A3 EL AB

4.3 / 5 i betyg — 13 rekommendationer
Viveka N

2019-06-02

Spontant omdöme
Viveka N skrev om A3 EL AB
Jag har anlitat A3 el för en del eljobb men jag kommer inte att anlita dem något mer. Kvalitén på jobben som har utförts har varit godkända, men priset är långt över det normala. För att flytta ett vägguttag tog killen som kom en timme på sig och när fakturan kom debiterades jag för två. Den gången klagade jag inte, fastän jag kunde ha gjort det. Det senaste jobbet bevittnade jag inte personligen och då passade företaget på att debitera mig taxan flera gånger om. Det var tre små jobb som utfördes: 1. att fälla in en kontakt och bila 30 cm i en betongvägg (som inte är onormalt hård) samt att flytta en nära belägen utanpåliggande kontakt ca 65 cm. 2. att fästa en befintlig kabelkanal mot väggen och sätta fast den befintliga utanpåliggande kontakten. 3. skarva två kabelkanaler och fästa dem mot väggen samt fästa en utanpåliggande kontakt mot väggen. För detta debiterade företaget mig sex timmar. När jag klagade på arbetstiden vägde argument som att hämta upp min lägenhetsnyckel någon kväll före mycket tungt och cementen i väggen hade visst också varit mycket hård. Om någon överväger att anlita det här företaget, be alltid om ett kostnadsförslag i förväg, för de här killarna skinnar er annars, om de får chansen. Läs mer
2019-06-03 Tobias C svarar Viveka N
hej

väldigt tråkig läsning, att vi skulle dubbel fakturera är inget jag vetat om. svårt o göra något åt då jag inte fått den infon samt att jag litar på mina killar att dom skriver tiden efter verkligheten.

det senaste jobbet med flytten av uttag och bildning samt förläggning och förlängning av kabel och slang i kök.
jobbet ser säkert inte mkt ut för världen men det tog tid som jag förklarat, och har bara fakturerat för tiden på plats, det jag ville ha sagt med hämt av nyckel var att det inte var något vi debitera för denna gång då vi gjort jobb hos dig innan.

har aldrig för avsikt att skinna (ta för mkt betalt). men är man osäker på vad det kan kosta, är det helt klart bäst att ta ett pris på jobbet så man vet kostnaden innan man beställer ett jobb.

mvh Tobbe a3 EL AB
gillar detta