Nathalie Björk är mäklare på Rama Fastighetsförmedling

Nathalie Björk har varit registrerad mäklare sedan 2022-04. Nathalie Björk har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 12 omdömen med ett betyg på 4.9. Nathalie Björk har haft 13 försäljningar sen 2022-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-08 - 2023-05

12 omdömen om Nathalie Björk

Sedan starten hos Reco 2022
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Nathalie Björk en del av Rama Fastighetsförmedling
    2023-03-28 Verifierad kund
    Trevlig och professionell mäklare.
    Stort tack Hailey för ditt omdöme och tack för förtroendet! Det har varit en ära att få hjälpa dig!
    Lycka till med allt! Hälsningar, Nathalie
    2023-03-26 Verifierad kund
    Väldigt glad och lösningsorienterad
    Tack Guram för du tog dig tiden att skriva ett omdöme! Glad jag fick hjälpa dig!
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Nathalie Björk en del av Rama Fastighetsförmedling
    2023-03-24 Verifierad kund
    Nathalie är fantastiskt, hjälpsam
    Tack snälla Eldis för omdömet och för ett trevligt samarbete!
    Hoppas du ska komma att trivas i lägenheten, vi ses snart igen!
    2023-03-24 Verifierad kund
    Hej hon er trevlig o hjälpsam . Jag er glad att jag hade henne son mäklare
    Stort tack Rahim för det fina omdömet! Så glad över att få hjälpa dig att hitta ditt nya hem. Det kommer bli hur bra som helst! Vi ses till påsk!
    2023-02-18 Verifierad kund
    Vi fick snabbt kontakt med mäklaren när vi var intresserade av objektet. Snabba svar och tydlig kontakt via telefon, sms och mail. Affären gick smidigt och Nathalie var mycket trevlig.
    Vi är jättenöjda!
    Tack snälla för de fina orden och för ett trevligt samarbete!
    Vi ses snart igen! Hälsningar, Nathalie
    2023-02-17 Verifierad kund
    Hade, pigg tjej med stort engagemang. Duktig på att uppdatera info osv.
    Hon anpassade tider för visning o tog sig an uppgiften att sälja på ett bra sätt.
    Stort tack för ditt omdöme och för ert förtroende! Det har varit en ära att hjälpa er!
    Hoppas du trivs i den nya lägenheten! Hälsningar, Nathalie
    2022-12-06 Verifierad kund
    Nathalie är öppen, hjälpsam, glad och trevlig.

Det var alltid lätt att få tag på Nathalie, och hon var lätt att prata med.

Vi fick god kontakt och jag som köpare kände mig trygg genom hela affären.
    Tack så mycket Harald för ditt fina omdöme, det värmer verkligen att höra!
    Stort lycka till med din nya lägenhet och tack för ett trevligt samarbete!

• Jörgen N
    köpte sitt hus med hjälp av Nathalie Björk en del av Rama Fastighetsförmedling
    2022-12-03 Verifierad kund
    Trevlig, hjälpsam och saklig. Hade kontinuerlig kontakt under hela köpet, från intresseanmälan fram till köpet och nycklarna överlämnades. Kände oss trygga.
    Stort tack för att ni tog er tiden att skriva ett omdöme och tack för era fina ord!
    Hoppas ni ska komma att trivas i er nya fina bostad!
    2022-11-16 Verifierad kund
    bästa fastighetsförmedling nathalie är jätte trevlig och seriös
    jag tackar så mycket för bra bemötande och bra affär.
    Tack snälla Ahmed för ditt omdöme och de fina orden! Det kommer bli hur bra som helst med den nya lägenheten! Vi hörs och ses framöver!
    2022-09-02 Verifierad kund
    Mycket nöjd med mäklaren! Trevlig, tillmötesgående och social. 10/10
    Tack för ert fina omdöme! Snart får ni äntligen flytta in i den efterlängtade lägenheten!
    Vi ses i Oktober igen!