Öst Bemanning AB

3.8 i betyg av av 55 omdömen
Vi erbjuder flytt i Stockholm, Sverige och EU samt flyttstädning med Nöjd-Kund-Garanti. Välkommen!

STÄD
Så fort utrymmet tömts på möbler kan vi på Öst Bemanning börja flyttstädningen. Vi har med oss egen utrustning och du slipper helt fundera över städningen. När arbetet är klart görs en avsyning och vi åtgärdar om det är något vi tycks ha missat, utan extra kostnad.

Vi erbjuder andra städtjänster åt privatpersoner, såsom storstädning och regelbunden hemstädning, i samarbete med våra underleverantörer. Vi utför även städning vid kontorsflytt samt vid byggen, dessa uppdrag omfattas dock inte av RUT-avdraget.

FLYTT
Vi utför all typ av flytt inom Sverige och EU. Ska ni flytta långt kommer vi gärna ut och besiktigar ert bohag samt ger er ett fast pris för hela flytten. Önskas en totallösning med packning, utkörning av flyttkartonger och extern magasinering erbjuder vi det också.

Vi har kylaggregat och kan ta tempererade transporter ned till +1 grad och vi hjälper även till vid tunga lyft, såsom piano, kassaskåp eller SPA-bad.

Är det här ditt företag?

Uppdatera ditt företag

55 omdömen om Öst Bemanning AB