Åsa

115 omdömen om Åsa

Sedan starten hos Reco 2019
Jonas W
Skrev om Åsa en del av Oh Yes

Alltid när jag kommer till Oh Yes så blir jag bra och trevligt bemött. Mina förväntningar var att bli klippt och det blev jag på bästa sätt. En fantastisk upplevelse att bli klippt av Åsa. Hon är den bästa frisörskan någonsin.

Sofia R
Skrev om Åsa en del av Oh Yes

Har klippt och färgat håret hos Åsa i åratal och är alltid nöjd. Hon är så trevlig, lyhörd, professionell och duktig!

Sarah T
Skrev om Åsa en del av Oh Yes

Stans bästa frisör! Aldrig så nöjd som när jag blivit klippt av Åsa. Inkännande och får till en frisyr som håller över tid.

Astrid N
Skrev om Åsa en del av Oh Yes

Bäst i stan! Aldrig varit så snygg.

Elisabeth B

Jag är imponerad . Tydlig, lyhörd, kreativ vänlig

Louise S
Skrev om Åsa en del av Oh Yes

Vänligt och varmt bemötande. Mina förväntningar är alltid höga och Åsa gör mig aldrig besviken. Åsa är skicklig, trevlig och har tydliga idéer om vad som passar en. ”Oh Yes” har en härlig blandning av frisörer och konsumenter. Den har helt enkelt en superatmosfär!

Gunilla G
Skrev om Åsa en del av Oh Yes

En underbar person välkomnande lugn trygg och utstrålar kunskap. Jag både ser och känner att Åsa är på rätt plats. Mycket behaglig Super nöjd med min klippning och slingor Vill både rekommendera Åsa och komma tillbaka

Maja S
Skrev om Åsa en del av Oh Yes

Bästa frisören i stan! Klipper alltid så att det håller även i vardagen och när det vuxit ut. Fingertoppskänsla och helhetsblick. Rekommenderas VARMT!

Malin A
Skrev om Åsa en del av Oh Yes

Åsa är fantastisk! Alltid varit supernöjd när jag varit hos Åsa.

Camilla N
Skrev om Åsa en del av Oh Yes

Lyhörd, proffsig, kreativ, och väldigt trevlig.