Alla kategorier Byggföretag Stockholms län Huddinge Palma Totalentreprenad
Rekommenderat företag 2016 - Palma Totalentreprenad
Rekommenderat företag 2015 - Palma Totalentreprenad

Palma Totalentreprenad

Hamringevägen 1, 146 41 Tullinge — Visa karta

4.8 i betyg av 59 rekommendationer
Vi strävar efter att alla våra kunder ska få så bra service som möjligt och högsta kvalitet på utfört arbete. Kommunikation, tid och budget är våra tre hörnstenar för att säkerställa att våra kunder känner sig trygga under hela projektet. Vi har bred kunskap inom de viktigaste områdena för att din renovering ska bli så bra som möjligt och vi jobbar både med privatpersoner och företag, så tveka inte att höra av dig oavsett om det gäller kök, badrum, ytskick, om- och tillbyggnationer och mer därtill.

Läs vad 59 kunder tycker om Palma Totalentreprenad

 • Lisa N
  Lisa N skrev om Palma Totalentreprenad
  Efter ett år av letande så hittade vi Palma! Vi kände förtroende för dom redan efter vår första möte.Vi berättade våra önskningar och gav dom nycklarna sen sa vi hej då! Vi hade kontakt under semestern för små frågor och kom tillbaka 22 dagar senare. Vips då var båda våra toaletter klara! Till och med våra grannar blev imponerade hur effektiva dom var. Det är ett företag jag kan verkligen rekommendera varmt!
  gillar detta
 • Efraim K
  Efraim K skrev om Palma Totalentreprenad
  Största skojarna jag någonsin jobbat med.
  Fel färg på fogen, sprucket golv, el som aldrig drogs och 100 andra nybörjartabbar tillsammans med löften om ersättning som sedan "aldrig hade lovats". Total ersättning på 1800 säger det mesta när man betalar 170 000 innan rot för ett jobb. Dessutom en chef som ringer upp mig och skriker åt mig i telefon för att han prioriterar stoltheten mer än nöjd kund.
  Ett utmärkt sätt att kasta pengarna i sjön.
  gillar detta
 • Carl B
  Carl B skrev om Palma Totalentreprenad
  Palma renoverade vårt badrum under nov. 2016. Snabb och tydlig kommunikation från offert till utfärdat våtrumsintyg. Hantverkarna var trevliga, punktliga och högg rimligt snyggt under renoveringen. Arbetet var klart ett par dagar före utsatt tid.
  Jag gillade inte en lösning som rörmokaren gjort vilket efter ett samtal med Zeljko löstes snabbt och smidigt på det sätt jag ville. Bra!
  Jag skulle inte tveka att anlita Palma igen!
  gillar detta
 • Conny A
  Conny A skrev om Palma Totalentreprenad
  Allt gick både fort och smidigt med bra resultat. stort plus att dom inte är allt för dyra
  gillar detta
 • Mattias W
  Mattias W skrev om Palma Totalentreprenad
  Bra bemötande från start. Tydlig offert. Arbetet startade som överrenskommet och arbetet tog den tid som var planerad. De hade inga problem att hantera ändringar under arbetets gång. De som utförde arbetet kom alltid i tid och var trevliga och service minded. Resultatet var bra till mycket bra. Palma byggde ut en altan och utförde målning och tapetsering. Jag kommer anlita dem igen vid nya behov.
  gillar detta
 • Erik E
  Erik E skrev om Palma Totalentreprenad
  Bra bemötande från första stund och arbetet har utförts inom uppgiven tid till vår tillfredsställelse. Vi är mycket nöjda och uppskattade verkligen den person (Dimitreos) som huvudsakligen genomförde arbetet.
  gillar detta
 • Johan H
  Johan H skrev om Palma Totalentreprenad
  Palma Toralentreprenad genomförde helrenovering bestående av nytt kök, infasning av ny el, målning, golvslipning etc. av vår lägenhet med ett fantastiskt resultat.

  Zeljko och hans team genomförde på ett föredömligt sätt hela kedjan från planering till slutförande. Hela arbetet gick enligt tidplan och fortlöpte smidigt med Zeljko som på ett proaktivt och rådgivande sätt också kom med förslag på design och genomförande.

