Upplysningscentralen UC AB

1.0 / 5 i betyg — 4 rekommendationer
Micael J

2018-04-11

Spontant omdöme
När vi Startade vårt företag blev vi kontaktade av en säljare från UC som sade att vi blivit uppgraderade och beräknades som kreditvärdiga hos UC, de ville då också sälja ett diplom och en badge som vi kunde lägga på vår hemsida för 3000kr ungefär, detta slog jag då till på för att jag tyckte det skulle se bra ut på hemsidan.
Efter 3 månader när vårt första bokslut kom in där vi gjort vinst första året så blev vi plötsligt nedgraderade för att vi inte hade haft tillräcklig vinst... De hade med andra ord uppgraderat oss precis innan bokslutet för att få sälja en badge till hemsidan som sedan blev borttagen när bokslutet kom in... vad de gått på för siffror för att klassa oss som kreditvärdiga innan bokslutet vet jag inte då det inte fanns något att gå på, Detta är så OSERIÖST att det liknar ingenting, ren bedrägeri helt enkelt.
Efter bokslutet kommit in ringde sedan Soliditet och ville sälja sin badge där vi var kreditvärdiga... men efter att de sätt siffror, mycket mer seriöst. Läs mer
gillar detta

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco