Hans L

Rekommendationer

Hans L

2016-07-02

Insamlad av företaget
Arbetet som Temperamaleriet gjorde blev mycket lyckat. Karolina är mycket engagerad och gör sitt yttersta för att jobbet ska bli som kunden vill ha det. Läs mer
2016-07-06 Karolina Temperamåleriet T svarar Hans L
:-) Glad om ni blev nöjda! Själv låg jag o pustade i tre veckor innan jag åter blev människa... Det var nog bland det mastigaste jag åtagit mig. Sist jag gjorde ett lika stort jobb la jag upp det på tio veckor*... Lärorikt. Alla små tillägg - o "upptäkter" gjorde att planeringen sprack på ett tidigt plan o jag fick för mig bekräftat - vikten av att göra platsbesök innan. Nu försökte vi köra all planering på distans (du bor ju på en ö långt från Stockholm) o trots bilder - så va jag inte beredd på exempelvis takhöjden. Att sätta lumppapp (en meter breda våder som saknar fibrer o snabbt bryts ned när det blir fuktigt) 4.70 upp i taket -som hade 45% graders vinkel- ensam via en stege kändes som ett OS. Jag va otroligt nöjd med den biten själv. Hög skrytfaktor inför mina "kollegor" (branschfolk).
MEN - att göra ett sånt intensivt arbete o hålla tidsramen innebar att jag som älskar o småfnula på detaljerna fick bita i det sura äpplet o åka därifrån utan göra det, utan att se slutresultatet - o det sedvanliga efterbesöket jag alltid planerar in efter stora jobb (som en nöjd-kund-garanti) skippade vi också. Hoppas poleringen (som görs efter några veckor) flöt fint o att ni på egen hand fått dit lite effekter.
- Hur som helst är jag väldigt glad över att haft dig o din familj som uppdragsgivare. Det kändes gott i hjärtat, o roligt att efter över ett års planering också genomföra dina tankar.
Tack!
*Detta jobb gjordes nu inom loppet av 16 dagar på plats.
gillar detta
1