  Jag kommer välja Palma Totalentreprenad vid nästa renovering!
  Palma B gillar detta
 • Martin G
  Martin G skrev om Palma Totalentreprenad
  Vi anlitade Palma för att måla om vår villa utvändigt. Vi var nöjda både med hur de utförde arbetet och hur de var att ha att göra med. Vi anlitade därför Palma igen för att måla om invändigt samt lägga golv. Vi upplever att de gör ett bra arbete och i de fall det blir mindre bra är öppna för att hitta konstruktiva lösningar. Vi har alltid fått korrekta fakturor enligt offert och i flera fall har hantverkarna på plats gjort lite extra utöver offert utan att ta extra betalt för det.
  gillar detta
 • Jakob E
  Jakob E skrev om Palma Totalentreprenad
  Jag ger Palma mina varmaste rekommendationer för en oerhört proffsigt genomförd badrumsrenovering. Tack för ett strukturerat arbetet, gott bemötandet och ett fantastiskt slutresultat. Jag är helnöjd! / Jakob
  gillar detta
 • Carola B
  Carola B skrev om Palma Totalentreprenad
  Jag måste erkänna att jag var rädd, skeptisk och tveksam från början. Man hade ju hört så mycket om lurendrejare i byggbranschen… Men vi hade inte behövt vara oroliga.
  Efter att ha tagit in offerter från 6 olika företag, så föll valet till slut på Palma. De åtog sig att göra alla delar i vår totalrenovering och till ett bra och fast pris.
  Vi gjorde om ALLT i vår lägenhet på 80 kvm från 1914. Väggar målades och tapetserades. Tak skrapades och målades. Trägolv togs fram och slipades. Badrum och kök totalrenoverades. Väggar slogs upp och flyttades. En hylla platsbyggdes. Där vi inte hade kunskap kom de med rådgivning och förslag. När det fanns tveksamheter eller om något oväntat dök upp (inte så konstigt med ett så stort arbete) så tillfrågades vi vad som skulle göras och allt togs om hand på bästa sätt. Och allt blev superbra. Vi är såå nöjda! Inte bara det att de gjorde ett väldigt bra arbete till ett bra pris och levererade i tid. De var trevliga också!
  Ett pyttelitet minus möjligen på att offerten var lite torftigt skriven och att inte alla hantverkare pratar svenska eller engelska. (De var dock mycket duktiga i sitt yrkeskunnande.) Arbetsledaren som ju var vår egentliga kontakt pratade ju svenska och det är ju det viktigaste så klart. Byggkillarna höll rent och det städades ordentligt i trapphuset vilket grannarna såklart var nöjda över.
  Som sammanfattning kan jag bara ge Palma 5 plus. +++++ Vi kan verkligen rekommendera Palma och när vi nästa gång behöver hantverkare kommer vi använda oss av Palma igen!
  /Carola och Erik
  gillar detta
 • Viktor H
  Viktor H skrev om Palma Totalentreprenad
  Mkt trevlig första kontakt. Killarna som gjorde jobbet var duktiga o ordningsamma. Det enda som var negativt var att mot slutet var de stressade o några små missar gjordes. Men vid prat m förmannen så fixades det snabbt till.
  gillar detta
 • Mikael B
  Mikael B skrev om Palma Totalentreprenad
  Väldigt professionella och duktiga. Rekommenderas varmt.
  gillar detta
 • Nicklas Å
  Nicklas Å skrev om Palma Totalentreprenad
  Hej! Jag anlitade Palma Totalentreprenad som skulle renovera kök, sovrum, vardagsrum under tiden jag var utomlands! De svarade på mina frågor om hur jag ville ha det snabbt, fast det var 8 - timmar skillnad mellan oss! När jag väl kom hem så blev jag sjukt glad över hur fint det var och de fixade det exakt som jag ville. Rekommendera de verkligen!
  gillar detta
 • Helena B
  Helena B skrev om Palma Totalentreprenad
  Professionell och trovärdigt företag.
  gillar detta
 • Claes J
  Claes J skrev om Palma Totalentreprenad
  Altanbygge. En av fem anbudsgivare. Det i särklass bästa, mest omfattande och billigaste. Började på utsatt dag och färdiga 4 dagar före de dag som bestämdes.Mkt snyggt och bra arbete av duktiga och trevliga hantverkare. Efter arbetets avslutande städades arbetsplatsen perfekt.
  Ett företag att REKOMMENDERA!!
  gillar detta
 • Jonathan N
  Jonathan N skrev om Palma Totalentreprenad
  Vi köpte ett nytt hus vilken var av behov av totalrenovering. Vi anlitade Palma. Allt gick bra från första början till slutbesiktningen. Vi är mer än nöjda med de och hantverkare som jobbade hos oss. Professionell bemötande hjälpte oss på vägen med att välja rätt saker. Gav goda råd. Kan rekommenderas varmt. Kommer att anlita Palma igen när vi behöver hjälp.
