P & A Måleri
Ska du renovera eller bygga nytt i Norrköpingstrakten? Vi på P&A Måleri har kompetensen och erfarenheten som krävs för ditt byggnadsmåleri - hela vägen från idé och färgsättning till färdigmålat.
Vi är speciellt duktiga på fönsterrenovering där vi inte bara målar om utan vi rensar noggrant bort gammalt material, bygger upp nytt och målar därefter med passande metod och material.
Eftersom måleri kräver vissa kemikalier som kan vara påfrestande för miljön använder vi på P&A Måleri bara miljöcertifierade produkter i vårt arbete. Det och en bra arbetsmiljö tror vi bidrar till att du som kund får bästa kvalitet när du anlitar oss för ditt måleri!
Utmärkelser
10 omdömen om P & A Måleri
Sedan starten hos Reco 2016
skrev om P & A Måleri
Mycket trevlig firma, hjälpsamma och kundorienterade. Har gjort en beställning på jobb inte köpt något vid detta tillfälle.
skrev om P & A Måleri
Superbra jobb samt otroligt bra service o bemötande.
skrev om P & A Måleri
Har varit jättenöjd med de tjänster jag fått hjälp med av P & A Måleri. De har målat om hall, vardagsrum och allrum i mitt hus inför kommande försäljning!
Kanonbra med att passa tider, bra utfört arbete och trevligt bemötande. -
skrev om P & A Måleri
P&A har ett bra tänk och levererar hållbara lösningar. De är innovativa och presenterar gärna alternativa lösningar. Då de utsätts för konkurrens vid upphandling vet jag att de ligger rätt prismässigt
skrev om P & A Måleri
Vi har bara positiva upplevelser av P & A Måleri efter att vi fått tapetserat intre olika rum!
skrev om P & A Måleri
Alltid vänligt bemötande och snabba svar
skrev om P & A Måleri
Personligt och bra bemötande från alla dem jag träffat ifrån företaget. Bra rådgivning och mycket hög kvalitet på utfört arbete.
skrev om P & A Måleri
De har ett proffsigt utförande på sina arbeten/projekt, både små samt stora projekt,
De lämnar av jobben utmärkt.
Ett mycket bra helhetsintryck. -
skrev om P & A Måleri
Företaget upplevs som proffsigt från första kontakt där kundfokuset är påtagligt. Företaget har väl levt upp till förväntningarna kring utförande kvalité och tider. Företaget tål att lita på och man kan som beställare ge stort förtroende kring lösningsförslag och kalkyl.
skrev om P & A Måleri
Bra resultat och service. Samt bra koll på vad som faktiskt ska utföras.