karin M
  Anna-karin M skrev om Handledarutbildning en del av Odenplans Trafikskola
  Mycket bra kursledare som delgav tid för reflektion och återkopplande. Bra tempo och mycket andvändbara exempel.
  2016-05-26 Odenplans Trafikskola svarar Anna-karin M
  Tackar så mycket. Den dagen var det en trafiklärare vid namn Basta som höll kursen och han har mångårig erfarenhet
  gillar detta
 • Robert B
  Robert B skrev om Handledarutbildning en del av Odenplans Trafikskola
  Informativ och bra kurs. Rolig ledare.
  gillar detta
 • Åke M
  Åke M skrev om Handledarutbildning en del av Odenplans Trafikskola
  Det var trevligt och flera handfasta råd och inte så mycket prat om lagar och annan onyttig information
  gillar detta
 • Martin E
  Martin E skrev om Handledarutbildning en del av Odenplans Trafikskola
  Bra och intressant handledarkurs
  gillar detta
 • Moltas N
  Moltas N skrev om Odenplans Trafikskola
  Min körskolelärare var riktigt bra. Däremot var det dyrt och en del av personalen var ganska otrevlig. Körskoleläraren får 5 medan receptionisten får 2.
  2016-01-20 Odenplans Trafikskola svarar Moltas N
  Hej Moltas, skönt att du upplevde din trafiklärare som en bra lärare så du fick ut något positivt av skolan. Tyvärr så blev det lite missförstånd om du ville köra upp med trafikskolan eller endast köra enstaka lektioner. Då blev det lite väntetid på våra obligatoriska delar i utbildningen. Men när du väl bestämde dig så bokade vi in dig på alla delar som låg närmast i tid och det fanns platser kvar. Lycka till med körkortet och kör försiktigt. Vi ger dig ett högt betyg som elev.
  gillar detta
 • Sandra A
  Sandra A skrev om Odenplans Trafikskola
  En bilskola med mycket kompetenta lärare! Jag fick mitt körkort för två veckor sedan. Jag klarade både teoriprovet och uppkörningen på första försöket. Ett av mina mål var att känna mig säker i stadstrafik, vilket jag definitivt gör idag. Jag köpte även lärarledda teorilektioner, vilket var väldigt gynnsamt för mig. Jag fick motivation till att plugga och få in all kunskap som ställs som krav på mig som bilförare. Gå inte in med inställningen att enbart vilja bli godkänd på teoriprovet - detta är kunskap som du behöver ha med dig genom hela livet i trafiken!
  Ett stort tack till Lars och Odenplans trafikskola!
  /Sandra
  2016-02-04 Odenplans Trafikskola svarar Sandra A
  Tackar så mycket Sandra för dom vackra orden. Vi tyckte du var en otroligt trevlig elev. Så målmedvetna elever brukar lyckas. Kör försiktigt och kom gärna förbi och visa upp ditt körkort om du får tillfälle
  gillar detta
 • Cecilia K
  Cecilia K skrev om Odenplans Trafikskola
  Jag vill rekommendera Odenplans trafikskola. De stöttade mig från start till mål. De lärare jag åkte med var bra och ville verkligen att man skulle lyckas. Det som jag uppskattade mest var den positiva attityden på skolan. Från det jag ringde första samtalet kände jag mig välkommen. Jag hade inga förkunskaper vad gällde bilkörning, men jag fick genast en bra känsla, vilket gjorde att det blev roligt att köra bil. /Cecilia
  Odenplans Trafikskola gillar detta
 • Kim L
  Kim L skrev om Odenplans Trafikskola
  Mycket bra lärare, trevliga, snälla och kunniga. Aningen dyrt!
  Odenplans Trafikskola gillar detta
 • Eric S
  Eric S skrev om Odenplans Trafikskola
  Bra körskola med kompetenta lärare.
  Odenplans Trafikskola gillar detta
 • Erik F
  Erik F skrev om Odenplans Trafikskola
  Sofie och basta är super bra! Jätte nöjd med allting
  Odenplans Trafikskola gillar detta
 • Patrik S
  Patrik S skrev om Odenplans Trafikskola
  Bra lärare, Jätte bra utbildning, bra allt.
  Annika I gillar detta
 • Charlotta L
  Charlotta L skrev om Odenplans Trafikskola
  Super!!! Väldigt bra pch trevlig skola, duktiga lärare och pga det tog jag mitt körkort på första försöket!
  Odenplans Trafikskola gillar detta
 • Diana I
  Diana I skrev om Odenplans Trafikskola
  Bilskolan är mysig och alla är tillmötesgående och lyssnar till dig som elev.
  Odenplans Trafikskola gillar detta
 • Olga R
  Olga R skrev om Odenplans Trafikskola
  Mycket vänligt och tålmodigt bemötande på Rembjers trafiskskola som erbjöd körlektioner och läromaterial.