  gillar detta
 • Christian W
  Christian W skrev om Palma Totalentreprenad
  Min hittills bästa upplevelse när det gäller renovering .
  Färdiga innan utsatt tid , på budget och överträffade mina förväntningar på alla plan . Kan varmt rekommenderas
  gillar detta
 • Daniel A
  Daniel A skrev om Palma Totalentreprenad
  Anlitade Palma från första början att montera upp köket som vi köpte från Nepas. När de väl började arbeta ville vi passa på och renovera badrummet allt gick så fint och smidigt. Inga konstigheter med betalningen tack Palma vi kommer att anlita er igen. Rekommenderar starkt Palma Bygg
  gillar detta
 • Per S
  Per S skrev om Palma Totalentreprenad
  Proffsigt, konkret och håller vad de lovar - till avtalat pris. Kan inte vara mer nöjd.
  gillar detta
 • Johan H
  Johan H skrev om Palma Totalentreprenad
  Palma Bygg AB hjälpte oss med återuppbyggnaden av vårt badrum efter en fuktskada. Såväl arbetet som bemötandet har överträffat alla våra förväntningar och förhoppningar. Aldrig tidigare har vi stött på en sådan professionalitet, yrkesstolthet och ödmjukhet.
  gillar detta
 • Emil R
  Emil R skrev om Palma Totalentreprenad
  Väldigt proffsigt bemötande, både av Micke och Zeliko och inte minst av dom hantverkare som var hemma hos mig. Dom hjälpte mig med köksrenovering, inklusive el,vvs, kaklin och hela fadderullan.
  gillar detta
 • Hans R
  Hans R skrev om Palma Totalentreprenad
  Palma total renoverade vårt badrum, vi blev väldigt nöjda av resultatet. lätt att kommunicera, håller planerad byggtid. Förväntningarna levde Palma upp till 100%.
  gillar detta
 • Kim K
  Kim K skrev om Palma Totalentreprenad
  Allt fungerade väldigt bra från kommunikation till slutresultat. Kan rekommendera starkt.
  gillar detta
 • Ali G
  Ali G skrev om Palma Totalentreprenad
  Vi anlitade Palma bygg för renovering av badrum/tvättstuga. Vi fick bra kontakt redan från början. Mycket duktiga killar och proffsigt utfört arbete. Vi är mycket nöjda med resultatet och vi kommer att anlita palma bygg i fortsättningen.
  gillar detta
 • Oskar B
  Oskar B skrev om Palma Totalentreprenad
  Palma har byggt om mitt kök, rivit väggar, byggt garderob och målat om.
  De har varit väldigt lyhörda för lösningarna och dessutom haft bra kontakt om hur tilläggsarbeten kunnat lösas som jag missat i min ursprungsbeställning.
  Snabba, punktliga och jag är nöjd med resultatet!
  gillar detta
 • Xing Z
  Xing Z skrev om Palma Totalentreprenad
  Vi anlitade Palma Bygg för tatalrenovering av lägenheten med bland annat nytt badrum, flytta köket till vardagsrummet, nytt parkettgolv, målning av väggar. Vi fick många bra idéer och hjälp från Mikael redan från första dagen han besökte oss. Kommunikation med Palma är bra under hela perioden. Renoveringen var klar i tid och vi är mycket nöjda med resultatet.
  gillar detta
 • Cathrine B
  Cathrine B skrev om Palma Totalentreprenad
  Snabba, duktiga och supertrevliga! Blev jättenöjda med målning, snickeri och golvslipning! Rekommenderas starkt!
  2015-09-22 Palma B svarar Cathrine B
  Tack Cathrine för god förtroende.
  gillar detta
 • Anna B
  Anna B skrev om Palma Totalentreprenad
  Vi anlitade Palma för totalrenovering av vårt badrum, byte av innertak samt ommålning och tapetsering av väggar och tak i vårt radhus. Vi fick från första början mycket bra kontakt med Palma, och kommunikationen var fortsatt mycket god genom hela tiden för renoveringen. Vi upplever att Palma var väldigt måna om att vi skulle bli nöjda, och att de var mycket lyhörda till våra önskemål.
  Då vi blev tvungna att flytta in något tidigare än vad vi först sagt ansträngde de sig för att slutföra arbetet snabbare än vad som först var överenskommet, vilket vi naturligtvis uppskattade oerhört mycket. Slutfakturan stämde väl överens med vårt överenskomna pris (dvs inga "överraskningar" / tillägg som hos många andra byggfirmor).
  Vi är otroligt nöjda med slutresultatet och kommer att anlita Palma igen vid våra kommande renoveringar!
  2015-09-22 Palma B svarar Anna B
  Tack Anna Det var ett nöje att jobba med er.

