Rainfort Group AB

Rainfort Group AB

5.0 / 5 baserat på 6 omdömen
Välkommen till Rainfort Group AB!

Vi på Rainfort Group AB anpassar oss efter dina behov. Vi är byggföretaget som hjälper dig som kund att nå dina mål och deadlines i nästa byggprojekt. Vi är på plats när vi ska och vi gör det som vi har utlovat. Vi vill alltid överträffa dina förväntningar och ge dig en exceptionell service.

Att hitta ett byggföretag är lätt, men att hitta ett byggföretag som håller vad de lovar och utför jobbet med kvalitet och tid, det är svårare. Det är därför vårt löfte på Rainfort Group AB är att du som kund ska bli nöjd med oss.

Utmärkelser

6 omdömen om Rainfort Group AB

Sedan starten hos Reco 2022
 • skrev om Rainfort Group AB
  2022-12-15 Verifierad kund
  Rainfort Group AB är firma med stort flexibilitet och med bra individuellt bemötande. Jobbet är gjort med hög kvalitet och prisvärd. Det finns alltid möjlighet att diskutera och ändra projekt eller beställt jobbet så att det blir bästa val för kunden. De kommer alltid med goda råd hur projekt eller beställt jobb skulle vara billigt eller med högt kvalitet. Rekommenderar varmt.
  Gilla
 • skrev om Rainfort Group AB
  2022-10-13 Verifierad kund
  Professionellt och ärligt bemötande, mycket bra arbete. Rekommenderas!
  Gilla
 • skrev om Rainfort Group AB
  2022-05-09 Verifierad kund
  Rainfort Group har hjälp oss med flertalet projekt med goda resultat. Bra service och kvalité på jobben.
  Gilla
 • Joakim L
  skrev om Rainfort Group AB
  2022-05-06 Verifierad kund
  Har totalrenoverat ett halvt våningsplan med kök, vardagsrum och hall, byggt ett stort pooldäck och pumphus, samt installerat mini-FTX i hela huset med Rainfort-killarna och blott det faktum att vi kallat in dem för uppdrag efter uppdrag borde vara bevis nog för att vi är en mycket nöjd kund!

  Eftersom det varit omfattande renoveringar så var det, som alltid, några mindre saker som gick snett under arbetets gång men det var aldrig några problem, de tog fullt ansvar, informerade direkt och åtgärdade på egen bekostnad. Det känns tryggt som kund!

  Kommunikationen före, under och efter genomförda uppdrag var exemplarisk så till vida att vi gick noga igenom arbetet innan det påbörjades, frågeställningar som kom upp lyftes omedelbart till diskussion hur vi ville ha det som kund med tips och råd utifrån deras expertis och efter genomfört uppdrag hade vi även genomgång för att se att vi var nöjda med arbetet.

  Det jag uppskattade mest är nog ändå hur vi diskuterade olika lösningar baserat på deras tidigare erfarenheter, då det är många detaljer att ta ställning till i så omfattande renoveringar och som lekman har man inte alltid så mycket koll på vad som fungerar bra - då är det tryggt att ha experter att bolla med!

  Tack Peter, Alex och gänget för flera väl utförda uppdrag!
  Gilla
 • skrev om Rainfort Group AB
  2022-04-05 Insamlad av företaget
  Allt positivt, bra utfört arbete, anlitar företaget nu för nytt uppdrag
  Gilla
 • skrev om Rainfort Group AB
  2022-04-05 Insamlad av företaget
  kvalitet och ansvar.
  god kontakt med personal.
  prisvärt men samtidigt hög kvalitet.
  flexibla och goda lösningar om kommer upp problem.
  Gilla