  Fantastiskt tålamod och flexibilitet inför byte av lektioner och ändringar i mitt övriga schema som elev. Alla mycket vänliga och uppmuntrande, fokus på ömsesidig förståelse mellan lärare och elev där vikt lades vid elevens egna ansvar i läroprocessen.
  Odenplans Trafikskola gillar detta
 • William E
  William E skrev om Odenplans Trafikskola
  Tycker det var bra, gjorde dock enbart mörkerkörningen på rembjers. Men fick ett bra intryck.
  Odenplans Trafikskola gillar detta
 • Isabell Z
  Isabell Z skrev om Odenplans Trafikskola
  Mycket hjälpsamma och tillmötesgående! Individanpassar och hjälper en till hundra procent.
  Odenplans Trafikskola gillar detta
 • Amanda U
  Amanda U skrev om Odenplans Trafikskola
  Dålig kundservice på odenplans.
  2015-04-22 Odenplans Trafikskola svarar Amanda U
  Beklagar din upplevelse men hoppas att du trivs på Fogels trafikskola. Tyvärr så tar vi ut en anmälningsavgift på alla elever som skriver in sig på skolan.
  Odenplans Trafikskola gillar detta
 • Marina H
  Marina H skrev om Odenplans Trafikskola
  Jag gick på en kurs för att bli handledare för övningskörning. Jag var nöjd med kursen och läraren var inspirerande och kunnig.
  Odenplans Trafikskola gillar detta
 • Anna B
  Anna B skrev om Odenplans Trafikskola
  Bra :-) det var en bra ledare som höll i föreläsningen och hon var duktig på att involvera eleverna och handledarna som var där.
  gillar detta
 • Tomas K
  Tomas K skrev om Odenplans Trafikskola
  Bra lärare och intressant kurs. Jag hade kanske förväntat mig att få någon form av kursmaterial också.
  gillar detta
 • Hedvig O
  Hedvig O skrev om Odenplans Trafikskola
  Jag har tagit körlektioner på Odenplans körskola. Jag bemöttes alltid med ett leende från de i receptionen samt av min körlärare. Jag hade inte direkt några förväntningar mer än att jag ville lära mig att köra bil, vilket jag också gjorde med hjälp av körskolan. Däremot körlektionerna blev mer än bara lektioner. För det första fick jag göra något jag ville göra och alltid utveckla något nytt med en ny utmaning. För det andra kändes det kul och tryggt att gå och köra på körskolan eftersom jag trivdes med min körlärare och hela konceptet.

  Det var en jättebra upplevelse som jag alltid kommer ha med mig. Det var ju ändå dem som hjälpte mig att ta mitt körkort!
  gillar detta
 • Patricia S
  Patricia S skrev om Odenplans Trafikskola
  Bra lärosystem, trevliga körskolelärare och otroligt uppstyrd receptionspersonal!
  gillar detta
 • Lars M
  Lars M skrev om Odenplans Trafikskola
  Therese i receptionen är extremt hjälpsam och tillmötesgående.

  Viktigt att testa några olika lärare och välja den som funkar bäst. Efter att ha jobbat med en mindre bra hittade jag Kenta som funkade utmärkt!
  gillar detta
 • David A
  David A skrev om Odenplans Trafikskola
  Gällande Odenplans trafikskola:
  Bra trafikskola överlag. Min ordinarie lärare var skarp och målinriktad på mitt resultat, emellertid en del privata telefonsamtal under körningen. Upplevde det som relativt pedagogiskt, bortsett från skolchefen ifråga som hade en lätt arrogant inställning. Fick i efterhand veta att 99% klarar uppkörningen på första försöket, vilket på ett sätt är utmärkt, på ett annat sätt kan vittna om att för många lektioner görs i anspråk. Machoattityd hos receptionisten.
  gillar detta
 • Ellen A
  Ellen A skrev om Odenplans Trafikskola
  Alla är jätte trevliga och alla lärare vet verkligen vad dom gör. Kände mig lugn bakom ratten varje gång jag körde med skolan! Rekomenderas starkt! Tog mitt körkort efter ca 3 månader och då körde jag bara med bilskolan.
  gillar detta
 • Marina D
  Marina D skrev om Odenplans Trafikskola
  Jag köpte 20 körlektioner samt teoripaketet av Odenplans trafikskola. Jag har varit mycket nöjd. Trevliga och kunniga lärare, proffsigt upplägg och trevligt bemötande. Inget att klaga på!
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Karlbergsvägen 18, 113 27 Stockholm
Kategorier