  Mvh Palma Bygg
  gillar detta
 • Filippa A
  Filippa A skrev om Palma Totalentreprenad
  Vi kan starkt rekommendera Palma totalentreprenad! Serviceinriktat företag med trevligt bemötande. Flexibelt och snabbt utfört arbete!
  2015-09-22 Palma B svarar Filippa A
  Tack Filippa tack för din rekommendation

  Mvh Palma Bygg
  gillar detta
 • Lars Ö
  Lars Ö skrev om Palma Totalentreprenad
  Renovering av lägenheten med läggning av nytt golv och målning av tak och väggar, dessutom har vi totalrenoverat badrummet. Vi är mycket nöjda med utförandet och tycker att samtliga hantverkare som har deltagit i renoveringen har haft kunskap och visat proffsighet i sin yrkesutövning. Vi är mycket nöjda.
  2015-09-22 Palma B svarar Lars Ö
  Tack Lars alltid lika roligt att komma tillbaka till gamla kunder.

  Mvh Palma Bygg
  gillar detta
 • Mona R
  Mona R skrev om Palma Totalentreprenad
  Jättebra bemötande och service. Vi är nöjda, de var snabba med att fixa allt i rätt tid och kom snabbt när man bad om det och produkterna är av hög kvalité. TACK Palma för ert arbete hos oss!
  2015-09-22 Palma B svarar Mona R
  Hej Mona
  Tack för din rekommendation. Vad kul att höra att ni är nöjda.

  Mvh Palma Bygg
  gillar detta
 • Hanna V
  Hanna V skrev om Palma Totalentreprenad
  Vi anlitade Palma Totalentreprenad för total renovering av nedervåningen i vårt hus. Golv, väggar, tak, badrum och kök. Vi är såååå nöjda. De har varit otroligt professionella, alltid kommit i tid, de har städat efter sig och ALLTID svarat när vi ringer. Vi är otroligt nöjda med det arbete de utfört. Dessutom blev de klara en hel vecka före utsatt tid. Vem har hört talas om hantverkare som blir klara innan deadline? Vi kan VARMT rekommendera dem och kommer att anlita dem själva igen för nästa etapp i vår renovering. // Hanna & Joakim
  2015-09-22 Palma B svarar Hanna V
  Hej Hanna

  Tack för en fint omdöme, det var ett nöje att arbete hos er. Hälsa Familjen

  Mvh Palma Bygg
  gillar detta
 • Josefin A
  Josefin A skrev om Palma Totalentreprenad
  Palma Bygg hjälpte oss att bygga en stor altan (130 kvm) runt huset våren 2015. De var mycket trevliga, tillmötesgående och proffsiga. Priset blev precis det vi avtalat trots att vi fick hjälp med några extra detaljer. De blev klara långt tidigare än planerat. Vi är otroligt nöjda och kan varmt rekommendera dem.
  Josefin Axelsson, Värmdö
  2015-09-22 Palma B svarar Josefin A
  Hej Josefin

  Tack för rekommendationen.

