Lola S

Rekommendationer

Lola S

2021-09-13

Spontant omdöme
Köpte ett Poggenpohl kök i november förra året.
Köpte även Gaggenau maskiner. Det var mycket strul med Poggenpohls ritningar. mycket fel och mycket krångel av hela montaget.
Men det värsta är att Gaggenaus kundservice som Poggenpohl köpt mina vitvaror från var helt enkelt inte alls intresserade av att instruera hur dessa fungerar trots löfte om detta. Personen på Gaggenau var mycket oförskämd och slängde på luren vid kontakt då det var hennes lediga dag. Jag är mycket besviken på dess personal.
Poggenpohl har gjort vad de kunnat men tyvärr inte med så stor entusiasm som man kan önska när man köper ett så dyrt kök. Vid ert eventuella köp av Poggenpohl kök se till att alla ritningar stämmer från början och se till att Ni får de varor och tjänster som summa inkluderar.

Detta dyra kök med de dyra maskinerna förväntas man få bättre service och bemötande Läs mer
gillar detta
Lola S

2019-03-27

Insamlad av företaget
Hemstäd

Ganska ok men ibland lite slarvigt utfört.
Glömmer larma etc Läs mer
2019-04-10 Hemfrid svarar Lola S
Hej Lola,
tack för att du skriver till oss. Hör gärna av dig till områdeschefen och meddela hen vad som fungerar mindre bra. Självklart ska vi utföra städning med den höga standard som vi på Hemfrid står för & jag är säker på att områdeschefen finner en lösning. Med vänlig hälsning, Thomas Hemfrid Kundservice
gillar detta
1