Henrik B

Rekommendationer

Henrik B

2017-08-06

Insamlad av företaget
Mycket proffsig och pålitlig känsla. Fin butik och lättförståelig info m planerad service. Gjorde ett kanonjobb i service billigare än originalservice. Rekommenderade en extratjänst (hjulinställning) pga av slitage på däck=gjorde det och fick verkligen valuta för det beslutet, hjulen stod mycket snett med kraftigt ökat slitage som resultat. Jag har nog gjort min sista originalservice om det inte gäller extremt svåra arbeten... Läs mer
gillar detta
Henrik B

2016-12-12

Insamlad av företaget
Rekommenderas varmt.

Inte bara är företagets representanter kommunikativa och skickliga yrkesmän, deras offert var trots ett utmärkt utfört arbete prissatt i den nedre halvan av de offerter vi begärde. Flyttarna arbetade effektivt, var noggranna och försiktiga med allt de lastade och lossade. De poängterade även vissa skönhetsfel vid lastningen vi inte ens kände till.

ETAB var för mig en helt ny bekantskap på alla sätt och då jag var rädd att bli lurad pga min okunskap av flytt (säkert generellt sett obefogad) var min glädje desto större när allt gick bättre och enklare än väntat.

Välj gärna dessa skickliga och samvetsgranna svenska yrkesmän. Läs mer
gillar detta
1