  Mvh Palma Bygg
  gillar detta
 • David L
  David L skrev om Palma Totalentreprenad
  Otroligt bra service. Snabba, punktliga och höll offerten. Rekommenderad starkt!
  2015-09-23 Palma B svarar David L
  Hej David
  Tack för rekommendationen.
  gillar detta
 • Louise S
  Louise S skrev om Palma Totalentreprenad
  Fullföljde enligt vad vi planerat och blev klara innan tidskalkylen.
  2015-09-23 Palma B svarar Louise S
  Hej Louise
  Tack för rekommendationen
  gillar detta
 • Lotta G
  Lotta G skrev om Palma Totalentreprenad
  Vi fick hjälp att totalrenovera badrum och kök och vi är mycket nöjda. De var mycket tillmötesgående, höll alla tider och utförde jobbet med fin kvalitet och till överenskommet pris.
  Vi vill varmt rekommendera dem till andra. Vi fick goda råd på vägen också!
  2015-09-23 Palma B svarar Lotta G
  Hej Lotta
  Tack för rekommendationen det var ett nöje att arbeta hos er.
  gillar detta
 • Anna Lena E
  Anna Lena E skrev om Palma Totalentreprenad
  Totalrenovering av badrum. Arbetet sköttes så att vi är helt nöjda. Ett extra plus var att de hela tiden plockade undan skräp och avslutade med att städa upp efter sig. Vi kände att de var noggranna och ville göra det fint till oss.
  2015-09-23 Palma B svarar Anna Lena E
  Hej Anna Lena
  Tack för rekommendationen. Vi på Palma är jätteglada att ni är nöjda
  gillar detta
 • Jonas D
  Jonas D skrev om Palma Totalentreprenad
  Palma levererade ett badrum och bastu med mkt bra lyhördhet för oss som kund och våra önskemål. Vi är mycket nöjda med slutresultatet och leveransprocessen som höll en bra fart utan att tumma på kvaliteten. Vi fick också frågor vid rätt tillfälken så att det blev som vi önskade. Vi kan varmt rekommendera Palma. Mvh Jonas och Marie
  2015-09-23 Palma B svarar Jonas D
  Hej Jonas
  Tack för rekommendationen
  Det är ett nöje att jobba mer er. Tack för att ni valde oss igen nu under sommaren

  Mvh Palma Bygg
  gillar detta
 • Maria N
  Maria N skrev om Palma Totalentreprenad
  Jättebra entreprenör, snabba tysta tog hänsyn till grannar. Återkopplade på en gång vid frågor om renoveringen under byggets gång. Bra priser också! De kom på en gång tillbaka om det var ngt jag ville ha korrigerat. Toppen helt enkelt. Bästa betyg till dem. Med vänlig hälsning, Maria Nilsson
  2015-09-23 Palma B svarar Maria N
  Hej Maria

  Tack för ett jättefint omdöme och rekommendationen

  Mvh Palma Bygg
  gillar detta
 • Malin K
  Malin K skrev om Palma Totalentreprenad
  Vänliga och tillmötesgående. Arbetade effektivt enligt överenskommelsen. Det som som vi tyckte blev fel rättades till utan krångel eller diskussion.
  2015-09-23 Palma B svarar Malin K
  Hej Malin

  Tack för rekommendationen

  Mvh Palma Bygg
  gillar detta
 • liv A
  liv A skrev om Palma Totalentreprenad
  Palmabygg gjorde ett riktigt bra jobb när de totalrenoverade vårt nyköpta radhus. Samtliga (både byggare och arbetsledare) har varit sympatiska och trevliga i sitt bemötande. De levererade på tidsplan och på budget (hur ofta sker det med hantverkare?)
  - Mycket trevliga byggare
  - Flexibla samt gav bra råd
  - På budget, smärre ändringar av scope kommunicerades tydligt
  - På tidsplan, de jobbade helg på slutet för att hinna klart
  - Bra pris, Palma låg i samma spann som övriga offerter
  - Bra kvalitet, vi har nu bott i huset 4 månader och inga klagomål alls.

  Sammanfattningsvis: vi är supernöjda och kommer anlita dem igen.


  Vad vi renoverade:
  - Nytt badrum
  - Ny tvättstuga
  - Ny parkettgolv i hela huset
  - Målning av väggar och tak (inne)
  - Rivning av en vägg och uppbygg av en annan
  ---> Palma löste det på 6 veckor
  2015-09-23 Palma B svarar liv A
  Hej Liv

  Det var ett nöje att arbeta hos er.
  Tack för rekommendationen

  Mvh Palma Bygg
  gillar detta
 • Helena H
  Helena H skrev om Palma Totalentreprenad
  Noggranna, hjälpsamma, tillmötesgående, punktliga, positiva! Bästa entreprenad firna har bara positiv bild av Palma och Zeiljko!
  2015-09-23 Palma B svarar Helena H
  Hej Helena

  Tack för förtroendet och rekommendationen

  Mvh Palma Bygg
  gillar detta
 • Timothy W
  Timothy W skrev om Palma Totalentreprenad
  Jag kan varmt rekommendera Palma Bygg, bra kvalité och håller tidsplanen
  2015-09-23 Palma B svarar Timothy W
  Hej Timothy
  'Tack för rekommendationen

