Optikcentrum KlarSynt
En del av Klarsynt -
www.klarsynt.se
Välkommen till Optikcentrum!
På Torggatan 2 i Tidaholm hittar du Optikcentrum. Vi befinner oss på “ströget” där du hittar de flesta affärerna. Vi hjälper dig med justering och val av bågar, tidsbokning, frågor kring vad som är rätt glas och inte, linser och mycket mer.
I butiken träffar du Emma och Christel som är våra två optikerassistenter. De vet vad service innebär och har sitt fokus på att du som kund ska bli 100% nöjd med din upplevelse. Vi har även de legitimerade optikerna Maria och Matthias som hjälper dig med undersökning och rådgivning kring din ögonhälsa. Välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor angående din ögonhälsa.
Utmärkelser
345 omdömen om Optikcentrum KlarSynt
Sedan starten hos Reco 2019
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Jättebra allting! Kom dit med en tveksam kille som sedan var nöjd över att hafått glasögon.
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Jag blev trevligt bemött av kunnig personal.
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Blev väldigt väl bemött på alla sätt och vis
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Jag tyckte det var helt okej. Personalen är trevliga. Fick en synundersökning och beställde nya glas och bågar :)
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Lärde mig att jag hade usel syn 😁👍
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Är nöjd med mitt besök och nöjd med mina nya linser! :)
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Köpte glasögon. Har varit i efterhand och justerat dom en gång. Rekommenderar.
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Allt toppen 🙂 Blev bra bemött och fick mina glasögon en vecka senare! Rekommenderas
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Bra bemötande,kunnig personal bra pris, bra information.Helnöjd.
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Personalen var jättebra, jag gillade allt, jag köpte glasögon
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Jag har blivit bra bemöt av företaget och fått den hjälpen jag behöver och dem har tagit hand om mig på ett mycket bra sätt tex med mina syn undersökningar.
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Jag behövde en synundersökning och starkare glas efter att det konstaterats på ögonmottagning då jag hade problem med ett öga. Hade ganska nya bågar(mindre än två år) vilka jag trivs med och det var ok att återanvända dem. Uppfattade optikern som relativt nyutbildad men mycket duktig och noggrann. Trevligt bemötande från både henne och assistenten. Hit kommer jag återkomma när behov uppstår.
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Toppen, bra, trevliga. Fick den service jag behövde
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Utprovning av glasögon,bågar glas ,synskärpa, tryck bemötande omhändertagande. Mycket bra
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Snabb och smidig undersökning och utmärkt hjälp med att välja bågar.
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Bra bemött, trevlig personal, snabbt å smidigt
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Otroligt duktig, trygg och lyhörd optiker som fick min dotter att känna sig trygg.
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Allt var perfekt jag vart väl bemött allt gick på räls var en trevlig upplevelse att gå till er.
Mvh Kenneth Karlsson Robeja. -
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Jag är jätte nöjd med bemötande och den hjälp jag fick att välja båge . Proffs rakt igenom
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Jag är nöjd med,ett mycket trevligt bemötande från personalen i Tidaholm
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Köpte ny test och glasögon. Väldigt väl bemött och fantastiskt nöjd med service. Glasögonen kom på den tid vi hade pratat om 🥰
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Så trevlig och hjälpsam personal.
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Trevlig, kunnig och hjälpsam personal
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Ett toppenbemötande som alltid.ville kolla synen de kom fram till torra ögon o början grå starr de kommer att följa upp detta toppennöjd.
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Snabb service och trevlig personal. Blev väl bemött.
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Köpte nya glasögon, vill få dom bättre omprovade!
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Det var bra service och bra bemötande💜
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Proffsig och väldigt trevlig personal
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Brs bemötande, trevlig och kunnig personal
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Blev bra bemött av trevlig och kunnig personal. Köpte glasögon och dom är jag nöjd med.
Mycket proffsigt bemötande.
Behövde nya glasögon då min syn försämrats.
Köpte komplett glas och bågar. -
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Bra bemötande.attfåhjälp med ögonen ,köpte nya glas ögon .hade nedsatt syn .
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Mycket bra hjälp och bemötande bara positivt
Bra
Synprov
Inget köp
Bra bemött , -
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Provade ut glasögon. Möttes av professionalitet, vänlighet och tålamod.
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Ett jättetrevligt bemötande. Jag fick hjälp med allt . Jag är jättenöjd med mina glasögon👍
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Trevligt bemötande. Förväntningar var att jag och min man fick all hjälp som vi behövde. Ett stort tack till er👍
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Positivt möte när jag köpte glasögon!
Vänligt och proffsigt bemötande
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Mycket tillmötesgående och bra service.
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Det var bra, mycket jag gjorde var ganska upprepat och jag tycker att detmmesta kunde kanske kunde skippats
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Ett positivt besök och kunnig personal som gjorde en synundersökning och såg att jag hade efterstarr och s
Kickade en remiss till ögonoperation dit jag får komma men det är lång väntetid. När allt är klart tänker jag köpa nya glasögon hos
Optikcentrum klarsynt. -
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Trevligt, att det skulle vara en bra upplevelse. Ny snygga glasögon är super nöjd. Kommer beställa solglasögon också.
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Bra bemötande.Sortimentet som ingick i paketet var något sparsmakat.Köpte glasögon.
Köpte läsglasögon.
Trevligt bemötande o allt var mycket bra. -
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Trevligt bemötande. Ny kund. Återkommer.
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Bra bemötande, inga förväntningar. Jag köpte nya glasögon.
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Jättefint bemötande under undersökningen och My fick glasögonen inom en vecka. Tack.
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Bra bemötande och kunnig personal
skrev om Optikcentrum KlarSynt
Dom är trevliga man känner sig välkommen
Jag hade höga förväntningar
Jag köpte nya glasögon