Trendiga Möbler Sweden AB

1.5 / 5 i betyg — 6 rekommendationer
Jocke L

2018-06-09

Spontant omdöme
Polskt skämtföretag. UNDVIK!

Till och börja med så blir du påtvingad hemleverans med Postnord, vilket betyder att du inte har någon möjlighet att bestämma leveranstid. Om du jobbar normala tider så kan du räkna med att dom kommer när du inte är hemma, sen tvingas du hämta ut paketet själv.

Möblerna skickas ända från Polen, så räkna med diverse skador på paketet, speciellt om du beställer större möbler. Beställer du något som innehåller glas så kan du ju be en bön.

Själva möblerna är sjukt överpris för kvallitén du får. Dom gör ett bra jobb att sälja möblerna på hemsidan, men det du får hem är ett skämt. På båda mina möbler var det flera skruvhål som inte var rätt utmätta, så dom är båda helt snea på ett eller annat sätt. Dom verkar inte heller ha varit speciellt försiktiga när dom packat ner möblerna då dom hade repor, skadade hörn, smutsfläckar. Vissa delar såg rentutav begagnade ut.

Bygganvisningarna är också ett skämt, du kommer att sakna IKEA när du har försökt dig på att bygga en möbel med dessa ritningar, och som inte det var nog så saknades det även skruvar i båda mina leveranser. Läs mer
CHARLOTTE O gillar detta