  Mvh Palma Bygg
  gillar detta
 • Hans N
  Hans N skrev om Palma Totalentreprenad
  Vi är väldigt nöjd med Palma Bygg. Vi fick hjälp med ett trädäck på 75 m2 och renovering av en mur + installation av en badbalja. Micke på Palma kom med bra ideer i början som gjorde att slutresultatet blev snyggt. Dessutom var det inga problem att lyfta baljan på plats för hans starka killar.
  Vi tar gärna hjälp av Palma Bygg ingen.
  Hans Norberg, Enskede
  2015-09-23 Palma B svarar Hans N
  Hej Hans
  Tack för rekommendationen
  Vi på Palma är glada att ni är nöjda med arbetet som vi utförde

  Mvh Palma Bygg
  gillar detta
 • valeria g
  valeria g skrev om Palma Totalentreprenad
  Blev rekommenderad Palma av bekanta då jag skulle totalrenovera badrummet. Från offert och planeringsstadium till slutförande av projektet var Palma klara, tillgängliga och tydliga i kommunikationen, oerhört punktliga och noggranna i utförandet. Även extra-arbeten som blev instruerade via telefon utfördes helt enligt önskemål. Badrummet blev dessutom klart en vecka innan utsatt tid. Är super nöjd med resultatet och kan ge Palma Totalentreprenad mina varmaste rekommendationer och kommer definitivt anlita dem till framtida renoveringsprojekt.
  2015-09-23 Palma B svarar valeria g
  Hej Valeria

  Tack för ett jättefint omdöme och rekommendationen

  Mvh Palma Bygg
  gillar detta
 • Katja B
  Katja B skrev om Palma Totalentreprenad
  Jag anlitade Palma för köksrenovering och golvläggning och är toppennöjd med resultatet ! Hjälpsamma, lätta att kommunicera med, lyhörda, flexibla och lösningsorienterade. Jag kan varmt rekommendera Palma till andra och skulle absolut använda företaget igen.
  2015-09-23 Palma B svarar Katja B
  Hej Katja

  Tack för rekommendationen

  Mvh Palma Bygg
  gillar detta
 • Björn R
  Björn R skrev om Palma Totalentreprenad
  Vi fick hjälp av Palma Totalentreprenad i samband med delrenovering av lägenhet. Tydlig offert, bra/rätt pris och allt klart inom avtalad tid. Mycket bra bemötande, tillgängliga och lätta att diskutera olika lösningar med.

  Vi hade fått rekommendation om Palma Totalentreprenad och de levde mer än väl upp till vår förväntan. Vi är mycket nöjda.
  2015-09-23 Palma B svarar Björn R
  Hej Björn

  Alltid lika roligt med återkommande kunder.
  Det är ett nöje att jobba med er.
  Tack för rekommendationen och förtroendet

  Mvh Palma Bygg
  gillar detta
 • Mikaela F
  Mikaela F skrev om Palma Totalentreprenad
  Vi har anlitat Palma Totalentreprenad för målning av vårt hus både invändigt och utvändigt och är mycket nöjda. De är alltid mycket professionella och tillmötesgående. Kommer garanterat att anlita Palma Totalentreprenad igen och kan varmt rekommendera dem till andra.
  2015-09-23 Palma B svarar Mikaela F
  Hej Mikaela

  Tack för rekommendationen och förtroende

  Mvh Palma Bygg
  gillar detta
 • Magnus H
  Magnus H skrev om Palma Totalentreprenad
  Mycket bra leverantör, bra pris, utfördes i tid, bra dialog under hela processen.
  2015-09-23 Palma B svarar Magnus H
  Hej Magnus
  Tack för rekommendationen
  Mvh Palma Bygg
  gillar detta
 • Thomas L
  Thomas L skrev om Palma Totalentreprenad
  Palma Bygg hjälpte oss med ronovering av vår lägenhet. I renoveringen ingick rivning av kök, golvläggning, golvslipning, upptagning av ett hål mellan två rum, montering av en nygammal dörr samt en del små saker. Allt gick smidigt. De var trevliga, lyhörda och duktiga. Arbetet blev klart långt innan utsatt datum. Vi var mycket nöjda. Palma Bygg rekommenderas varmt
  2015-09-23 Palma B svarar Thomas L
  Hej Thomas
  Vi på Palma är glada att ni är nöjda med arbetet.
  Tack för rekommendationen

  Mvh Palma Bygg
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Hamringevägen 1, 146 41 Tullinge
Kategorier