LUCAS T

Rekommendationer

2020-05-27

Spontant omdöme
LUCAS T skrev om Mfg Studios
VARNING för detta företag! De omsorgslösa tjänsterna från denna ”musikstudio” resulterade i att den obetänksamme musikproducenten skapade mitt instrumental-beat i fel musik genre och med helt fel ackord. När den inkompetente ljudteknikern sedan tog över, så mixade han så förbaskat illa att mina vocals begraves alldeles ohörbart i mixen. Han lade skulden "på ljudet”, varav han kort därpå rymde projektet, med en påhittad ursäkt om att ”han har sagt upp sig”. Denna smet fick jag betala runt 60 000 kr för. Företagets narcissistiske CEO vägrade att återbetala mig, med motiveringen om att produktionen gick snett pga att jag är talanglös och inte kan musik. Han motsatte sig dessutom att företaget skulle korrigera felen, med motiveringen om att projektet redan ansågs vara ”nerlagt och avslutat”. Han hänvisade mig till svindel-kontraktet som han fick mig att skriva under tidigare. Detta kontrakt kryllar av juridiska fällor, som du som kund saknar kännedom om när du skriver under.

Gå INTE på studions avsiktligt flashiga image och falska marknadsföring. De har inte samarbetat med några stora namn och skivbolag. Åtminstone inte direkt. Allt som de har gjort åt dessa är andra/tredjehands-arbete.

Befinner du dig i samma sits som jag? Anmäl de då på Konsumentverkets hemsida. Om tillräckligt många anmäler de, så kommer en Konsumentombudsman att stämma de. Be även din hemförsäkring om ’rättsskydd’, så att du inför din egen privata stämningsansökan kan få ersättning åt ett juridiskt ombud. Läs mer
gillar detta
1

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco