Nicklas E

Rekommendationer

Nicklas E

2020-03-10

Spontant omdöme
Kan inte alls rekommendera Norbergs bygghandel vad det gäller beställningsvaror som dörrar eller garageportar som man inte kan få se på plats.

1. Skriv ett mejl (dokumentera) vad du vill ha offert på (att muntligen komma överens är inte alls att rekommendera. Jag ska förklara mer nedanför)
2. Kontrollera att NB inte har läst eller hört fel (även ägare till NB hör väldigt bra (Ägaren står som oftast bredvid säljarens när man kontaktar säljaren) men båda uppfattar det raka motsatta mot vad kund meddelar)
3. Står det inget på avtalet som ni kommit överens om är det stor risk att säljaren vilseleder dig som kund.
4. Det finns uppenbara risker att ni istället för en offert på Edsbyport (NB är nämligen återförsäljare till bland andra Edsbyporten) får offert på en garageport från Furuhälls Snickeri i Heby men att säljaren vill få dig att tro att det är en offert på det du efterfrågat.
5. Det kanske inte känns så konstigt men om du går till en domstol och lyssnar får du reda på att det är du du som kund frågat efter garageport från Furuhälls Snickeri istället för en garageport från Edsbyporten och att det inte är Säljaren som vilselett dig som kund.
6. Om du som kund vill få svar på frågor vad som muntligen har avtalats, räkna med att du kan bli anklagad från NB att ha trakasserat både säljare som praktikanter.
7. Du som kund kan även bli anklagad över att förstöra semestrar för säljare som upplevelser för praktikanter som står i butik när föregående är på semester.
8. Bli inte orolig över om du bli anklagad över att ha gått till personliga angrepp om du vill ställa frågor eller boka in ett möte med säljaren efter att du fått varan levererad.
9. Som sagt, fråga ingenting som av säljaren eller av praktikant kan upplevas som stötande eller kränkande vad som muntligen har avtalats eller om du som kund har frågor som berör produkten.
10. Istället för att kontakta återförsäljaren, kontakta istället direkt tillverkaren.
11. Kontrollera noga vad det sedan står på ordererkännandet från NB. Står det ingenting mer än mått är det tydligen fritt fram från NB att leverera vilka produkter som helst.

Så ett varningens finger för NB

/Brf Sparrhornet II
Styrelsen med Personal Läs mer
gillar detta
1

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco