Britt-marie H

Rekommendationer

2017-10-22

Insamlad av företaget
2014 anlitade vi Målarbolaget första gången för målning av nytt innertak i vardagsrum, tapetsering av vardagsrummet samt målning av hela trapphuset (etageradhus: tre tak samt hall). Vardagsrum och trapphus var tapetserade med sjögrästapet! Martin från Målarbolaget kom och tittade på det som skulle åtgärdas och vi märkte genast att vi hade att göra med en gedigen yrkesman. Han förklarade gången på det hela, bl.a. att all sjögrästapet skulle tas bort och ytan spacklas.

Målarna från Målarbolaget gjorde ett fantastiskt jobb, var trevliga och tillmötesgående och stämde hela tiden av med oss, så att det skulle bli som vi tänkt oss. Vi är helnöjda med arbetet som Målarbolaget utfört.

Eftersom vi är så nöjda med Målarbolaget, hörde vi av oss till dem, då det var dags i år att måla alla fönster utvändigt samt altandörr, ytterdörr och balkongdörr. Alla fönster lyftes av och slipades i trädgården. Resultatet är verkligen bra. Fönstren som är från 1960 ser helt nya ut!

Nu på sensommaren anlitade vi Målarbolaget igen för målning av vårt fritidshus och gäststuga. Som alltid gjorde Målarbolaget ett gediget underarbete och noggrann målning. Vi är helnöjda.

Martin och hans medarbetare är yrkeskunniga och skickliga målare och vi kan varmt rekommendera Målarbolaget. Läs mer
gillar detta
1